Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Chestionar desfasurare concurs echipe-Topoloveni 9 octombrie

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Chestionar desfasurare concurs echipe-Topoloveni 9 octombrie

Deoarece timpul este scurt, lansez un chestionar de care voi tine cont la anuntarea turneului pe echipe si de modalitatea organizarii lui. Intentionam sa facem doua turnee: unul de dublu si unul pe echipe. In principiu vom incepe cu turneul de dublu, urmat de concursul pe echipe. Ambele se vor desfasura cu grupe inferioare de 4 urmat de tablou eliminatoriu. Se garanteaza astfel un numar suficient de meciuri pentru cei care nu reusesc calificarea si putem organiza si un turneu de consolare in paralel cu turneul principal.
    Chestionarul se refera la modalitatea de joc in cadrul turneului pe echipe, cu urmatoarele propuneri:
    1. Echipe formate din 3 jucatori (sistem Liga Campionilor si Campionate Europene). Ordinea meciurilor este:
    A1-B2, A2-B1, C1-C2, A1-B1 si A2-B2. Meciul se incheie cand o echipa face 3 victorii.
    Durata medie: 50-60 de minute la o singura masa
    2. Echipe formate din 4 jucatori, sistem simplificat, folosit anul trecut la Zalău. Ordinea meciurilor va fi:
    A1-B2, A2-B1, A3-B4, A4-B3, meci de dublu, A1-B1, A2-B2, A3-B3, A4-B4. Meciul se incheie cand o echipa face 5 victorii.
    Durata medie 120-150 de minute la o singura masa.
    3. Echipe formate din 4 jucatori, sistem Capionat National FRTM. Ordinea meciurilor va fi:
    A1-B4, A2-B3, A3-B2, A4-B1, A1-B3, A2-B4, A3-B1, A4-B2, meci de dublu, A1-B2, A2-B1, A3-B4, A4-B3, A4-B4, A3-B3, A2-B2,A1-B1. Meciul se incheie cand o echipa face 9 victorii.
    Durata medie 180-210 de minute la o singura masa.
    Sistemele 1 si 2 ar permite desfasurarea concursului intr-o singura zi cu mentiunea ca efortul fizic este unul deosebit: semifinalistii si finalistii vor juca 20-25 de meciuri individual (inclusiv turneul de dublu).
    Sistemul 3 ne obliga la impartirea turneului in 2 zile.
    Exista de asemenea, propunerea d-lui Dan Bodeanu ca in data de 10 octombrie sa desfasuram 3-4 concursuri regionale de unde sa se califice primele 4 echipe la un turneu final ce va fi organizat ulterior.
    Va rog sa selectati una dintre optiunile a, b sau c, precum si una dintre optiunile I sau II.
    Va multumesc pentru colaborare!
    41
    a) Echipe de 3 - cel mai bun din 5 meciuri.
    0,00%
    0
    b) Echipe de 4 simplificat - cel mai bun din 9 meciuri.
    21,95%
    9
    c) Echipe de 4 complex - cel mai bun din 17 meciuri.
    29,27%
    12
    I) Un singur turneu cu participanti din toata tara.
    9,76%
    4
    II) 3-4 turnee regionale, urmate de un turneu final
    39,02%
    16
    www.clubarena08.ro

Re: Chestionar desfasurare concurs echipe-Topoloveni 9 octom

Daca se organizeaza turnee regionale ma inscriu la organizare pe zona Moldovei . Cu stima Dan Chirap .
    Dan Chirap
    www.sportdakiro.com
    email: contact@sportdakiro.com

Comentariu

Dl. Antal Denes intreaba daca exista ceva criterii de alcatuire a echipelor. Cred ca singurele criterii valabile pot fi prietenia si placerea de a face parte din aceeasi echipa! Criterii de apartenenta la judet, la oras la cluburi si altele sunt lasate in urma in miscarea Amatur!
      www.clubarena08.ro

Comentariu

Chestionarul va putea fi completat doar saptamana aceasta. Astept si alte sugestii referitoare la desfasurarea concursului.
        Cu ocazia acestui concurs vom inaugura si sala mare de la liceu care a fost in sfarsit finalizata. Panglica oficiala a fost taiata, iar noi vom avea cinstea de a desfasura prima competitie in noua sala! Vom avea si sprijinul Primariei pentru a realiza un eveniment asa cum se cuvine!
        Vreau sa fie o zi deosebita pentru toti cei prezenti, sa ne bucuram cu totii de privilegiul acestei noi sali!
        www.clubarena08.ro

Comentariu

Ma gandeam la o categorie a greilor[super]

Comentariu

Postat în original de sorin167
            Chestionarul va putea fi completat doar saptamana aceasta. Astept si alte sugestii referitoare la desfasurarea concursului.
            Cu ocazia acestui concurs vom inaugura si sala mare de la liceu care a fost in sfarsit finalizata. Panglica oficiala a fost taiata, iar noi vom avea cinstea de a desfasura prima competitie in noua sala! Vom avea si sprijinul Primariei pentru a realiza un eveniment asa cum se cuvine!
            Vreau sa fie o zi deosebita pentru toti cei prezenti, sa ne bucuram cu totii de privilegiul acestei noi sali!
            Mult succes in realizari .

Comentariu

Postat în original de Antal Denes
              Am putea sa impartim in 2 categorii:
              Amatori: Echipe care au in componenta lor cel mult un jucator de Open.
              Avansati: Echipe care au cel putin 2 jucatori de Open sau Divizionari B (as include aici si prietenii de la Brașov si Voluntari care duc dorul confruntarilor oficiale din Amatur).
              Ce parere aveti? E mai bine pe 2 categorii?
              www.clubarena08.ro

Comentariu

am remarcat cateva voturi pentru sistemul cu cel mai bun din 17 meciuri... este un sistem absolut imposibil de pus in practica, pentru conditiile noastre de desfasurare a competitiilor (chiar daca am intinde o pe 2 zile), anul trecut sau acum 2 ani, finala la echipe in sistemul "cel mai bun din 9 meciuri", ar fi trebuit sa inceapa la ora 02.30 duminica (nu s a mai jucat)..., mentionez ca turneul a inceput dupa terminarea competitiei de dublu (parca ora 12.00-13.00)

Comentariu

Postat în original de bogdanel
                  am remarcat cateva voturi pentru sistemul cu cel mai bun din 17 meciuri... este un sistem absolut imposibil de pus in practica, pentru conditiile noastre de desfasurare a competitiilor (chiar daca am intinde o pe 2 zile), anul trecut sau acum 2 ani, finala la echipe in sistemul "cel mai bun din 9 meciuri", ar fi trebuit sa inceapa la ora 02.30 duminica (nu s a mai jucat)..., mentionez ca turneul a inceput dupa terminarea competitiei de dublu (parca ora 12.00-13.00)
                  Subscriu nu toata lumea poate rupe doua zile .

Comentariu

Faci referire la Zalău - 2009, Bogdane!
                    Ei bine, acolo au fost in jur de 12-13 echipe si am inceput cu turneul de dublu pe la ora 11.30, dupa un meci de handbal. Turneul de dublu s-a terminat pe la ora 15.00. Apoi a inceput turneul pe echipe care nu s-a mai terminat. Oricum numarul mic de mese, parca au fost 9, a determinat si ajungerea la ora 3 dimineata cu desfasurarea finalei.
                    In situatia in care se vor inscrie mai multe echipe decat estimam, vom adapta sistemul de joc astfel incat sa terminam maxim la ora 22.00!
                    www.clubarena08.ro

Comentariu

da, la zalau ma refeream.
                      oricum raman la parerea ca un sistem de joc cu 17 meciuri, nu se poate termina in timp "normal" nici chiar pe 20 de mese, totusi ideea cu open si amatori e buna..., iar la dublu poate intram direct pe tablou

Comentariu

Avansati: Echipe care au cel putin 2 jucatori de Open sau Divizionari B (as include aici si prietenii de la Brașov si Voluntari care duc dorul confruntarilor oficiale din Amatur).
                        Ar mai incuraja unele echipe .

Comentariu

Sunt nevoit sa-i dau drepatate lui Bogdanel referitor la desfasurarea acestei competitii,cit priveste sistemul va rog sa ma credeti ca as fi extraordinar de "fericit" daca ne-am alinia ITTF (lucru pe care federatia noastra de resort refuza sa-l faca cu incapatinare) folosind sistemul de la punctul numarul 1(unu) cu acel 3 redus.Am demonstra federatiei f.multe chestii,cu toate ca ei sunt "atotstiutori" si nu apleaca urechea la nimeni si la nimic.......In toata viata mea de antrenor (care nu este scurta) am fost lovit de multe,prea multe refuzuri de a ne alinia celorlalte tari,macar Amatour ar putea sa demonstreze ca nu suntem loiali gindiri de lemn ai federatiei romane de tenis de masă ci,ai fayr-plaiului sportiv.....Multa bafta intr-o gindire constructiva tenisului de masa amaturist si nu numai......

Comentariu

votez pentru 3-4 turnee regionale si ulterior un turneu final
                            sper ca prin acest mod vor fi la turneul final echipe care vor avea in componenta jucatori din judetul sau regiunea din care provin
                            BLADE: NITTAKU SEPTEAR
                            FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
                            BH: XIOM VEGA EUROPE MAX

jucam tenis ... si asta ne ocupa tot timpul

Comentariu

Mi se pare o idee f buna. Recunosc, e posibil sa ma insel, dar mi se intampla tot mai rar, cu inaintarea in varsta...
                              Iulian Toma

Comentariu

Am votat pentru 4 complex, presupunand ca se pot indeplini conditiile pentru a-l duce la bun sfarsit.
                                Daca nu se poate, atunci 4 simplificat mi se pare o solutie de compromis foarte buna.
                                As prefera un turneu pentru toata tara, presupunand ca este posibil.
                                Despartirea echipelor pe categorii valorice mi se se pare o idee buna. Ce si cum e mai bine, nu stiu. Las pe altii, cu experienta in organizare sa propuna ceva variante.
                                P.S. Vazand ce zice domnul Fodoran despre alinierea la ITTF, cu varianta 3 redus, poate ca nu e o idee atat de rea si rezolva foarte bine si problema timpului alocat. Pe de alta parte, mi se pare mai important sa jucam mai multe meciuri in Amatur, decat sa alergam sa ajungem mai repede la finalul competitiei.
                                Blog de tenis de masă

Comentariu

Eu am votat pentru varianta 4 redus, si pentru disputarea unui tur de calificare in 3 sau 4 localitati + un turneu final.
                                  Preferinta mea este totusi, varianta echipelor de cate 3 jucatori, in care fiecare joaca 3 meciuri+ 1 dublu (sau doua),
                                  Ca timp este foarte apropiata de cea 4 redus, dar fiecare jucator poate juca 3 meciuri /partida, in loc de doua, iar echipele de formeaza mai usor din 3 participanti (+ rezerva) decat din 4. Experienta din campionatele Capitalei (onoare, calificari) precum si in Prahova m-a convins sa recomand aceasta varianta.
                                  Oricare din aceste variante se poate disputa intr-o singura zi de la ora 9 la 22, cu un numar de 16 echipe, fiecare jucand cate 6 partide (se pot juca toate partidele de clasament fara eliminarea echipei invinse, deoarece sunt mese disponibile). fiecare meci se va juca pe doua mese, asa ca nu vor fi timpi morti; Sunt rezervate doua ore pentru fiecare partida, desi este foarte posibil ca multe partide sa se incheie dupa o ora sau 1,5 ore.
                                  De asemenea, faptul ca vor fi turnee de calificare atrage multe echipe regionale de valoare medie sa participe, cele slabe vor fi multumite ca participa(64-17), cele medii ca se califica in faza finala (16-9), iar cele bune (1- se vor bate pentru titlu. Numarul maxim de echipe participante ar fi de 64.
                                  Varianta 3 redus nu mi se pare convenabila, desi intr-o zi vor putea participa 32 de echipe, deoarece numarul de meciuri va fi mai mic, iar unul dintre participanti va juca un singur meci pe partida. In acest caz s-ar elimina si meciul de dublu, care da importanta unui joc de echipa.
                                  Doua conditii mi se par importante:
                                  1 Jucatorii inscrisi intr-o echipa (in turneul de calificare) nu pot participa si pentru alta echipa in turneul final; Jucatorii care nu au participat in turneul de calificare se pot inscrie la orice echipa calificata, fara a depasi numarul de 6 (sau 5).
                                  2 Pozitia echipelor ca favorit se face adunand pozitiile din clasamentul Amatur ale primilor 4 (sau 3) jucatori din echipa.
                                  LE In cazul in care se alege varianta 4 redus, propun ca primii 2 sa fie avansati (open), iar 3 si 4 sa fie amatori.

Comentariu

Varianta cu 3/4 turnee de calificare se poate doar pentru 2011 .

Comentariu

Dar, oare mai exista vreo sambata disponibila pina pe 9 oct., ca sa se poata organiza turneele regionale ???...Si, apoi, nu va ginditi ca cei ce nu se vor califica pentru turneul final, vor fi privati de placerea de a juca in conditiile excelente oferite de SORIN, si, de asemenea de placerea de a-i vedea pe cei mai buni jucind in fazele finale ale turneului ?
                                      Eu zic, ca e frumos sa putem participa toti cei care dorim, la sarbatoarea inaugurarii salii de la TOPOLOVENI.
                                      In privinta desfasurarii turneului, cred ca e mai bine sa alegem calea de mijloc ( 4 redus ) si separat openul de amatori.

Comentariu

Chestionar incheiat!
                                        Propun sa pregatim pentru anul viitor 4-5 turnee regionale pe echipe urmate de un turneu final. Din pacate anul acesta calendarul este prea aglomerat!
                                        Ramanem pe varianta de 4 simplificat conform votului. Voi reveni cat se poate de repede cu anuntul turneului de pe 9 octombrie. Voi tine cont si de impartirea pe Open si Amatori, conform dorintelor exprimate.
                                        Va multumesc tuturor pentru implicare!
                                        www.clubarena08.ro

Comentariu

La fel ca la toate chestionarele numarul mic de votanti !!!

Comentariu

Procesare...
                                          X