Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand lemn KOKUTAKU LASSER 50 RON

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand lemn KOKUTAKU LASSER 50 RON

Vand lemn KokUTAKU LASSER ,rupt si reparat de nea Pietris-50 Ron
    Lemnul a fost comandat de pe un site din China de catre colegul meu de echipa Ciprian Cojanu...
    El a costat 360 Ron + taxe de transport 70 ron..
    Ulterior Ciprian i l-a dat lui Gabi sa-l incerce la cateva antrenamente...i-a placut foarte mult cum sarea si s-a decis sa joace cu el la cateva concursuri unde a evoluat senzational(vezi concursul de la Mangalia unde a jucat foarte bine in sfertul de finala cu Lori Barlan)..In acel moment Gabi era decis sa-l pastreze si i-a propus lui Ciprian sa-i plateasca 200 ron pentru lemn...Ciprian a acceptat oferta si....... SURPRIZA....
    A venit concursul din București...
    In dimineata zilei Gabi s-a achitat de datoria de 200 Ron pe care o avea la Ciprian si era foarte multumit de investitia facuta...
    S-a incalzit cu mine si era extrem de incantat de cum ii sarea paleta..
    A castigat lejer meciurile din grupa, dupa care sortii au decis ca trebuie sa joace in primul tur pe tablou cu Cristian Rusu,zis Waldner, nimeni altul decat fostul nostru coleg de la ASPOL BUCURESTI.
    Tin sa precizez ca in perioada in care era legitimat la noi in echipa ,Cristi era burlac si asta se vedea cel mai mult in evolutille lui care erau unele inconstante, (totusi cu acea echipa noi am reusit sa promovam in superliga dupa care eu am plecat in Franta pentru 4 ani),dar si in comportamentul lui care era unul atipic fapt pentru care noi ii facea o serie de glume si farse...(o sa vi le povestesc cu alta ocazie pentru ca nu vreau sa ma lungesc foarte tare)
    Cand m-am intors am aflat ca Waldner s-a casatorit..Am fost oarecum sursprins si mahnit deoarece eu il consideram prietenul meu si as fi vrut sa fiu prezent la nunta lui.Totusi m-am bucurat enorm pentru el si i-am trimis un sms prin care i-am urat "CASA DE PIATRA"
    Dupa vreo 3 luni de la intoarcerea mea ne-am vazut si nu mi-a venit sa cred...era cu totul alt om ,mult mai echilibrat psihic si mult mai implinit fizic(facuse deja burtica,fund mare si avea inceput de chelie)..Atunci mi-am dat seama cat de mult te poate schimba casatoria..
    In fine sa revin de unde plecasem si adica la meciul cu Gabi...
    Inainte de meci i-am spus lui Gabi ca trebuie sa fie foarte atent cu cristi..il vazusem in meciurile din grupa motivat si cu dorinta foarte mare de a castiga si de merge pana la capat...Gabi a inceput sa rada spunandu-mi ca va avea un meci extrem de usor...
    Primul set Cristi l-a castigat la 6 sau la 7(numai tin minte exact) toti cei aflati pe margine crezand ca este doar un foc de paie..Al doilea set l-a castigat tot Cristi de acesta data la 2...IN acel moment toti cei de pe margine au ramasa uluiti de evolutia si echilibrul psihic pe care il afisa Cristi...Setul 3 l-a castigat Gabi dar in setul 4 Cristi si-a revenit si a reusit sa il invinga...In timpul meciului Gabi a avut mai multe iesiri nervoase aruncand cu paleta in stanga si in dreapta,adresand repetate injurii lemnului..spunea ca nu ii place si ca il rupe...la sfarsit de nervi a luat paleta,a rupt-o si a aruncat-o la cos...
    ca sa nu o mai lungesc lemnul costa 50 ron si astept PM de la doritori...

Re: Vand lemn KOKUTAKU LASSER 50 RON

Nu stiu cum de vrei tu sa vinzi acel lemn pt. ca eu l-am luat din cos(am fost mai rapid decit Popica) cu gindul sa i-l dau lui nea Nicu Pietris sa-l repare si sa i-l dau lui Gaby inapoi..privitor la incalzire inseamna ca si tu ai contribuit la ruperea si la nervii lui Gaby ca l-ai scos din m,ina

Comentariu

Inainte de meciul cu waldner s-a incalzit cu ceilalti colegi de echipa...nu cu mine.

Comentariu

Lemnul ar merita cumparat pentru efortul lui Patrick de a relata istoricul lui.

Comentariu

si a fost doar un scurt rezumat...voi reveni cu detalii

Comentariu

Postat în original de patrick
            si a fost doar un scurt rezumat...voi reveni cu detalii
            nu inteleg de ce tiganu nu revine cu detalii de la cum a pierdut el la roman
            www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai

Comentariu

Mdaaaaaa,o sa spuna ca a jucat la varsare...cam asa face el de fiecare data cind pierde dar,n-am cum sa-l cred ca si-a luat mai mult de 30 roni si daca ar fi asa n-ar mai trebui primit in concursurile amatour pt. ca nu este fair-play

Comentariu

nu am jucat la varsare...m-a batut pe bune ...asta mi-e valoarea acum pentru ca eu nu ma antrenez de 3 ori pe saptamana cum fac altii.....eu joc o data la o luna -doua
                altii joaca de 3-4 ori pe saptamana...dar DEGEABA...LA CONCURS NU FAC ALTEVA DECAT SA-SI RUPA PALETELE

Comentariu

Postat în original de lica
                  Mdaaaaaa,o sa spuna ca a jucat la varsare...cam asa face el de fiecare data cind pierde dar,n-am cum sa-l cred ca si-a luat mai mult de 30 roni si daca ar fi asa n-ar mai trebui primit in concursurile amatour pt. ca nu este fair-play
                  www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai

Comentariu

REPSECT PENTRU CRISTI...ACUM,DUPA CE SI-A GASIT ECHILIBRUL IN VIATA DATORITA CASATORIEI O SA-L BATA PE GABI UNDE O SA-L PRINDA

Comentariu

unde duce invidia frate....poate sa te innebuneasca si sa te arunci de la etaj.......

Comentariu

invidie!!!??????
                        stiti bine ca eu am avut un singur tel dminica dar din pacate vali s-a sucit...nu stiu inca daca la rugamintile altora sau chiar nu a putut sa faca ce mi promisese...in orice caz este pacat ca nu s-a intamplat cum vroiam eu

Comentariu

De fapt ce se vinde aici???...cred ca nu mai conteaza!!!
                          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
                          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

deci Cristi Waldner juca f.bine tenis inainte pentru ca era un burlac cu fundul ceva mai mic.
                            Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

Postat în original de noro
                              deci Cristi Waldner juca f.bine tenis inainte pentru ca era un burlac cu fundul ceva mai mic.
                              Fiul meu cel drag ,e tocmai pe dos ,fundul mai mare ii tine echilibrul in joc .

Comentariu

Kokutaku Laser , nu Lasser.
                                Laser Malcs sau Laser Carbon ?
                                Blade DHS PG 2
                                FH: DHS Hurricane 3
                                BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

imi pare rau..eu nu ma prea pricep la lemne ...inainte era Laser Carbon cred...dupa ce iese de la reparat habar n-am ce o sa fie...

Comentariu

kokutaku Lassie pentru priza DOG

Comentariu

Am aflat este KOKUTAKU LASER MALCS...
                                      PENTRU NORO AM O BOTNITA DE VANZARE...SUNT SIGUR CA II TREBUIE

Comentariu

carlos,daca e de la butterfly o iau.

Comentariu

Aici nu este vorba de o vanzare, ci de un adevarat love-story cu happy-end, adica, ma astept ca in final Gaby sa-si reintalneasca fericit paleta renascuta din cenusa, iar Cristy sa-si revina la situatia mai veche- fara burtica, fara fund si fara chelie, fara a renunta insa la beneficiile casatoriei!

Comentariu

chelia si-o va pastra.ajuta la orbirea adversarilor asa cum spunea tata Denes.

Comentariu

Comentariu

Procesare...
                                              X