DEOARECE DUMINICA, GABI SI-A RUPT PALETA IN MECIUL CU CRISTI RUSU ZIS SI WALDNER,DESCHID ACEST TOPIC IN SPERANTA CA IL POT AJUTA SA GASEASCA CEA MAI BUNA COMBINATIE...ASTEPT PARERILE DUMNEAVOASTRA
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CAUT SETUP PALETA PENTRU PANTELIMON
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: CAUT SETUP PALETA PENTRU PANTELIMON
Da' l-ai intrebat daca mai vrea sa joace? Ca eu cunosc vreo cativa care s-au apucat de tenis de camp dupa ce au suferit cate o deceptie de-asta si chiar au ajuns campioni judeteni.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
....PAI ATUNCI SA FIE "LEMN" WILSON CU "RACORDAJ" TENERGY 64, MAX. :PLemn: MJ ZLC
BH: Dignics 05, 2.1
FH: Dignics 05, 2.1
Comentariu
eu am fost serios si am vrut sa il ajut si voi luati topicul in bascalie...
rugaminte: postati doar in topic cu sfaturi si pareri.....
multumesc
Comentariu
Am uitat sa precizez ca stilul lui de joc este unul foarte ofensiv...da topspin cu forhand-ul si din rever mai taie cateodata...
ii plac lemnele off+.
ce lemn credeti ca i s-ar potrivi?
la fete este 90% hotarat pentru tenergy 64
Comentariu
senior- 04.dec.2009
- 509
- Drobeta Turnu Severin
Likes given: 4Likes received: 87
Eu am abandonat setup-ul Bty Photino cu fh\bh Tenergy 05 jucate aproximativ o luna,fiind o paleta prea puternica pentru mine.Pentru Gabi,vazand cum joaca,cred ca i s-ar potrivi la stilul lui de joc.
Comentariu
Hai ca te-am rezolvat, este cineva care vinde palete performante, poate gasesti una pentru Gabi viewtopic.php?f=14&t=5416TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
este mai nasol daca nu face performanta cu ea....
o sa o rupa in capul lui si iar trebuie sa-i caut setup...nu-mi convine pt ca nu ofera nici o garantie
Comentariu
Postat în original de patrickAm uitat sa precizez ca stilul lui de joc este unul foarte ofensiv...da topspin cu forhand-ul si din rever mai taie cateodata...
ii plac lemnele off+.
ce lemn credeti ca i s-ar potrivi?
la fete este 90% hotarat pentru tenergy 64Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
topic inchis. prietenul meu, tiganu a vrut sa faca misto de mine. eu am paleta, nu am nevoie de sfaturi.www.sportcom.ro - magazin online de articole Butterfly si nu numai
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:11.Procesare...X
Comentariu