Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Re: Cupa Top Arena Topoloveni dublu si echipe 9 octombrie 20
[quote=Vali Suta]
Postat în original de "Vali Suta":undrozgz
Nu putem lipsi de la turneele organizate de Sorin,mai ales acum cu ocazia inaugurarii noii sali:
La dublu echipa Otysan:
Otilia Bădescu
Vali ?u?a
Open
Pentru cei care aveau ceva dubii,Otilia joaca in afara concursului ! ca si mine de altfel [/quote:undrozgz]
E o precizare care priveste doar decizia voastra! Otilia are drept de joc in Amatur!
PENTRU DUBLU LA OPEN: ROMAN IULIAN/FLORESCU ELEODOR
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Si cum sa se insoteste cu tine? S-o numim SOTIE MOS? Haide ma Florine ca ma dublez eu cu tine daca ma vrei.NIC DE SEVERIN.(Caut si un loc intr-o echipa).
Postat în original de iscusitulnik
Si cum sa se insoteste cu tine? S-o numim SOTIE MOS? Haide ma Florine ca ma dublez eu cu tine daca ma vrei.NIC DE SEVERIN.(Caut si un loc intr-o echipa).
adevarat ca a tunat si ne-a adunat...nici ca se putea mai bine.ma bucur sa te am partener Nik.
feriti ca venim!
si s-ar putea sa gasim si un loc in echipa,daca primesc 5
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Postat în original de kingfiher_61
Postat în original de iscusitulnik
adevarat ca a tunat si ne-a adunat...nici ca se putea mai bine.ma bucur sa te am partener Nik.
feriti ca venim!
si s-ar putea sa gasim si un loc in echipa,daca primesc 5
Buna ziua ne inscriem si noi din București la amatori dublu MARIN MIRCEA/MARIN ALEXANDRU
imi cer scuze ca asa tarziu sper sa nu fie probleme va multumesc mult anticipat
Comentariu