Salutare. Am un lemn Timo Boll of- cu fete joola energy dar de 1.8. Topspinurile pe care le dau prind efect dar nu au viteza. Doresc sa imi achizitionez un lemn plus fete. Ce ideii imi puteti da? eu ma gandeam la un Balsa carbonX5 cu fete 05fx pe ambele parti. sau pe fh: un t64 si pe bh: un 05fx, asta pentru ca stau mai prost cu topspinurile de pe bh. Ce spuneti?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Informatii lemn plus fete
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Coordonator Onorific
- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Re: Informatii lemn plus fete
Iti recomand mai degraba sa iei aceleasi fete dar de grosime 2 sau max. Diferenta intre Joola Energy si T64 este foarte mare la viteza si o sa dai topspin cu viteza mare dar peste masa! Adica vei pierde foarte mult la capitolul control!
sau poti schimba lemnul, eventual un xiom Strato sau Primorac carbon off+ ...lemn:HML -carbon, hinoki
fetze; Victas V>01 Limber
si echipament Xiom
Comentariu
Eu zic sa nu schimbi nimic, oricum setup-ul este destul de rapid, deci in aceste conditii trebuie lucrat la tactica si mana!!!!Nici lemnul, nici fețele nu vor juca singure, fiind doar niste bieti soldati dirijati de generalii CREIER si MANALevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:08.Procesare...X
Comentariu