Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Comparatie vega pro cu omega IV pro

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Comparatie vega pro cu omega IV pro

Daca cineva a jucat cu cele doua fete poata sa spuna in ce consta diferenta la joc intre ele...
    Blade: Viscaria, FL
    fh: T05, 2,1 mm, black
    bh: T05, 2,1 mm, red

Re: Comparatie vega pro cu omega IV pro

Cred ca domnu "tibi" stie sigur
    DHS Hurricane Long 5
    FH: Tenergy 05
    BH: Giant Dragon Talon

Comentariu

Practic amandoua cand au fost lansate s-a reclamat faptul ca sunt niste clone pentru T05...care o fi mai clona decat ceala lta

Comentariu

Eu pot sa spun ca am jucat 6 luni cu XIOM VEGA PRO MAX (forhand si backhand), iar acum joc de 3 saptamani cu XIOM OMEGA IV Pro max. Amandoua perechile le am acum pe lemne Butterfly Schlager Carbon OFF +.
        Primele sunt putin mai rapide, inca au spin foarte puternic, dar controlul este relativ mic.
        In schimb cu OMEGA IV se in tampla ceva deosebit. Fetele sunt de tip SOFT (desi pe site ele apar ca hard, dar la feeling se aseamana cu soft), la blocuri au un control mare, iar la mingile de atac viteza este f. mare. Asa ceva nu se intampla cu Vega Pro. Fiind Hyperelasto, OMEGA IV Pro se comporta foarte bine in ambele situatii. Daca se practica un joc de langa masa, te poti angaja cu usurinta in spinuri lobate sau directe sau contre cu blocuri cu mare eficienta, iar de la semidistanta si distanta poti imprima viteze foarte mari. La smash-uri efectul pentru adversar este naucitor. Poti sa lovesti de multe ori cu siguranta ca dai pe masa pana la finalizarea punctului.
        Si acestea au spinul foarte ridicat.
        La greutate sunt egale: 50 gr fata.
        Recomand utilizarea lor in combinatie cu lemne Carbon OFF+. La smash-uri lemnul ajuta f. mult.
        Dezavantaj poate pentru unii: paleta va avea 190-195 gr (100gr. fetele si 95 gr lemnul). Pe mine nu ma incomodeaza aceasta greutate, pentru ca am incheietura formata de la tenis de camp. dar greutatea ajuta la smash-urile adversarului in paleta, mingea venind cu usurinta inapoi pe masa.
        Concluzie: Cumparati fete XIOM OMEGA IV Pro Max sau 2 mm si va veti convinge singuri. Pentru cei care doresc sa afle mai multe, eu voi veni la turneul de la Mediaș sambata 16.10.2010. Pot face teste in mod direct.
        Iar pentru cei care vor sa stie care din fetele 05 FX si Vega pro Europa au control mai mare. eu afirm ca XIOM vega europa sunt mai bune. Am si aceste 2 perechi pe care le-am incercat cu prisosinta.
        Dar Omega IV Pro sunt peste toate. Iar la durabilitate, XIOM are avantaje net superioare fat de orice Butterfly (am fetele in geanta si le pot arata oricand si oricui).
        Va doresc la toti un joc cat mai bun si fair-play.

Comentariu

Deci ca o sinteza Omega IV pro este un pic mai lenta, ceva mai soft, un pic mai putin spin, mult mai mult control, in special in jocul de pe masa si de aproape de masa, poti sa sa variezi mai bine jocul in spin iar la greutate sunt cam la fel...Multumim pentru raspuns domnul Dan...

Comentariu

Procesare...
          X