Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Frumosa evolutie a poneilor lui Sorin B din Topoloveni cu toate ca au pierdut primele doua partide nivelul lor e tot mai ridicat .
O echipa omogena au prezentat Odorhei dare au realizat si prima surpriza 9 -8 cu C.S.S.K.B cu toata opozitia lui Alex C care a castigat tot ce era posibil [simplu si dublu ]
BV, - TOP. 9- 7 Durdun G.prima vioara [ Lulu R. accidentat ]
Frumosa evolutie a poneilor lui Sorin B din Topoloveni cu toate ca au pierdut primele doua partide nivelul lor e tot mai ridicat .
O echipa omogena au prezentat Odorhei dare au realizat si prima surpriza 9 -8 cu C.S.S.K.B cu toata opozitia lui Alex C care a castigat tot ce era posibil [simplu si dublu ]
BV, - TOP. 9- 7 Durdun G.prima vioara [ Lulu R. accidentat ]
Am castigat tot ce se putea simplu si dublu atat la Odorhei cat si la Brașov insa se pare ca, colegii mei mi-au facut o surpriza neplacuta de ziua mea. Asta e, sunt sigur ca si-au dorit victoria insa probabil nu s-a putut. Din calculele mele nu mai avem cum sa intram in Playoff asa ca eu unu ma voi prezenta la ultima etapa in calitate de spectator si sustinator .
Felicitari colegilor de la Sk2 !!! Sa ne vedem sanatosi!!!
Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Dani atat am scris si eu ,dar nu am stiut cu cat ati terminat cu Odorhei ? [/quote:2ba9tvgd]
Au mancat prea mult la pranz si reusit sa piarda la 0! Data viitoare ii tin nemancati!
Au mancat prea mult la pranz si reusit sa piarda la 0! Data viitoare ii tin nemancati!
Sorine ca fost sportiv de performanta nu-ti recomand acest lucru ,sunt alte modalitati mult mai eficiente de dezintocsicare ,le vom discuta la un pahar de suc .
TOATE CELE BUNE
Comentariu