Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fețe Bryce

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• fețe Bryce

ce model de bryce din: bryce vs bryce fs vs bryce speed fx , sunt cele mai bune ?

Re: fețe Bryce

din punct de vedere al vitezei bryce speed fx e mai buna fata de bryce fx si bryce , la spin sunt asemanatoare aproximativ toate cele 3 fete , iar la control zic eu un + pt bryce fx . am avut ocazia sa dau cu toate cele 3 fete si m-am oprit la bryce fx.
    Lemn : Yasaka Sweeden Classic
    Fh : Butterfly bryce
    Bh : Butterfly bryce

Comentariu

am priceput. eu am dat cu bryce speed fx si mi se par super . cu celelalte nu am dat si de aceea am postat acest topic. ms pt informatie.

Comentariu

Si eu am Bryce FX pe un Balsa Carbo X5 de la Butterfly (plus un Tackiness Chop pe rever). Este o fața excelenta, daca tragi tare zboara. L-am lovit pe un adversar in picior si l-a durut 2 minute (fara sa vreau). )
        DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
        BH: DONIC ALLIGATOR DEF
        FH: DONIC ALLIGATOR ANTI

Comentariu

Postat în original de Sheshu
          Si eu am Bryce FX pe un Balsa Carbo X5 de la Butterfly (plus un Tackiness Chop pe rever). Este o fața excelenta, daca tragi tare zboara. L-am lovit pe un adversar in picior si l-a durut 2 minute (fara sa vreau). )
          Nenea Seshu' de unde sunteti?aveti un nr de telefon?haideti in seara asta daca puteti la o miscare la sala de tenis de la liceul nr4 cu baietii din divizie.
          Schlager Carbon
          Acuda S1
          Acuda S1

Comentariu

Procesare...
          X