ce model de bryce din: bryce vs bryce fs vs bryce speed fx , sunt cele mai bune ?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
fețe Bryce
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 14.feb.2010
- 356
- Marasestii, Vrancea, Romania, Romania
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
Re: fețe Bryce
din punct de vedere al vitezei bryce speed fx e mai buna fata de bryce fx si bryce , la spin sunt asemanatoare aproximativ toate cele 3 fete , iar la control zic eu un + pt bryce fx . am avut ocazia sa dau cu toate cele 3 fete si m-am oprit la bryce fx.Lemn : Yasaka Sweeden Classic
Fh : Butterfly bryce
Bh : Butterfly bryce
am priceput. eu am dat cu bryce speed fx si mi se par super . cu celelalte nu am dat si de aceea am postat acest topic. ms pt informatie.
Comentariu
Si eu am Bryce FX pe un Balsa Carbo X5 de la Butterfly (plus un Tackiness Chop pe rever). Este o fața excelenta, daca tragi tare zboara. L-am lovit pe un adversar in picior si l-a durut 2 minute (fara sa vreau). )DONIC "Appelgren Exclusive AR" ST
BH: DONIC ALLIGATOR DEF
FH: DONIC ALLIGATOR ANTI
Comentariu
Postat în original de SheshuSi eu am Bryce FX pe un Balsa Carbo X5 de la Butterfly (plus un Tackiness Chop pe rever). Este o fața excelenta, daca tragi tare zboara. L-am lovit pe un adversar in picior si l-a durut 2 minute (fara sa vreau). )Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:17.Procesare...X
Comentariu