ce ma sfatuiti sa fac daca am ajuns sa cred ca am aceleasi lovituri si simt ca m am plafonat??
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Plafonare - aceleasi lovituri
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
senior
- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 112Likes received: 65
Re: antrenament
Ori sa consulti un psiholog,sau poate mai bine un psihiatru.Daca nu esti hotarat,consulta-i mai bine pe amandoi si transmite-ne si noua rezultatul obtinut.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Re: antrenament
Eu incerc de ani de zile o singura lovitura - topspin - si tot pe asta incerc s-o dau in continuare.Viscaria
Tenergy 05 FX/Tenergy 05 FX
Comentariu
Re: Plafonare - aceleasi lovituri
ok multumesc mai mult sau mai putin unora ,astept si alte pareri
Comentariu
Schimba partenerul de tenis, de obicei daca joci des cu acelasi jucator va plafonati amandoi, nu mai juca pe puncte si incearca lovituri noi(gasesti pe youtube toate loviturile posibile). Chiar daca nu-ti ies din prima si nici din a doua sau a treia, din a 35-ea poate incepe sa iasa! Gaseste un partener cu care sa exersezi aceste lovituri noi, si el face acelasi lucru!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Nu este nimic in neregula cu tine, se poate intampla oricui la un moment dat. Nu iti pierde bucuria de a juca, cauta un partener care sa nu te intimideze si .. mai mult curaj si incredere in propria persoana.
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3651
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1213
E foarte bine ca ai aceleasi lovituri, antreneaza-te in continuare cu aceleasi lovituri si usor usor o sa vezi ca o sa joci mai bine, o sa gresesti din ce in ce mai putin (chiar daca miscarile sa zic ca nu ar fi corecte), ce tine de plafonat, ai sa te plafonezi atunci cand joci o perioada mai lunga de timp cu jucator/jucatori la fel sau mai slabi decat tine, atata timp cat incerci sa joci cu jucatori mai buni ca tine e imposibil sa te plafonezi.
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
is curios...care is loviturile astea de le folosesti tot timpul?...ca sunt 3 cazuri...ori joci cu doar un singur partener de mult timp, ori ai jucat cu adversari slabi pe care ii zapacesti cu 2 tehnici ori esti un geniu si cu cateva lovituri jocul tau este complet...tibhar def plus jumulita
gambler reflectoid 1,0
dawei 388 D-1 ox
Comentariu
tenis de masă e repetitiv....mecanic.... si totusi....plafonarea e inevitabila.... propun sa faci un efort, 3-4 sedinte cu un antrenor, sa delimitezi MAI clar IN MINTEA TA pentru tine ceea ce vrei TU.... descopera-te, e clar ca nu stii MULTE, din moment ce te plangi de plafonare. Daca e sa o intorc la 180 de grade... paote te-ai specializat pe plafonat... si ii disctrugi psihologic pe adversari, de te-ai plictisit si tu de cand nu te-a mai invins nimeni :P, de cati ani joci, tine-ne la curent
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Jucand cu aceasi parteneri deja le sti loviturile mai bune si atuci ori ai gasit antidotul la acele lovituri ori sti cum sa le eviti .
Incearca sa schimbi , sa joci cu noi jucatori ,cel putin 1-2 pe sedinta , bafta .
Comentariu
Postat în original de kosmyn Vezi postce ma sfatuiti sa fac daca am ajuns sa cred ca am aceleasi lovituri si simt ca m am plafonat??Andro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:18.Procesare...X
Comentariu