Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand H3 Neo National Team Blue Sponge+DHS TNT

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Vand H3 Neo National Team Blue Sponge+DHS TNT

Vand urmatoarele fete:
    1. DHS Hurricane 3 National Team Blue Sponge, neagra, max, taiata 157x150 mm, jucata cam 15 ore.
    Cumparata de pe prott.cn cu 100$, pret vanzare 260 lei. Petele care se vad pe fata sunt de la folia de protectie cu care a fost acoperita. Excelenta pt. cei care vor o fata chinezeasca lipicioasa si foarte controlabila, liniara ca raspuns. Nu mai dau detalii, e o fata pt. cunoscatori, nu trebuie laudata.
    2. DHS TNT rosu max., taiata 157x150 mm, fata foarte europeana, spin mare, recomandata pt. rever, jucata 4-5 ore Pret 40 lei- VANDUT
    3. DHS TNT negru max noua, sigilata, 60 lei.
    Petele aproape ca nu mai exista dupa cateva stergeri cu solutie de curatat.
    Pt poz 1 buretele este curat.
    Nu sunt interesat de schimburi.
    Pt. fete separat, pretul nu include transportul.
    Pt. pozitia 1+3 (320 lei) transportul este inclus in pret.
    H3 Neo National Team Blue Sponge

H3 burete
    HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
    HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
    Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Re: Vand H3 Neo National Team Blue Sponge+DHS TNT

"Petele care se vad pe fata sunt de la folia de protectie cu care a fost acoperita"
    In locurile unde sunt acele pete, fata mai agatza? Adica agata la fel ca in locurile unde a ramas "neatinsa"?
    Blade-Darker speed 90
    Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
    Bh- Testing

Comentariu

Postat în original de Dado.daniel
      "Petele care se vad pe fata sunt de la folia de protectie cu care a fost acoperita"
      In locurile unde sunt acele pete, fata mai agatza? Adica agata la fel ca in locurile unde a ramas "neatinsa"?
      Da, fata este lipicioasa in acelasi grad pe toata suptafata ei.
      Din cate am vazut, fetele de protectie schimba optic suprafata.
      Daca nu ii mai pui folie de protectie si joci cu ea, petele dispar.

Comentariu

Pret nou pt. H3 Neo Nat Team Blue Sponge: 240 lei
        Petele scoase aproape complet prin curatare cu solutie TSP, folia de protectie nu a mai fost pusa pe fata.

Comentariu

Daca ajunge la 150 RON as fi interesat sa o vad ....
          DHS Hurricane King Neo
          DHS Hurricane 3 Neo
          Butterfly Tenergy 25

Comentariu

Postat în original de thorium
            Daca ajunge la 150 RON as fi interesat sa o vad ....
            Imi era teama ca o sa incepem sa comparam aceasta fata rara si deosebita, cu fete relativ obisnuite.
            Pretul de achizitie poate fi verificat, nu vreau sa comentez ce alte oferte au fost pe forum, mult, mult mai mari.
            Cat priveste oferta, decat sa o vand degeaba, la 40% din pretul nou, mai bine o tin degeaba.

Comentariu

As vrea sa te intreb de ce nu mai joci cu aceasta fata? E prea lenta, prea tare .... ? De ce nu ai reusit sa te acomodezi cu ea? Multumesc anticipat!
              Xi En Ting-X828
              Pryde 30
              Calibra LT Sound

Comentariu

Eu am spus cat as da pe ea in cazul in care o vad si e cat de cat ok. Pretul asta mic este datorat faptului ca nu este noua si nu poate nimeni verifica cat este jucata, cu ce a fost lipita si cat o sa mai tina. Am mai cumparat o fata de la tine "jucata cateva ore" (nittaku hurricane 2) si era efectiv "topita" cu ulei de parafina si avea niste pete similare.
                DHS Hurricane King Neo
                DHS Hurricane 3 Neo
                Butterfly Tenergy 25

Comentariu

Postat în original de Cipi
                  As vrea sa te intreb de ce nu mai joci cu aceasta fata? E prea lenta, prea tare .... ? De ce nu ai reusit sa te acomodezi cu ea? Multumesc anticipat!
                  Si eu sunt curios sa aflu niste caracteristici aproximative ale acestei fete... spin,viteza, control, duritate burete, greutate... eventual comparativ cu alte fete cunoscute.
                  Andro Rasanter 48
                  Butterfly Timo ALC
                  Andro Rasanter 48​

Comentariu

Nu face "casa buna" cu orice lemn. Am lipit-o pe un Zetro Quad, apoi pe Kreanga si in final pe Aria, care suporta fete cu burete mai tare si este "all wood". Dupa mine, merge cel mai bine pe lemne "all wood".
                    E o fata deosebita, dar trebuie sa joci cu ea. Trecerea de la ea la celelalte europene, mi se pare ca se face mai greu decat trecerea intre europene. Cum nu am reusit sa joc numai cu un set-up, prefer sa raman la cele cateva combinatii europene pe care le am, decat sa ma dedic unei singure combinatii.
                    Ce are aceasta fata deosebit, este controlul liniar. Dai incet, sare incet, dai tare, sare tare, chiar daca nu ca un Tenergy, Omega sau Donic Platin. Spinul foarte puternic, suprafata lipicioasa, ridica mingea de pe masa.
                    Pentru mine, care am incercat si fete chinezesti, aceasta fata a insemnat inchiderea acestor incercari. Am ezitat cand am cumparat-o cu 100$, mai ales ca nu il cunosteam pe vanzator. E clar o fata care cere dedicatie totala si nu am gasit disponibilitate pt. acest lucru.
                    A si sa nu uit: am partea taiata din fata initiala, care probeaza ca a fost patrata fara nici un colt taiat.

Comentariu

Postat în original de thorium
                      Eu am spus cat as da pe ea in cazul in care o vad si e cat de cat ok. Pretul asta mic este datorat faptului ca nu este noua si nu poate nimeni verifica cat este jucata, cu ce a fost lipita si cat o sa mai tina. Am mai cumparat o fata de la tine "jucata cateva ore" (nittaku hurricane 2) si era efectiv "topita" cu ulei de parafina si avea niste pete similare.
                      Sincer, nu imi aduc aminte cand ti-am vandut fata mentionata, nu am nici un mp de la tine, dar te cred.
                      Acea fata chiar a fost jucata cateva ore, asta insemnand 2-3 ore, pt. simplul fapt ca nu mi-a placut, era extrem de dur buretele (pt. speed-glue) si eu nu am folosit niciodata speed-glue.
                      Cat priveste faptul ca era topita, exagerezi. Am folosit ulei de parafina doar ca sa curat lipiciul cu apa folosit, niciodata nu am "inecat" fetele in ulei, iar cele 2-3 fete pe care le-am stricat, am preferat sa le arunc decat sa le vand.
                      Petele similare le lasa foliile de protectie, pe care eu le-am folosit intens pt. protectie, daca erau de la ulei, topsheet-ul era compromis, se umfla, facea basici.
                      Totdeauna le-am atras atentia cumparatorilor asupra imperfectiunilor fetelor vandute, desi au fost lucruri minore, eu avand grija de lucruri in general.
                      Cu cei din București m-am intalnit totdeauna pt. o tranzactie si toti s-au uitat la ceea ce au cumparat, nici unuia nu i-am ascuns nimic.
                      Daca totusi erai nemultumit, ai fi putut sa faci efortul sa suni dupa cateva zile si ti-ai fi primit banii inapoi.
                      Daca as fi fost smecher sau rau intentionat, probabil ca ai fi citi si alte lucruri asemanatoare despre mine sau m-ai fi gasit pe lista negra.

Comentariu

Postat în original de acidutzu
                        Si eu sunt curios sa aflu niste caracteristici aproximative ale acestei fete... spin,viteza, control, duritate burete, greutate... eventual comparativ cu alte fete cunoscute.
                        Imi pare rau, nu mai fac review-uri, pt simplul motiv ca totul este subiectiv.
                        Pe ambalaj nu scrie nimic, pot confirma ca am cumparat-o de pe http://www.prott.cc. Se pare ca site-ul are ceva probleme, eu nu mai pot sa-l accesez.
                        Este o fata pe care o gasesti greu si costa destul. Am pierdut mult timp cautand pe internet pareri si comentarii.
                        Sfatuiesc pe oricine sa faca la fel, deoarece nu sunt date oficiale, iar cei care le vand iti explica 2 lucruri:
                        1) exista 3 variate: comercial, provincial si national.
                        2) cea comerciala are 4 colturi taiate, cea provinciala 2 si cea national nici unul, pt. a evita falsificarea. Cea national are cele mai bune caracteristici, cea comeciala cele mai slabe, cea provincial este de mijloc.
                        Cum este produsa si sortata, nu comentez, s-a mai povestit pe site, eu pot confirma ca este cea mai buna fata chinezeasca cu care am jucat si pot spune ca am jucat cu mai multe tipuri de DHS, Bomb, Friendship, LKT.

Comentariu

Are throw angle inalt? Ai dat cu skyline tg3 cu blue sponge? Skyline-ul arunca foarte sus mingea iar top spin-ul trebuie dat foarte razant altfel se duce peste masa. In schimb la smash trebuie tinuta mai deschisa sau dai numai in fileu. Are aceleasi caracteristici si fata asta?
                          TBS - FH H3 prov, BH Pryde 40

Comentariu

Postat în original de Ashes
                            Are throw angle inalt? Ai dat cu skyline tg3 cu blue sponge? Skyline-ul arunca foarte sus mingea iar top spin-ul trebuie dat foarte razant altfel se duce peste masa. In schimb la smash trebuie tinuta mai deschisa sau dai numai in fileu. Are aceleasi caracteristici si fata asta?
                            Am avut si un Skyline TG3 cu blue sponge (nr.21), dar asta a fost mai demult. In acest moment mi-e greu sa le compar, dar pot spune despre National ca unghiul sub care arunca mingea nu este foarte inalt, topspinul nu trebuie sa-l dai razant ca sa intre pe masa, iar smash-ul nu trebuie sa-l dai cu paleta mai deschisa decat ai da cu alte fete.
                            Dar si aici lucrurile sunt un pic subiective, dupa parerea mea, acest "throw angle" se modifica un pic si functie de combinatia lemn-fata.

Comentariu

Multumesc de raspuns lagardere
                              Xi En Ting-X828
                              Pryde 30
                              Calibra LT Sound

Comentariu

Am si eu asa ceva numai ca al meu are 39 de grade duritate...Fetele chinezesti in general arunca destul de sus iar asta nu face exceptie. Cu privire la ceea ce a spus Ashes si eu simt cam la fel...
                                Blade: Viscaria, FL
                                fh: T05, 2,1 mm, black
                                bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Postat în original de flash
                                  Am si eu asa ceva numai ca al meu are 39 de grade duritate...Fetele chinezesti in general arunca destul de sus iar asta nu face exceptie. Cu privire la ceea ce a spus Ashes si eu simt cam la fel...
                                  Am mai zis eu ca parerile sunt subiective...

Comentariu

Scoasa de la vanzare. Topic inchis.

Comentariu

Procesare...
                                    X