Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Prin aceasta cale vreau sa multumesc participantilor si nu in ultimul rind celor care au organizat acest Memorial.
Chirule tu esti un prieten adevarat, iti multumesc pentru tot ce ai facut si inca o sa mai faci. George se uita de sus si este mindru de tine.
Daca pot participa si si amatori...Marius Daniel Constantinescu București.
Nu l-am cunoscut pe George,dar din ce vad are o multime de prieteni si asta denota ca a fost un om deosebit,ceea ce pentru mine e suficient sa ajut cu cat pot familia indurerata.
I Durdun George
II Ciobanu Alex
III Ilie Oaca Alexandru
III Albescu Bogdan
5-8
Trifu Bogdan
Pantelimon Gabi
Oancea Dan
Traistaru Marius
9-16
Toma Florin
Florescu Bogdan
Boaca Vali
Cojanu Ciprian
Petrescu Liviu
Mircea Alex
Puscasu Daniel
Nicolae Pall
17-24
Chiru Paul
Mihaila Aurel
Tomica Silviu
Voinea Liviu
Ciuca Dan
Botirca Sorin
25 2 v in superioare
Fodoran Cosmin
26-36 1 victorie in superioare
Dona Eugen
Ene Dragos
Onofrei
Teodor Cristian
Tigau Laurentiu
Gheorghiu Laura
Ghetu Gabriel
Dumitru Traian
Furtunescu Ovidiu
Olaru Costin
Dumbrava Nicu
37-48 0 v in superioare
Milea Alin
Ionescu
Micuda Mihai
Motoroi Costi
Dulgheru Gabi
Petrov Dan
Barbulescu Bogdan
Bejenariu Alexandra
Milo Lucian
Lazaroiu
Gorum Adrian
Vaduva Andrei
49-57 1 victorie in grupele inferioare
Parvan Radu
Dumitra David
Rada Catalin
Tivriu Doru
Parvan Vali
Dobritoiu
Ipate
Andrei Cosmin
57-67 0 v
Vaduva Filip
Ionescu George
Tigau Horia
Dinicescu Ioan
Lupu
Dumbrava Georgian
Dumitrescu Razvan
Luca Nicolae
Andrei Pantazie
Constantinescu Daniel
AmzaAndrei
Multumiri tuturor participantilor la turneu si nu in ultimul rand gazdelor de la Top Arena (Marius,Rares) care fara sprijinul lor nu puteam gazdui 70 de participanti pe 6 mese de care dispunem noi la Voluntari.
Multumiri in special celor din provincie(topoloveni,pitesti,mioveni,slobozia etc.) care pin prezenta lor a aratat dragostea si atasamentul fata de cel ce a fost George Vaduva
va asteptam si la editia de anul viitor si bineinteles la alte concursuri decat cele memoriale.
In numele CSO VOLUNTARI,al familiei Vaduva si nu in ultimul rand al meu va multumim tuturor.
sa-ti fie tarana usoara Georgica!!
Si eu multumesc inca o data in numele familiei Vaduva, tuturor carora au contribuit la acest memorial. Din suflet mi-asi fi dorit sa fiu prezenta, dar din pacate nu am reusit. Poate reusesc sa apuc sa fiu alaturi de pritenii fratelui meu data viitoare. Aveti respectul si aprecierea mea. Inca o data MULTUMESC!!!!
Felicitari Georgica
Bravo Alex
Bravo tie Mariusica
Pentru a nu se crede ca cei care nu au venit la acest memorial nu au fost alaturi de George Vaduva, tin sa va spun ca la turneul de sambata de la Cisnadie s-a tinut un moment de reculegere in memoria lui George
Odihneste-te in pace George Vaduva!!!
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu