Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Imi pare nesupus de rau insa nu pot venii la acest concurs pentru ca stiti si voi foarte bine ca mai sunt si altii ca mine care lucreaza si sambata pana tarziu adica 17-00 si de aceea nu pot sa particip. Deaceea cand se mai fac astfel de concursuri rog pe organizatorii sa tina cont si de acesti sambatari adica cei care lucreaza si sambata sa se gandeasca si la ei ca sunt jucatori foarte buni care nu pot sa vina din cauza serviciului pe care il au, si deaceea as dori sa anunt pe viitor sa se organizeze si duminica astfel de concursuri MULTUMESC
Din Timișoara : Valentin Deak , cu unele rezerve daca imi trece durerea de spate pana maine.
Se pare ca berea dupa antrenament bauta la birtul din Sinaia nu e buna
Din Timișoara : Valentin Deak , cu unele rezerve daca imi trece durerea de spate pana maine.
Se pare ca berea dupa antrenament bauta la birtul din Sinaia nu e buna
Ce iti e si cu vitaminizarea asta dupa antrenament
Sa nu pici cumva la controlul antidoping .
Urate serve ai tizule...felicitari pt castigarea concursului....
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
TIZULE MULTUMESC PT FELICITARI, A FOST UN MECI FRUMOS, PACAT CA AMANDOI ERAM OBOSITI, NICI UNU NU AM MAI DAT RANDAMENT, SPER SA NE MAI INTALNIM SI LA ALTE TURNEE
PACAT CA NU AM CONDITIE FIZICA, VB TA, NUMAI SERVICIILE SUNT DE MINE, CA IN REST.....
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu