Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ai tu mai multe atuuri dar le pastrezi pt turneul final
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
NU TIZULE, AR TREBUI SA IMI CONSTRUIESC NISTE ARME PT MECIURI GRELE, DAR SUNT MOMENTE IN TIMPUL UNUI MECI CAND NU MAI POTI GANDI PT FIECARE MINGE SI VINE TOTUL DE LA SINE, EU NU FAC FATA FIZIC, OPERATIA DE LA PICIOR SI BURTICA ISI SPUN CUVANTU
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
sa filmat mircea dar, se pare ca se intarzaie cu punerea pe forum
Din ce am vazut si inteles eu, organizatorii au adus doi maistori special pt filmat si care vor scoate un DVD cu acest turneu.
De asemenea, au fost facute mai multe poze de catre David Paul (prezent si la ultimul turneu B din Timișoara). Necesita insa timp pt prelucrare, etc. Sa speram ca pe la sfarsitul saptamanii vor fi disponibile si pt download.
Pina la sfirsitul saptamani vom avea un DVD cu acest turneu Sa filmat profi si poze la fel,aveti rabdare .Bogdane te felicit ai fost sus am vb la BANU SPORT si am rezervat in MARTIE un nou turneu A.Pina atunci bagati fratilor antrenamente.
Nasule,scuze,dar trebuie sa dai porcu de craciun!!!!!!! Numele este TICU SORIN nuTiOU,si mai este o greseala am doua meciuri castigate nu unu.POD ADRIAN -Lugoj n-are nici un meci castigat.
Pod Adrian are victorie la Ionescu Lucian si la Stan Sorin in grupele inferioare.Probabil cei doi s-au retras si s-a pus 3-0 din oficiu.
La voi pe foaie apari cu o singura victorie la Netoiu Ionut(3-1).Probabil s-a strecurat vreo greseala cand s-au scris rezultatele meciurilor pe foaie.Eu doar am reprodus ceea ce scrie pe foaia grupei inferioare 3 ,in rest nu stiu ce s-a intimplat.
Salutare.va postez ce mi-a trimis Paul(fotograful) ,care mi-e bun amic, ,chiar in seara asta :
""salve
Galeria cu pozele de la editia 30.10.2010 le puteti accesa la linkul :
Ca sa obtineti pozele este aceeasi procedura ca si data trecuta: Utilizatorul este: amatur2 si Parola este: amatur2 Le folosesti exact asa cum sunt scrise cu litere mici In rest ... vizionare placuta si happy download Rabdare la incarcarea pozelor..sunt de dimensiuni mari si ia un pic de timp pana se incarca.
"
Eu le-am dat jos,arata foarte bine!Merci Paul!
blade: Donic Carbo System OFF-(st) FH: Butterfly Tenergy05 FX (2.1mm) BH: Butterfly Tenergy05 FX (2.1mm)
Re: TURNEU *A* LA TIMISOARA 30 OCTOMBRIE 2010 pozele
Galeria cu pozele de la editia 30.10.2010 le puteti accesa la link-ul: http://www.pauldavid.ro/index.php?optio ... =53:amatur
Ca sa obtineti pozele este aceeasi procedura ca si data trecuta:
Utilizatorul este: amatur2 si Parola este: amatur2
Le folosesti exact asa cum sunt scrise cu litere mici
In rest ... vizionare placuta
Rabdare la incarcarea pozelor..sunt de dimensiuni mari si ia un pic de timp pana se incarca
DRAGI COLEGI SI PRIETENI ROMAN DE LA ARAD VA INTREABA: V-AR PLACEA UN TURNEU "B" LA ARAD CU MAJORETE INTRE GRUPELE INFERIOARE/SUPERIOARE/ELIMINATORII??????????????
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu