Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

donic burn off- , fete coppa x1 si x2

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• donic burn off- , fete coppa x1 si x2

Donic Burn OFF-
    OFF- Control: 7+ Viteza: 9 5 straturi Greutate: 85 g
    Donic Coppa X1 Turbo Platin
    OFF+ Control: 5+ Speed: 10++ Spin: 10+ Surface: Spin-Elastic Hardness: Medium+
    Donic Coppa X2 Platin Soft
    ALL+/OFF- Control: 6+ Speed: 10- Spin: 10+ Surface: Spin-Elastic Hardness: Medium-
    vreau sa-mi iau paleta asta.. eu sunt un jucator de nivel mediu.. mai ofensiv.. si pe rever am un joc un pic mai slab decat fh de aceea am ales x2
    astept sfaturi si pareri. multumesc
    Blade : Donic Waldner Black Devil CB
    FH : Donic BlueFire M3 MAX
    BH : Donic BlueFire M3 2.0

Re: donic burn off- , fete coppa x1 si x2

S-ar putea ca din cauza vitezei fetelor COPA X, sa nu te simti prea bine, daca spui ca esti la nivel mediu. Poate te-ar ajuta mai mult Acuda. Sunt mai "domestice". Stau foarte bine la toate capitolele. Au viteza decenta, spin la greu si control bun. Te ajuta foarte mult si pe BH. Este doar o parere.
    Succes

Comentariu

la cifre nu este foarte mare diferenta intre coppa si acuda.. am jucam cu o coppa platin (nu seria x) si mi s-a parut foarte ok

Comentariu

Foarte mult conteaza stilul de joc abordat. Daca te simti bine cu Coppa X... da-i bataie

Comentariu

mersi... pana la urma am luat-o... mi se pare un pic cam rapida, dar se comporta foarte bine in momentul in care inveti sa o controlezi... spinul este ok pe fata x1 si ceva mai mult pe x2, lemnul donic burn mi se pare extraordinar... si este un lemn "ars" in cuptor, de asta nu mai auzisem pana acum.. o sa mai revin cu impresii

Comentariu

Procesare...
          X