Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Problema fata XIOM.

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Problema fata XIOM.

Buna seara tuturor,
    Va rog sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti cam ce fata de la XIOM are aproximativ acelasi feeling ca si Vega Europe MAX , instalata pe un lemn all wood (tip OFF sau OFF- gen Xiom Aria , Aria Lite , Solo etc.).
    Intreb deoarece acum folosesc Vega Europe Max pe ambele fete ale paletei si simt nevoia de o fata care sa aiba viteza un pic mai ridicata si poate si spin un pic mai pronuntat pentru a o instala pe FH. Si, ...cel mai important aspect, sa aiba ( aproape macar ) acea controlabilitate fantastica pe care o ofera Vega Euro (in plus sa aiba efect de catapulta , aproximativ aceleeasi consistenta a buretelui , al throw angle-ului si acel efect "big window" pe care sunt convins ca cei ce ati jucat cu vega europe l-ati remarcat ). Stiu ,cred ca vreau prea multe
    Din ce am vazut comentatii ale colegilor de pe forum dar si pe alte surse de pe afara se pare ca Vega Elite ar trebui exclusa din start, ramanand de ales intre Omega 4 Pro , Omega 4 Europe sau Vega Pro . Sau ma insel?
    Daca aveti vreo alta sugestie de fata de la alta firma ( in afara de Butterfly ) va rog sa mi-o indicati.Inca un aspect important este faptul ca doresc sa fie neaparat fata de generatie noua ,ce se lipeste cu solutie pe baza de apa si sa aiba tehnologie tensor.
    Multumesc , astept sugestii.
    BTY Michael Maze
    Tenergy 05 / Omega IV Pro

Re: Problema fata XIOM.

Asa intrebare grea am pus ? Nu stie nimeni din experienta proprie ?
    BTY Michael Maze

Comentariu

Pai se pare ca vrei Vega Europe
      As nota ca fete asemanatoare, dar cu viteza ceva mai mare Stiga Boost TC, dar au unghi diferit si sunt mai usoare. Boost TC nu sunt fete Tensor, dar au efect de speed-glue inclus (probabil mai bun ca toate fetele Tensor).
      Nu stiu cum sunt Omega 4 Euro sau Pro, dar versiunile Pro sunt mai dure. Vega Pro sunt tari, unghi mai abrupt, viteza mai mica la loviturile lente si mai mare la cele tari. Sensibile la condens.
      Sfatul meu - ia imprumut o paleta cu fata pe care o vizezi, poate lipita pe un lemn apropiat de ce ai tu.
      Blog de tenis de masă

Comentariu

am un omega 4 asia daca vrei, jucat 2 ore
        Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
        FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
        BH: Tibhar Quantum X Pro Max

Comentariu

Va rog sa imi indicati si de la alte firme daca stiti o fata de BH care sa aiba aproape aceleasi calitati pe care le are Vega Europe , cele mai importante fiind controlul marit , unghiul de aruncare ( throw-angle) si efectul de catapulta , buret tehnologie tensor sau similara.
          Sa fie conceputa pentru lipire cu solutie pe baza de apa. ( Nota : va fi pusa pe lemn All Wood OFF- )
          Multumesc
          BTY Michael Maze

Comentariu

din ce am mai citit , lumea lauda foarte mult Acuda S2 ca fata destinata reverului.
            Este cineva care a jucat cu amandoua ( Acuda S2 si Vega Euro ) eventual pe acelasi tip de lemn astfel incat sa fie in masura sa faca o comparatie directa a celor 2 ?
            BTY Michael Maze

Comentariu

Da, eu am jucat cu Vega Europe si in momentul de fata joc cu Acuda S2 pe rever...iar impresia este ca Acuda S2 are un pic mai mult control si un pic mai mult spin (si implicit este un pic mai inceata decat Xiom Vega Europe). Daca esti genul de jucator care prefera loviturile de control si atingerile mai usoare si subtile ale mingii cu reverul atunci poti alege cu incredere Acuda S2 pentru rever (desi e f buna si Xiom Vega Europe ).
              --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
              --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Procesare...
              X