Va rog,din mariusik- Ion Marius
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Pentru cei care doresc schimbare de nick (username)
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
buna ziua, as dori sa schimbati din Racla in Pinzar Alin , va multumesc anticipatJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Buna ma scuzati de deranj as vrea si io sa imi schimbati numele jurje alexandru-Oradea în Jurje alex doru-Almasu Mare-Bihor.Da am o problema se anuleaza toate punctele ? Daca mi se anuleaza atunci sa nu-l schimbati multumesc
- - - Actualizat - - -
Va rog sa imi confirmati inainte de a schimba numele multumesc
Comentariu
1,77245385- 26.mai.2010
- 11813
- Timișoara
Likes given: 1483Likes received: 5232
Te referi la clasament? Ca atunci nu ai postat unde trebuie. Aici e vorba de schimbarea numelui cu care te loghezi pe forum.
Comentariu
Aa da numele la clasament pt.ca cand am inceput io sa joc ma pus cu numele ala ...si au zs prietenii sa scriu pe forum daca vreau sa imi schimb numele .Da mentionez ca daca mi se anuleaza turneele atunci sa nu mil schimbati
- - - Actualizat - - -
Daca imi lasa cineva un nr.de tel sa vb cu domnu mai clar
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Nu știu ce se întâmplă, dar văd că apar ca: drukeru01 în loc de drukeru...nu am decât două posturi,prieteni deloc,etc...cu ocazia asta schimbați nick-ul vă rog ?n: Ghiță Marta...mulțumesc.
Comentariu
Postat în original de drukeru Vezi postNu știu ce se întâmplă, dar văd că apar ca: drukeru01 în loc de drukeru...nu am decât două posturi,prieteni deloc,etc...cu ocazia asta schimbați nick-ul vă rog ?n: Ghiță Marta...mulțumesc.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
Postat în original de clau Vezi postcu diacritice? Ghiță Marta sau Ghita Marta.
Sent from my Draco AW80
Comentariu
@clau:
Sunt curios: cand schimbi numele userului, se schimba si username-ul folosit la autentificare?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:03.Procesare...X
Comentariu