Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Pareri despre o fata cu iarba

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Pareri despre o fata cu iarba

As dori sa imi dati sugestii in legatura cu achizitionarea unei fete cu iarba!Practic tenisul de masa de cativa ani si am jucat doar cu fete fara zimti.As dori sa incerc o fata cu iarba cu burete care sa deranjeze tare adversarul.Am vazut cateva fete la Donic,Buterfley si Dr Nebauer dar nu stiu la care sa ma decid si nici daca cele cu tepi lungi sau cele scurte produc variatii mai mari de spin.Cred ca o fata ideala pt mine ar fi una cu control bun dar si cu ceva viteza.Astept sugestii!Va multumesc anticipat!
    Lemne: DHS Hurricane Long W997
    FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
    BH: DHS GoldArc 8

Re: Pareri despre o fata cu iarba

Categoric, fe?ele long-pips sunt cele mai deranjante.?i ele se impart in mare în dou? categorii, cele pentru jocul aproape de masa(bloc, mingi ?mpinse) ?i pentu ap?rare clasic?, cu mingi t?iate puternic de departe de masă(chop).O alt? ?mp?r?ire ar fi dup? coeficientul de frecare, exist? cele f?r? frecare (friction less) ?i cele cu frecare(friction). De semnalat că cele frictionless(de fapt cele mai ?ur?te?fe?e) au fost interzise pe plan internațional, fiind ?ns? tolerate în amatur.Mai exist? doar pe anumite siteuri, în limita stocului disponibil, sau prin sertarele unor ?mp?timi?i!
    Este dificil de a-ti face o parere despre o iarb?, doar dup? un test de câteva minute c?ci multe din lovituri ?i mi?c?ri sunt atipice pentru cineva care a jucat cu un soft. în final rezultatul pare spectaculos, dar în spatele acestuia se ascunde mult? munc?, încerc?ri la infinit de noi materile, la început frustr?ri cu nemiluita(produse de dificultatea ?nv???rii loviturilor, de atitudinea ofensatoare a unor competitori ce desconsider? acest stil, etc)
    Pentru ce cau?i, o fa?? rapid? foarte, derajant? cu un foarte bun poten?ial de atac ar fi Xiom Guillotine 1,2mm, eficient? la blocul aproape de masa, foarte bun? ?i la jocul de departe, cu un spinreversal foarte bun. Din cele mai ieftine, 729 Friendship 837 OX.
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Re: Pareri despre o fata cu iarba

Multumiri pentru o sugestie atat de bine detaliata!Am avut nevoie deoarece nu cunosc deloc trasaturile fetelor cu iarba!
      Lemne: DHS Hurricane Long W997
      FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
      BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

Procesare...
      X