De ce lemn DR.NEUBAUER PENTRU IARBA SI NU ALTE LEMNE , AS DORI SI CEVA RECOMANDARI
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
LEMN PENTRU IARBA
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Re: LEMN PENTRU IARBA
Donic Alligator combi ST. Dragoste la prima vedere...Usor, echilibrat, rapid pe FH,f?r? vibra?ii, spin reversal foarte bun pe BH, excelent bloc pasiv, foarte bun la atacul pe rever! Surs?: Tibi.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Butterfly Defence, Donic Defplay, Re-Impact...... si lista continua............ sunt multeButterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Comentariu
organizator local- 12.mar.2007
- 726
- București
- 63
Likes given: 1Likes received: 26
www.xiomtt.com
LEMN XIOM-AIGIS-2010
SUPER CONTROL SI O VITEZA STABILA DE LA SEMI-DISTANTA
ESTE PE STOC-MANER DREPT SAU CONCAV-200 LEI
Comentariu
Postat în original de noronittaku new defenseLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de lakyPostat în original de noronittaku new defensePoți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Nu e voie să spui ?vreau să scap de lemnul de la Nittaku...? Se spune ?e la fel de bun ca cel din semn?tur?, dar din p?cate, cu sufletul greu trebuie să să m? despart de unul din ele, nu-mi permit să fac stoc ...?i am dat cu banul?. A?a se promoveaz? marfa...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Postat în original de lakyNu e voie să spui ?vreau să scap de lemnul de la Nittaku...? Se spune ?e la fel de bun ca cel din semn?tur?, dar din p?cate, cu sufletul greu trebuie să să m? despart de unul din ele, nu-mi permit să fac stoc ...?i am dat cu banul?. A?a se promoveaz? marfa...Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
continui sa joc cu lemnul de la andro domnule Zsolt.incercam doar sa scap de lemnul de la nittaku
Comentariu
pe scurt...noro este un foarte bun comerciant...care isi resecta cumparatorulxzq
t05fx
t05fx
Comentariu
Innerforce zlf va deveni legenda in manutele tale ELmaNO?Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
Postat în original de elmanope scurt...noro este un foarte bun comerciant...care isi resecta cumparatorulLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
A trecut Noro cumva... la morg??Parc? acolo se resec?(sau se disec?!!?) subiec?iiLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
rezeca = rezectie...........Opera?ie chirurgical? prin care se taie ?i se înl?tur?, în parte sau în întregime, un organ sau un ?esut.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Se spune ca la morga se dau cele mai exacte diagnostice. Pacat ca e cam tardiv...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
resecta=suna mai degraba a reintroducere intr-o sectaPoți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
"Clientii" lui Noro, mai au ceva de spus!Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Avatarul lui Noro capata noi intelesuri!!!Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
Comentariu
Postat în original de lakySe spune ca la morga se dau cele mai exacte diagnostice. Pacat ca e cam tardiv...
Comentariu
Am un partener de joc, care pentru a intelege pe deplin iarba vrea sa puna 2 hallmarkuri original pe un lemn si sa se antreneze si cu el in paralel vreun an. Problema e ca lemnul acela inca nu exista. Primul gand a fost sa il sfatuiesc sa cumpere Donic Cayman sau Aligator. Va intreb pe cei vajnici aparatori, ce alte sugestii as putea sa ii mai fac in privinta lemnului?Marc Barbu
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Rugati-va sa nu va traga Noro in poza , atunci e de rau !
Altu o sa taie a la ''Ciomu '' !!!
Comentariu
Postat în original de marcbarbuAm un partener de joc, care pentru a intelege pe deplin iarba vrea sa puna 2 hallmarkuri original pe un lemn si sa se antreneze si cu el in paralel vreun an. Problema e ca lemnul acela inca nu exista. Primul gand a fost sa il sfatuiesc sa cumpere Donic Cayman sau Aligator. Va intreb pe cei vajnici aparatori, ce alte sugestii as putea sa ii mai fac in privinta lemnului?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Le-a cumparat pe amandoua de pe forum acum vreo 9 luni.
Nu vrea sa faca puncte. Problema sta cam asa: El a jucat aparare agresiva foarte multi ani cu sandwich-uri. Acum vreo 6-9 luni s-a hotarat sa faca o schimbare si mi-a zis ca vrea sa schimbe sandwich-urile pe doua extreme. Am insistat sa tina macar un sandwich pe paleta si sa schimbe treptat dar a considerat pasul asta inutil. Asa l-am ajutat sa cumpere o Hallmark original si o Joola energy X-tra. I-au placut amandoua la nebunie si si-a mai cumparat o Hallmark, sa fie sigur ca va avea cu ce juca si peste 2 ani. Au trecut cele 9 luni despre care vorbeam, si concluzia e ca nu stapaneste iarba cum i-ar placea s-o faca (ridica mingea prea sus, nu trage cum ar trebui, etc). Decizia lui a fost iar una radicala: A scos iarba si joaca cu sandwich + joola enegy x-tra si vrea sa faca o paleta cu doua ierburi doar pentru antrenament. Adica sa fie obligat sa rezolve orice minge cu iarba, si sa fie obligat sa gaseasca solutii cu iarba, si nu sa intoarca paleta. I-am zis ca e o proasta idee, dar mi-a zis ca nu vrea sa castige nici un meci un an de zile, dar vrea sa invete sa foloseasca la maxim iarba.
Acum incerc sa il inteleg si sa il ajut cum potMarc Barbu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:12.Procesare...X
Comentariu