De ce lemn DR.NEUBAUER PENTRU IARBA SI NU ALTE LEMNE , AS DORI SI CEVA RECOMANDARI
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
LEMN PENTRU IARBA
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Re: LEMN PENTRU IARBA
Donic Alligator combi ST. Dragoste la prima vedere...Usor, echilibrat, rapid pe FH,f?r? vibra?ii, spin reversal foarte bun pe BH, excelent bloc pasiv, foarte bun la atacul pe rever! Surs?: Tibi.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
-
www.xiomtt.com
LEMN XIOM-AIGIS-2010
SUPER CONTROL SI O VITEZA STABILA DE LA SEMI-DISTANTA
ESTE PE STOC-MANER DREPT SAU CONCAV-200 LEI
Comentariu
-
Postat în original de noronittaku new defenseLevi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
-
Postat în original de lakyPostat în original de noronittaku new defensePoți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
-
Nu e voie să spui ?vreau să scap de lemnul de la Nittaku...? Se spune ?e la fel de bun ca cel din semn?tur?, dar din p?cate, cu sufletul greu trebuie să să m? despart de unul din ele, nu-mi permit să fac stoc ...?i am dat cu banul?. A?a se promoveaz? marfa...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
-
Postat în original de lakyNu e voie să spui ?vreau să scap de lemnul de la Nittaku...? Se spune ?e la fel de bun ca cel din semn?tur?, dar din p?cate, cu sufletul greu trebuie să să m? despart de unul din ele, nu-mi permit să fac stoc ...?i am dat cu banul?. A?a se promoveaz? marfa...Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
-
Am un partener de joc, care pentru a intelege pe deplin iarba vrea sa puna 2 hallmarkuri original pe un lemn si sa se antreneze si cu el in paralel vreun an. Problema e ca lemnul acela inca nu exista. Primul gand a fost sa il sfatuiesc sa cumpere Donic Cayman sau Aligator. Va intreb pe cei vajnici aparatori, ce alte sugestii as putea sa ii mai fac in privinta lemnului?Marc Barbu
Comentariu
-
Postat în original de marcbarbuAm un partener de joc, care pentru a intelege pe deplin iarba vrea sa puna 2 hallmarkuri original pe un lemn si sa se antreneze si cu el in paralel vreun an. Problema e ca lemnul acela inca nu exista. Primul gand a fost sa il sfatuiesc sa cumpere Donic Cayman sau Aligator. Va intreb pe cei vajnici aparatori, ce alte sugestii as putea sa ii mai fac in privinta lemnului?Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
-
Le-a cumparat pe amandoua de pe forum acum vreo 9 luni.
Nu vrea sa faca puncte. Problema sta cam asa: El a jucat aparare agresiva foarte multi ani cu sandwich-uri. Acum vreo 6-9 luni s-a hotarat sa faca o schimbare si mi-a zis ca vrea sa schimbe sandwich-urile pe doua extreme. Am insistat sa tina macar un sandwich pe paleta si sa schimbe treptat dar a considerat pasul asta inutil. Asa l-am ajutat sa cumpere o Hallmark original si o Joola energy X-tra. I-au placut amandoua la nebunie si si-a mai cumparat o Hallmark, sa fie sigur ca va avea cu ce juca si peste 2 ani. Au trecut cele 9 luni despre care vorbeam, si concluzia e ca nu stapaneste iarba cum i-ar placea s-o faca (ridica mingea prea sus, nu trage cum ar trebui, etc). Decizia lui a fost iar una radicala: A scos iarba si joaca cu sandwich + joola enegy x-tra si vrea sa faca o paleta cu doua ierburi doar pentru antrenament. Adica sa fie obligat sa rezolve orice minge cu iarba, si sa fie obligat sa gaseasca solutii cu iarba, si nu sa intoarca paleta. I-am zis ca e o proasta idee, dar mi-a zis ca nu vrea sa castige nici un meci un an de zile, dar vrea sa invete sa foloseasca la maxim iarba.
Acum incerc sa il inteleg si sa il ajut cum potMarc Barbu
Comentariu
Comentariu