Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
pai am BUTTERFLY HALMAR ceva chinezesti mai multe feluri si cu burete si fara ... incepand de la 40 lei nu.
Mentionez gumele nu au fost folosite doar 5 minute,probate pe diferite lemne pentru a vedea ce reactii are.
Blade: Butterfly Balsa Carbo X5 OFF Forehand: Yasaka New Era Backhand: 729 SKY-WING
pai am BUTTERFLY HALMAR ceva chinezesti mai multe feluri si cu burete si fara ... incepand de la 40 lei nu.
Mentionez gumele nu au fost folosite doar 5 minute,probate pe diferite lemne pentru a vedea ce reactii are.
Sa inteleg ca ai vrut sa scrii asa:
Mentionez gumele au fost folosite doar 5 minute, probate pe diferite lemne pentru a vedea ce reactii au.
Eu vreau doar sa negociez, apropo de subiect (titlu) !
Fara suparare, dar la 16 ani .....totusi.
Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7 LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Eu zic să iei fiecare fa?? în parte, s?-i cite?ti numele, ?i in limita posibilit??ilor(f?când abstrac?ie de limbajul ?i ortografia de tip mess) să transcrii cât mai exact cele citite. Iar ca să avem la ce negocia, mai po?i pune ?i ni?te pre?uri,... dac? tot sun? astfel topicul.
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariile ?in de forma exprim?rii ?i mai pu?in de fond. Ne intereseaz? stocul t?u, a?a că d?-i b?taie cu preciz?rile solicitate de cei interesa?i !
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Am sa le pun maine da nu pot chiar toate gumele am peste 40 de bucati o sa imi spuneti modelul care il doriti si am sa caut sa vad daca am sau daca se poate face rost
Gumele doar maine le pot aguce acasa deoarece maine deschid sala
Blade: Butterfly Balsa Carbo X5 OFF Forehand: Yasaka New Era Backhand: 729 SKY-WING
Comentariu