Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fete ptr schlager carbon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• fete ptr schlager carbon

i-mi cer scuze de la inceput...e prima data cand deschid un subiect si nu stiu cum o sa ma descurc dar sunt sigur ca m-ar ajuta sfatul unor cunoscatori si cum am vazut multa lume bunavoitoare pe aici am zis sa incerc si eu...
    Eu mi-am luat un lemn de ceva timp..schlager carbon....si cum nu sunt un jucator extraordinar( cred ca la nivelul meu poate era mai potrivit un alt lemn..) nu stiu ce fete ar fi mai indicate. Ideea e ca lemnul i-mi place si nu as vrea sa-l schimb iar de luat inca unul nu poate fi vorba( sunt divortat odata..a doua oara nu mai vreau). Acuma am pe el fete sriver fx dar parca as dori ceva cu spin mai mare. In caz ca are sau a avut cineva acest lemn si mi-ar putea da niste idei, ii multumesc anticipat.
    O zi buna.
    Gabi

Re: fete ptr schlager carbon

Incearca Xiom Vega Europe, grosime 2.0
    Sunt fete soft si se inteleg bine cu un lemn precum Schlager Carbon. Sau tine fetele actuale si da-le cu speed glue
    Alte variante : Joola Energy X-Tra, Stiga Almana Sound, Stiga Boost TC, Xiom Vega Elite, Donic Acuda S2 sau S3 (toate pe grosime 2.0 )
    --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
    --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Postat în original de Kobalt
      Incearca Xiom Vega Europe, grosime 2.0
      Sunt fete soft si se inteleg bine cu un lemn precum Schlager Carbon. Sau tine fetele actuale si da-le cu speed glue
      Alte variante : Joola Energy X-Tra, Stiga Almana Sound, Stiga Boost TC, Xiom Vega Elite, Donic Acuda S2 sau S3 (toate pe grosime 2.0 )
      Va multumesc mult ptr raspuns... de asa ceva aveam nevoie. Dau o bere cand ne intalnim. Gabi

Comentariu

Am vazut jucator de Superliga care juca excelent cu Schlager Carbon + DHS Skyline 3.
        Acuma depinde de mana fiecaruia.
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Postat în original de vali
          Am vazut jucator de Superliga care juca excelent cu Schlager Carbon + DHS Skyline 3.
          Acuma depinde de mana fiecaruia.
          Skyline facute cu booster ca fara sunt tari ca piatra.
          Si eu am vazut aceasta combinatie in superliga insa facute cu booster sa fie mai moi in primul rand.
          Mai merge foarte bine schlagerul cu donic coppa siver (acum cu coppa x3 ca silver nu mai este).Apropo......tot in superliga am vazut.
          Dar....pana la urma astea sunt doar pareri........trebuie incercat si vazut cu ce merge pt. ca depinde de la jucator la jucator.
          Blade: Bty Primorac Carbon off+
          Bh:Tenergy 80 fx
          Fh:Tenergy 80 fx

Comentariu

Am incercat si eu ocazional tg3 neo(skyline3) pe un Schlager Carbon si mergeau f bine. Dupa parerea mea aceste fete merg f bine cu lemnele mai "puternice" iar fratele sau H3 neo merge mai bine cu lemnele ceva mai "finute". Tg3 neo nu are explozia lui H3 neo dar ofera un pic mai mult control...
            Blade: Viscaria, FL
            fh: T05, 2,1 mm, black
            bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Lasa lemnul si fetele in pace. Problema ta nu e echipamentul. Inca o data nu tot cautati aiurea fete magice ca nu o sa le gasiti. Baza e antrenamentul si daca nu va imbunatatiti jocul cu combinatia respectiva inseaman ca baiu e altundeva. Sriver fx si nelipite pot sa asigura un joc f bun, mai mult decat decent. Umblati la altceva.....repetarea loviturilor, vedeti daca o alta priza a paletei va avntajeaza mai mult, imbunatatiti serviciul, preluarea, conditia fizica. Dar stiu cel mai usor e sa dam vina pe set-up.
              Primorac Carbon
              FH Dignics 09C
              BH JOOLA MAXX

Comentariu

Postat în original de tycutz
                Lasa lemnul si fetele in pace. Problema ta nu e echipamentul. Inca o data nu tot cautati aiurea fete magice ca nu o sa le gasiti. Baza e antrenamentul si daca nu va imbunatatiti jocul cu combinatia respectiva inseaman ca baiu e altundeva. Sriver fx si nelipite pot sa asigura un joc f bun, mai mult decat decent. Umblati la altceva.....repetarea loviturilor, vedeti daca o alta priza a paletei va avntajeaza mai mult, imbunatatiti serviciul, preluarea, conditia fizica. Dar stiu cel mai usor e sa dam vina pe set-up.
                Buna ziua,
                in primul rand vreau sa recunosc din start ca ai dreptate..dar din pacate nu toti avem posibilitatea sa facem antrenament..eu sunt din Sighișoara, nu avem pe nimeni avansat la acest sport si, din pacate, cand ne intalnim incepem si jucam chiar si fara nici un pic de incalzire. Probabil ca ar fi mai indicat sa mergem si sa repetam, dar fiecare fiind cu problemele cotidiene si cu timpul limitat incearca sa se destinda ......asta in detrimentul performantei. E clar, atunci nu ar trebui sa emitem mari pretentii. Chestia e ca eu oricum voi fi nevoit sa schimb cat de curand cel putin o fata fiindca e uzata si as fi vrut sa caut ceva probabil mai soft si cu un spin mai mare. Oricum, nu am fost nemultumit de fetele sriver, si chiar am reusit unele lovituri( si asta argumenteaza ce ai spus tu ca antrenamentu e problema...) de care am fost placut surprins.
                Gabi

Comentariu

Gabitu,prietenul meu,numai EU,din mine te vei inspira;-la superlemnul tau te-as sfatui sa pui XIOM VEGA EUROPE(FH si BH) sau TIBHAR NIMBUS sau ce am eu acum, XIOM OMEGA 4 EUROPE(lemnul meu fiind PHOTINO,ai inteles asta dealtfel).PA GABITU!

Comentariu

Cea mai buna combinatie cu schlager carbon este cea cu fețele bryce speed fx . ai viteza , spin , feeling , poti face orice cu ele. Asa joc eu momentan si-s multumit.

Comentariu

P.S lemnul schlager carbon merge cel mai bine cu fețe de la butterfly... logic!!!! brand cu brand ...logic! exact cum ti-ai cumpara un mercedes si ii pui jenti de audi.... normal ca nu da bine

Comentariu

dar cu tenergy ? a incercat careva ?

Comentariu

Postat în original de iscusitulnik
                          Gabitu,prietenul meu,numai EU,din mine te vei inspira;-la superlemnul tau te-as sfatui sa pui XIOM VEGA EUROPE(FH si BH) sau TIBHAR NIMBUS sau ce am eu acum, XIOM OMEGA 4 EUROPE(lemnul meu fiind PHOTINO,ai inteles asta dealtfel).PA GABITU!
                          da , chiar am vorbit cu d-l Tibi de vega europe, s-ar putea sa ma decid la aceste fete. Oricum, mersi de mesaj si de-abia astept sa ne mai vedem..poate la Bistrița.

Comentariu

Postat în original de G3org323
                            Cea mai buna combinatie cu schlager carbon este cea cu fețele bryce speed fx . ai viteza , spin , feeling , poti face orice cu ele. Asa joc eu momentan si-s multumit.
                            Multumesc ptr mesaj....la acest setup m-am gandit si eu...dar exista o problema (in cazul meu) din pacate...pretul.

Comentariu

Postat în original de sweetsorrow
                              dar cu tenergy ? a incercat careva ?
                              da, as fi fost tentat sa incerc cu tenergy 05 fx dar, ca si in cazul fetelor bryce, nu ma lasa inima(+ sotia) sa dau peste 200 ron pe o fata. Poate ea ar fi de acord cu pretul asta daca mi-as schimba eu fata......

Comentariu

Postat în original de tipseragt
                                Multumesc ptr mesaj....la acest setup m-am gandit si eu...dar exista o problema (in cazul meu) din pacate...pretul.
                                daca incerci cu Xiom vega pe schlager o sa constati rigiditate si nu mai ai feeling bun. incearca cu bryce-uri sh , sau imprumuta si vei observa diferentza. Plus ca fețele Xiom vega 80% sunt chinezesti din pct de vedere al materialului si calitatii sau contrafacute , datorita si pretului mai mic pe care il au

Comentariu

de mentionat : lemnul e tare si sare rau , trebuie ceva moale... nici prea ca nu mai ai control dar nici chinezaraieee sa-ti sara mai rau .

Comentariu

Postat în original de tipseragt
                                    Plus ca ai lemnul ala de costa o carutza de bani , nu ai bani sa iti achizitionezi bryce sh????

Comentariu

da, adineuri am facut o oferta la ceva second la bryce..daca le mai are...in rest, nu prea am gasit sh(lstiu ca lemnul e scump dar eu l-am luat la un pret accesibil).

Comentariu

pentru G3org323
                                        daca incerci cu Xiom vega pe schlager o sa constati rigiditate si nu mai ai feeling bun. incearca cu bryce-uri sh , sau imprumuta si vei observa diferentza. Plus ca fețele Xiom vega 80% sunt chinezesti din pct de vedere al materialului si calitatii sau contrafacute , datorita si pretului mai mic pe care il au
                                        Nu imi place sa intru in polemici inutile,insa fetele XIOM-sunt stantate MADE IN GERMANY
                                        Daca nu ati avut ocazia sa vadeti o fata din aceasta pot sa va arat -gratuit
                                        Aceste chinezisme din korea sunt de o mare calitate
                                        Din punctul meu de vedere, de importator
                                        E BINE SA NU FACETI AFIRMATII GRATUITE,DE DRAGUL DE A DISCUTA DISCUTII
                                        www.tenismasa.ro

Comentariu

Bafta Gabi la fețe,sa ai noroc de ele si sa castigi cat mai multe turnee!....poate pe cel de la Bistrița
                                          Lemne: DHS Hurricane Long W997
                                          FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
                                          BH: DHS GoldArc 8

Comentariu

In primul rand ca Xiom Vega Europe sunt destul de moi sau cel putin asa mi s-a parut ultima data cand am jucat cu ele...deci cred ca s-ar potrivi din acest punct de vedere pe Schlager In al doilea rand Xiom Vega Europe este o fata f buna ca si calitati fizice, dupa parerea mea in special pentru rever. Este adevarat ca nu am avut timp sa le probez din punct de vedere al durabilitatii dar cel putin din punct de vedere al ce pot face cred ca sunt mai mult decat ok...au viteza, spin peste medie, control f bun, sunt moi (deci bune ca sa simti mingea pe bh)...
                                            Blade: Viscaria, FL
                                            fh: T05, 2,1 mm, black
                                            bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Ei, asta cu contrafacutul e chiar "tare".
                                              In primul rand sunt facute in Germania. In al doilea rand (chiar daca sa spunem ca Vega ar fi facute in China), nu cred ca vei spune vreaodata despre un Mercedes ca e contrafacut, doar pentru ca are multe piese facute in China si ...Romania.
                                              A naibii strugurii astia, cat pot fi de acrii...

Comentariu

Postat în original de anomis
                                                Ei, asta cu contrafacutul e chiar "tare".
                                                In primul rand sunt facute in Germania. In al doilea rand (chiar daca sa spunem ca Vega ar fi facute in China), nu cred ca vei spune vreaodata despre un Mercedes ca e contrafacut, doar pentru ca are multe piese facute in China si ...Romania.
                                                A naibii strugurii astia, cat pot fi de acrii...
                                                1.Am impresia ca ori nu intelegi ori nu stii sa citesti despre ce am vrut sa zic cu "mercedesul" asha ca te rog sa mai revizuiesti odata topicul ca sa pricepi si inceaca sa faci o analiza
                                                2. Fetzele Xiom vega sunt facute de cei de la Butterfly pe tehnologia celor chinezesti ...prietene!!! ...si pt aceasta ipoteza iti dau argumente cat nu poti u retine
                                                3. daca ai fețele astea , nu incerca sa ma determini ca sunt cele mai bune din lume precum capra vecinului ))
                                                4. Sa faci un drum pana-n Germania si imi aduci si mie fețe Xiom vega , iar atunci o sa te cred de calitatea germana.
                                                5 Morala: nu te mai incanta ca scrie pe ele made in Germany , ca nu poti sti ce se importa si de unde in Romanik noastra , mai ales ca iti zice si pretul !
                                                6 Sa aveti o zi buna!

Comentariu

2. Fetzele Xiom vega sunt facute de cei de la Butterfly pe tehnologia celor chinezesti ...prietene!!! ...si pt aceasta ipoteza iti dau argumente cat nu poti u retine
                                                  Uite cu asta chiar sunt foarte curios...raspunde-mi si mie, daca nu te superi, la doua intrebari :
                                                  1) Ce interes ar avea Butterfly sa produca in Germania niste fete pe care scrie Xiom, si care odata cumparate aduc un venit firmei Xiom, care nu are nici o legatura cu Butterfly, firma Xiom fiind desprinsa din firma coreeana Champion?
                                                  2) Daca tot spui ca e o "ipoteza" inseamna ca inca nu ai demonstrat-o, deci nu e o certitudine, si atunci vine a doua intrebare : argumentele respective la care faci tu apel sunt dovezi clare sau numai niste supozitii pe care le faci tu?
                                                  --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
                                                  --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Procesare...
                                                  X