Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fete ptr schlager carbon

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: fete ptr schlager carbon

Postat în original de G3org323
    P.S lemnul schlager carbon merge cel mai bine cu fețe de la butterfly... logic!!!! brand cu brand ...logic! exact cum ti-ai cumpara un mercedes si ii pui jenti de audi.... normal ca nu da bine
    Scuza-ma, dar asta e o prostie de marketing pe care o preiau din pacate multi amatori.
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

1.Am impresia ca ori nu intelegi ori nu stii sa citesti despre ce am vrut sa zic cu "mercedesul" asha ca te rog sa mai revizuiesti odata topicul ca sa pricepi si inceaca sa faci o analiza
      2. Fetzele Xiom vega sunt facute de cei de la Butterfly pe tehnologia celor chinezesti ...prietene!!! ...si pt aceasta ipoteza iti dau argumente cat nu poti u retine
      3. daca ai fețele astea , nu incerca sa ma determini ca sunt cele mai bune din lume precum capra vecinului ))
      4. Sa faci un drum pana-n Germania si imi aduci si mie fețe Xiom vega , iar atunci o sa te cred de calitatea germana.
      5 Morala: nu te mai incanta ca scrie pe ele made in Germany , ca nu poti sti ce se importa si de unde in Romanik noastra , mai ales ca iti zice si pretul !
      6 Sa aveti o zi buna!
      Sigur ca nimeni nu înțelege, cât despre citit acest lucru e numai privilegiul unora mai eleva?i, a?a că revizui?i-v? topicul ca să pricepe?i ?i să face?i analiza cum ca cei de la Butterfly sigur s-au b?gat în ciorba celor de la Xiom...prietene...amestecând-o chineze?te ca să ias? o gum? cât mai aproape de original ?i în plus v?d că sunte?i la fel de ?ngu?ti la minte ca mine că nu a?i re?inut puzderia de argumente a?a că cine are Xiom vega să ?tie că gumele sunt la fel de bune ca capra vecinului care sigur nu e de calitate german?, chiar dac? unii au scris asta pe ea, ?i domnul Tibi să nu se încânte ca scrie pe ele ?i să dea o fug? in germania să aduc? o fa?? de aceea?i calitate ca ?i capra , ?i să nu mai importe fe?e dubioase în ?ara noastr? numit? Romanika mai ales că ?i zice ?i pre?ul!!!!
      O zi bun? aveam dac? nu citeam cele citate. Le-am citit ?i mi-a pierit cheful! ?i mai e ?i dreptul la replic?!
      V?LEUUU!!!!!
      Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
      Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Mie cel mai mult imi place nr.2, dar jur ca nici celelalte nu sunt mai prejos. "M-am incantat" teribil.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

1.Am impresia ca ori nu intelegi ori nu stii sa citesti despre ce am vrut sa zic cu "mercedesul" asha ca te rog sa mai revizuiesti odata topicul ca sa pricepi si inceaca sa faci o analiza
          2. Fetzele Xiom vega sunt facute de cei de la Butterfly pe tehnologia celor chinezesti ...prietene!!! ...si pt aceasta ipoteza iti dau argumente cat nu poti u retine
          3. daca ai fețele astea , nu incerca sa ma determini ca sunt cele mai bune din lume precum capra vecinului ))
          4. Sa faci un drum pana-n Germania si imi aduci si mie fețe Xiom vega , iar atunci o sa te cred de calitatea germana.
          5 Morala: nu te mai incanta ca scrie pe ele made in Germany , ca nu poti sti ce se importa si de unde in Romanik noastra , mai ales ca iti zice si pretul !
          6 Sa aveti o zi buna!
          Nu mai comentez, pentru ca au facut-o ceialti inaintea mea. Totusi remarc si eu punctul 2. Foarte "interesant". Butterfly face fete XIOM. Tare asta.
          Si NU AM FETE VEGA. Am avut, si tocmai pentru ca nu m-am inteles cu ele, le-am vandut (Cu toate asta, sustin ca sunt niste fete foarte bune). Si am revenit la Donic Baracuda / Acuda. Ma intreb, oare si astea sunt facute tot de Butterfly? Si tot tehnologie chineazeasca???
          Al naibii de tari astia de la Butterfly
          Scuze lui TIPSERAGT pentru ca i-am facut "varza" topicul.
          Promit sa nu mai comentez

Comentariu

Postat în original de anomis
            6 Sa aveti o zi buna!
            Nu mai comentez, pentru ca au facut-o ceialti inaintea mea. Totusi remarc si eu punctul 2. Foarte "interesant". Butterfly face fete XIOM. Tare asta.
            Si NU AM FETE VEGA. Am avut, si tocmai pentru ca nu m-am inteles cu ele, le-am vandut (Cu toate asta, sustin ca sunt niste fete foarte bune). Si am revenit la Donic Baracuda / Acuda. Ma intreb, oare si astea sunt facute tot de Butterfly? Si tot tehnologie chineazeasca???
            Al naibii de tari astia de la Butterfly
            Scuze lui TIPSERAGT pentru ca i-am facut "varza" topicul.
            Promit sa nu mai comentez
            Nu e nici o problema, am fost putin surprins de amploarea dezbaterii...dar apreciez toate sfaturile, stiu ca fiecare are parerea lui si cred ca depinde si de fiecare cum se obisnuieste. Oricum, la mine, cum bine a spus cineva, probabil ca fetele nu conteaza chiar asa de mult...In fine , eu mi-am comandat o fata si cred ca e chiar una care nu a fost mentionata. O seara placuta va doresc.

Comentariu

Parerea mea este ca uneori se exagereaza intr-un sens altadata in alt sens...Cel mai important aspect este antrenamentul - corect. Dar la un anumit nivel nu se poate face chiar orice cu orice Mai este si faptul ca fiecare simte in felul lui si e important sa se increada (pana la un anumit nivel in primul rand in simturile lui). Pe de alta parte, daca ai ajuns sa joci cu Schlager Carbon parerea mea este ca trebuie sa te cam preocupe ce fete folosesti...Sincer, nu iti cunosc nivelul dar ori renunti la lemn si o iei de la inceput cu o configuratie mai umana ori ai ajuns la un anumit nivel si ar cam trebui sa te preocupe ce fete folosesti. Bafta!
              Blade: Viscaria, FL
              fh: T05, 2,1 mm, black
              bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Parerea mea e ca Butterfly este o firma fantoma chinezeasca ce produce sateliti rusesti de inalta tehnologie furata de la savantii germani din al doilea razboi mondial!!! Sigur e asa altfel nu se explica multitudinea de meteoriti ce intra zilnic in atmosfera terestra si influenteaza topspinul lui Ma Long prin modificarea centrului gravitational al pamantului!
                In alta ordine de idei fetele Vega Europe desi or fi ele contrafacute si chinezesti sunt printre cele mai bune cu care am jucat! Sanatate la toata lumea!
                Blade-Darker speed 90
                Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
                Bh- Testing

Comentariu

Postat în original de flash
                  Parerea mea este ca uneori se exagereaza intr-un sens altadata in alt sens...Cel mai important aspect este antrenamentul - corect. Dar la un anumit nivel nu se poate face chiar orice cu orice Mai este si faptul ca fiecare simte in felul lui si e important sa se increada (pana la un anumit nivel in primul rand in simturile lui). Pe de alta parte, daca ai ajuns sa joci cu Schlager Carbon parerea mea este ca trebuie sa te cam preocupe ce fete folosesti...Sincer, nu iti cunosc nivelul dar ori renunti la lemn si o iei de la inceput cu o configuratie mai umana ori ai ajuns la un anumit nivel si ar cam trebui sa te preocupe ce fete folosesti. Bafta!
                  buna ziua, am citit si mi-a placut si ce ai scris si nu in ultimul rand si cum ai scris...desi initial am ofertat bryce dar nu m-am inteles fiindca am vrut sa iau doar o fata ...m-am gandit la o pereche vega europe si in ultimul moment am comandat doar o fata, respectiv xiom omega pro.. Sper sa ma inteleg bine cu ea si sper, desi probabil nu ne cunoastem, sa putem juca si un tenis cand ne intalnim. Stima. Gabriel

Comentariu

Procesare...
                  X