Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

vand convenabil paleta chinezeasca

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS vand convenabil paleta chinezeasca

Vand paleta compusa din:
    - lemn 729 Friendship two speed carbon
    - fete DHS TNT 2,2mm
    - banda cant Andro Roxon
    - dimensiuni 156x150mm
    Lemnul: Two speed carbon, FH este OFF+ (un strat de carbon), BH este OFF (fara carbon)
    Grosime 6,3mm, sigilat cu Xiom I-sure, 99g, priza concava (flared)
    A fost ajustat la racordarea manerului cu lemnul, deoarece deranja un pic la priza.
    http://tabletennisequipment.dandoy-spor ... ts_id=3007
    Fetele: DHS TNT 2,2mm-fete spre stilul european, nu sunt lipicioase, foarte aderente. Control 10, spin 11, viteza 10 (din
    max 12) Stil recomandat: loop drive, quick-attack. Lipite pe lemn cu folii dublu adezive Andro. Pot fi tunate cu
    speed-glue, eu nu am folosit asa ceva.
    http://www.presports.com/dhs-tnt-rubber-p-206.html
    Stare foarte buna, nelovita, jucata de 4-5 ori, probabil maxim 10 ore. Masa paletei, este 190g.
    O vand doar asamblata, altfel prefer sa o pastrez.
    Pret 190 lei.
    HM Levi OFF- ST : T05/Rakza9
    HM Levi OFF ST : T05/Donic slice
    Nu poti atinge perfectiunea, ci doar sa tinzi la ea

Re: vand convenabil paleta chinezeasca

Ajustarea aia e naspa rau de tot, ai indepartat exact structura de rezistenta, creind un concentrator de efort in zona cea mai vulnerabila, la prima lovitura manerul cel putin va crapa, daca nu se va rupe !!! Mare pacat de lemn, ca era interesant !
    Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
    Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Postat în original de laky
      Ajustarea aia e naspa rau de tot, ai indepartat exact structura de rezistenta, creind un concentrator de efort in zona cea mai vulnerabila, la prima lovitura manerul cel putin va crapa, daca nu se va rupe !!! Mare pacat de lemn, ca era interesant !
      Multumesc pentru parere, dar priza era foarte rea, jena rau la mana.
      Cat priveste faptul ca va crapa, nu a crapat deloc dupa mai multe lovituri, eventual ma gandesc sa postez un calcul de rezistenta materialelor sa vedem cu ce forta trebuie sa lovesti ca sa rupi un lemn cu care dai intr-un obiect de 3g !!!

Comentariu

Postat în original de lagardere
        Postat în original de laky
        Multumesc pentru parere, dar priza era foarte rea, jena rau la mana.
        Cat priveste faptul ca va crapa, nu a crapat deloc dupa mai multe lovituri, eventual ma gandesc sa postez un calcul de rezistenta materialelor sa vedem cu ce forta trebuie sa lovesti ca sa rupi un lemn cu care lovesti un obiect mai usor de 3g !!!
        Daca obiectul de lovit e masa( caci in nici un caz nu m-am gandit la minge!), vei avea surpriza ca pentru un unghi de impact critic, din calculul tau sa rezulte o forta surprinzator de mica. Un colt de masa sau o scurta langa fileu a adversarului, la care tu vari varful paletei, e de ajuns. Mi-am rupt astfel o paleta, fara sa-mi dau seama, la urmatoarea lovitura ramanand doar cu manerul.
        Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
        Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Si banuiesc ca lemnul pe care l-ai rupt nu era ajustat in nici un fel, nu ?
          Eu nu m-am gandit la masa, pt. ca pana acum nu am reusit sa lovesc serios nici o paleta de masa, doar mici atinsaturi.
          Am mai auzit despre lemne rupte, pana la urma lemnul poate avea o structura interna neomogena, ceea ce poate duce la fisuri in cazul unor lovituri, sunt de acord.
          Cum joaca fiecare si in ce da cu paleta, e problema lui.
          Eu am vrut sa fiu corect si am spus ce am facut si de ce.
          Paleta are un control deosebit, pana la urma o sa o pastrez, doar ca statea degeaba.
          Si apoi, fiecare lucru isi gaseste pana la urma posesorul, nu imi fac probleme in acest sens.

Comentariu

Scoasa de la vanzare. Topic inchis.

Comentariu

Procesare...
            X