Astazi 15.03.2011 am primit-o. Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand gume
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
cumparati cu incredere !este un domn de cuvant si are marfa de calitate!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Alehandro sa inteleg ca au ajuns fetele si esti multumit?
Poti sa-mi dai simplu niste puncte de reputatie la steluta din stanga de sub numele meu.
Multumesc!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4639
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 244Likes received: 316
da fetele au ajuns sunt toate ok un om de nota10 !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Cat a fost jucata fata Genius?Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
"Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu
Comentariu
Astazi au ajuns fetele Beijing II, arata foarte bine, dimensiunile sunt perfecte pt lemnul meu... astept sa le incerc!! Va multumesc
Om de cuvant!!! Recomand.FH: Tuttle Beijing II | Butterfly Michael Maze Arylate Carbon OFF | BH: Tuttle Beijing II
Comentariu
Sa le foslosesti sanatos cu multe victorii!
Mie mi-au placut mult (spin si control super) mai ales pe lemn OFF+ daca mai vrei viteza in plus poti incerca booster eu nu am incercat ca a fost ok asa.
Comentariu
Salut ! Sunt interesat de lemnul Butterfly Maze Passion.. astept MP de la dumneavoastra cu un numar de telefon si un interval orar in care va pot contacta.. o zi buna !!Lemn: Butterfly Maze Passion OFF- [FL]
FH : Tibhar Genius
BH : Yasaka Rakza 7 Soft
Comentariu
Lemnul a ajuns, este ca si nou. Va multumesc pentru "jucarica" si pentru promptitudine, domnule Dan!Lemn: Butterfly Maze Passion OFF- [FL]
FH : Tibhar Genius
BH : Yasaka Rakza 7 Soft
Comentariu
Sa-l foslosesti sanatos !
Vezi ca este calificativ comercial ala trebuie pentru tranzactii !
---------- Post added 09-Apr-2011 at 18:11 ----------
Perechea de Bryce SH de 2,1 mm la 95 lei transport inclus!
Update preturi la restul de gume.
Comentariu
Postat în original de DanD Vezi postJoola Express One Neagra de 2 mm decupata 153x 158 incercata tot pe 2 lemne dar numai 2 ore pret 85 lei ----> Pret nou 80 lei
O pereche de Donic Sonex JP Gold grosime max decupate 152x 155 jucate 12 ore pret 145 lei -> Pret Nou 140 lei
Fata Darker Vlon Blue V taiata la 154 mm x 161 mm incercata un antrenament, in conditie excelenta a fost lipita cu lipici pe baza de apa.
Buretele curatat, are grosimea 2,15 mm, neciupita, nelovita cu buretele Tensor . Pret 50 lei. Transport inclus !
Bty Tenergy 64 SH rosie aia ciobita din postul 2 ,decupata la 148x 151 mm pret 60 lei
Bty Tenergy 05 SH 145x 148 mm pret 55 lei
Fata Friendship 729 FX burete super soft 35 grade 2 mm noua numai incercata 154x 160 mm
La mai multe obiecte cumparate se reduce pretul.
Preturile includ transport colet ramburs posta Romana.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:21.Procesare...X
Comentariu