Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Zosim1 ban o luna. Recidiva, minciuni, atacuri si manipulari repetate!
La cererea Echipei Amatur (CD) am reevaluat banarea lui Zosim1. Cererea s-a bazat pe faptul ca Zosim1 va avea de postat un Turneu pe forum.
Postarea turneului poate fi facuta de oricine din Echipa Amatur.
Decizia de ban ramane. Zosim1 a fost avetizat si banat de nenumarate ori, am avut si discutii telefonice in trecut dar promisiunile de a respecta regulamentul forumului nu au fost respectate.
Acum Zosim1 ne-a acuzat pe noi, admin si moderator de probleme si decizii din Amatur.
Repet pentru cei care inca nu stiu dar Forumul e diferit de Amatur: Diferența între tenisdemasa.ro și Amatur
Va roagă Topsaneanu Valentin sa îl deblocati , fiind Banat de aproape un an ,toate înscrierile i le-am făcut eu. Știe ca a greșit își cere scuze și promite ca pe viitor e băiat cumsecade.
Va roagă Topsaneanu Valentin sa îl deblocati , fiind Banat de aproape un an ,toate înscrierile i le-am făcut eu. Știe ca a greșit își cere scuze și promite ca pe viitor e băiat cumsecade.
Trimis de pe al meu SM-S901B folosind Tapatalk
Asa cum se vede din print screen-ul de mai jos, dl Topsaneanu V s-a inscris singur la concursuri pentru ca nu a fost si nu este banat pe forum.
As aprecia d-le nicusortical daca nu ati mai face dezinformari care lezeaza credibilitatea administratiei forumului. Deocamdata aveti un avertisment.
Userul Topsaneanu Valentin nu are acces in zona de Anunturi in urma incalarilor repetate a regulamentului din acea sectiune. Asta desi i s-a atras atentia de nenumarate ori. Dar accesul la Anunturi nu impiedica accesul in Amatur.
Userul panfile_costin este banat definitiv de pe forum pentru incalcarea regulamentului in zona de Vanzari.
Si-a editat toate anunturile astfel incat eventualii cumparatori nu mai pot vedea istoricul vanzarilor facute de dânsul: https://www.tenisdemasa.ro/forum/search?r=32389037&p=1
Acest user avea activitate exclusiv in forumul de Vanzari. Am primit si sesizari in legatura cu materialele pe care le vindea si care nu corespundeau descrierii.
Nu o sa reproduc limbajul suburban din mesajele private primite de la dansul.
timo boll are ban pe termen nelimitat in sectiunea de Anunturi-Vanzari.
Userul isi editeaza toate anunturile cand le inchide si sterge continutul lor. In felul asta nu exista un istoric a vanzarior sale, nu stim daca e serios sau nu in vanzari, nu stim daca sterge si apoi reposteaza anuntul in alta forma doar ca sa fie primul in lista...
Exemple de anunturi "golite" de continut de catre timo boll
timo boll are ban pe termen nelimitat in sectiunea de Anunturi-Vanzari.
Userul isi editeaza toate anunturile cand le inchide si sterge continutul lor. In felul asta nu exista un istoric a vanzarior sale, nu stim daca e serios sau nu in vanzari, nu stim daca sterge si apoi reposteaza anuntul in alta forma doar ca sa fie primul in lista...
Exemple de anunturi "golite" de continut de catre timo boll
Practic anunturile vechi respectau regulamentul, dar in ultima vreme a "descoperit" cum se poate trisa la vanzare.
Utilizatorul timo boll si-a recunoscut greseala, a corectat toate anunturile goale si a promis respectarea regulamentului.
Drept urmare scoatem restrictia din sectiunea Vanzari.
Sovea ban o saptamana pentru nerespecare regulament vanzari in mod repetat.
Sovea primeste ban definitiv in urma amenintarilor adresate adminilor.
I s-au dat multe sanse sa ramana pe forum. Am incercat inclusiv sa il blocam doar in zona de Anunturi unde nu reuseste nicicum sa respecte Regulamentul insa a trecut la alt nivel, ironii, injurii, amenintari directe catre admini.
Sovea primeste ban definitiv in urma amenintarilor adresate adminilor.
I s-au dat multe sanse sa ramana pe forum. Am incercat inclusiv sa il blocam doar in zona de Anunturi unde nu reuseste nicicum sa respecte Regulamentul insa a trecut la alt nivel, amenintari, injurii, ironii.
.dar ce a facut omul asta sa primeasca ban forever?
Cautati in ultimele doua pagini din acest topic cu “blocati” de cate apare “pomenit” user Sovea si in trecut clonele lui. Ultima “isprava” sunt amenintari la adresa mea si a lui Kralizec, la inceput voalate, acum directe. A avut multiple sanse, avertismente, banari temporare. Acum s-a terminat. El oricum a “promis” ca isi va face 100 de clone. Suntem pregatiti sa le blocam.
Cautati in ultimele doua pagini din acest topic cu “blocati” de cate apare “pomenit” user Sovea si in trecut clonele lui. Ultima “isprava” sunt amenintari la adresa mea si a lui Kralizec, la inceput voalate, acum directe. A avut multiple sanse, avertismente, banari temporare. Acum s-a terminat. El oricum a “promis” ca isi va face 100 de clone. Suntem pregatiti sa le blocam.
Am inteles. Nu am stiut de acest comportament nepotrivit. Imi cer scuze!
Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi va avea doar ce merita, nimic mai mult, nimic mai putin.
Comentariu