Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
dinicescuion banat. Mereu acuze, vesnice nemultumiri si atacuri nefondate. Cautati-va alt forum unde sa acuzati tot ce se face!
"Toți membrii înregistrați trebuie să înțeleagă că utilizarea de către ei a forumului nu este un drept, ci un privilegiu acordat de către Tenisdemasa.ro, administratorii forumului rezervându-și astfel dreptul de a-și selecta utilizatorii."
Nicolae.7 - ban 10 zile pentru incalcarea pct 2 litera "a" din Regulamentul forumului: creeare si utilizare clone
Andrei.8 - ban pemanent pentru acelasi motiv de mai sus: clona.
- Cristian Istrate
Mesajele vizitator sunt publice: atac direct la persoana, termeni ca "l-a f***t in gura" nu se accepta pe forum. Ban 2 saptamani
Dupa expirarea celor 2 saptamani de banare pentru injurii, in loc de scuze am primit acuzatii ca mesajul respectiv era privat dar noi l-am facut public. Acest lucru nu se poate face in vBulletin. Acuzatii fara nicio baza reala.
Conform regulamentului forumului:
4. DREPTURILE ȘI OBLIGAȚIILE MODERATORILOR 4.1. Obligații:
a. să aibă o atitudine tolerantă față de utilizatori și să-i ajute să-și rezolve problemele fără a antrena vreun tip de dispută cu aceștia;
Sorin Sovea ban doua saptamani pentru nerespectarea regulamentului si politicilor forumului. Daca dupa aceste doua saptamani se mai repeta problemele de la vanzari, va urma ban definitiv!
Din acest moment userul Topsaneanu Valentin nu mai are acces in zona de Anunturi a forumului.
Vom face la fel cu toti cei care nu respecta regulamentul in area de Anunturi.
In plus, acesti utilizatori nu vor mai putea utiliza nici mesageria privata a forumului ca sa nu isi promoveze specula.
Ei vor putea in continuare sa se inscrie la competitii de tenis de masa cu ajutorul forumului.
Vor ramane cu titlu "boboci" fara optiunea de a promova.
Mutumim colegilor pentru vigilenta de care au dat dovada.
Se vehiculeaza ideea ca daca ai opinii diferite de conducerea Amatur si le expui pe forum iei ban. Este fals. Oricine poate avea o opinie si sa si-o spuna pe forum. Recomandabil in sectiunea potrivita.
Ban se da pentru insulte, injurii, atacuri la persoana!
cat despre minciunile spuse de domnul Sorin_client -nu a fost caldura toată ziua în sala! A fost frig cumplit. Fara nici macar un ceai.
Am citat un comentariu al userului Salavastru pe topicul concursului de la Botosani si specific ca nu e vorba de jucatorul din Amatur cu acelasi nume "intamplator" tot din Botosani.
Este vorba de o clona a aceluiasi user (Sovea) de mai sus .
Din pacate acum se foloseste de un furt de identitate (a cuiva din acelasi oras) ca sa aiba o parere pe topicul Botosani. Furtul de identitate e interzis pe acest forum. Am banat si aces user clona .
Rog pe toti utilizatorii care observa situatii asemanatoare de furt de identitate sa mi le sesizeze!
Se acorda ban 30 de zile lui Zosim1 pentru acuzatii repetate si mentionarea cu numele a celor acuzati. Userul Zosim1 nu e nici procuror, nici judecator, iar forumul nu este sala de judecata.
Nerespectare regulament GDPR.
EDTITAT Clau: Am avut o discutie telefonica cu Zosim1 si am agreat ca mesajele lui pe viitor vor respecta regulile forumului. In urma scuzelor am redus banul la 15 zile.
Se acorda ban 30 de zile lui Zosim1 pentru acuzatii repetate si mentionarea cu numele a celor acuzati. Userul Zosim1 nu e nici procuror, nici judecator, iar forumul nu este sala de judecata.
Nerespectare regulament GDPR.
Am avut o discutie telefonica cu Zosim1 si am agreat ca mesajele lui pe viitor vor respecta regulile forumului. In urma scuzelor am redus banul la 15 zile.
Comentariu