Vand urgent urmatoarea paleta:
Lemn: Xiom Strato FL lacuit, cantuit cu rasina epoxidica si cu overgrip pe maner
Fata rosie: Tenergy 05 FX 2.1
Fata neagra: Xiom Vega Europe 2.0
Ambele fete lipite numai cu adeziv pe baza de apa BUTTERFLY FREE CHACK
Pret total 400 lei.
Bonus, o husa de paleta Donic SchildKrot Classic (negru cu gri). E de tip metro, dar isi face treaba foarte bine.
Anuntul s-a modificat in sensul ca dezmembrez paleta. Vezi doua postari mai jos!
Fata neagra a fost relipita de 2-3 ori dar e ireprosabila ca suprafata de joc. Fata rosie nu a fost dezlipita / relipita niciodata, dar are o ciupitura (aproape microscopica) pe suprafata de joc. Nu incomodeaza in nici un fel performantele. In afara ciupiturii fata e ca si noua. Nu cred ca am jucat cu ea mai mult de 10 ori, cate o ora - o ora jumate.
Preferabil pentru Constanța, dar trimit si in tara prin posta, pe banii mei. Ambalarea o pot face in cutia originala a lemnului XIOM, deci va fi totaly safe. Plata inainte de expediere, in cont bancar.
Nu sunt, in nici un caz, interesat de schimburi.
Paleta este excelenta. Motivul vanzarii - am nevoie de bani.
Pentru orice nelamuriri, va rog sa ma contactati.
Yahoo ID: zandreius (online intre 8 si 17 chiar daca par offline)
Numai daca sunteti cu adevarat interesati Tel: 0722-59.34.12
Andrei.
Lemn: Xiom Strato FL lacuit, cantuit cu rasina epoxidica si cu overgrip pe maner
Fata rosie: Tenergy 05 FX 2.1
Fata neagra: Xiom Vega Europe 2.0
Ambele fete lipite numai cu adeziv pe baza de apa BUTTERFLY FREE CHACK
Pret total 400 lei.
Bonus, o husa de paleta Donic SchildKrot Classic (negru cu gri). E de tip metro, dar isi face treaba foarte bine.
Anuntul s-a modificat in sensul ca dezmembrez paleta. Vezi doua postari mai jos!
Fata neagra a fost relipita de 2-3 ori dar e ireprosabila ca suprafata de joc. Fata rosie nu a fost dezlipita / relipita niciodata, dar are o ciupitura (aproape microscopica) pe suprafata de joc. Nu incomodeaza in nici un fel performantele. In afara ciupiturii fata e ca si noua. Nu cred ca am jucat cu ea mai mult de 10 ori, cate o ora - o ora jumate.
Preferabil pentru Constanța, dar trimit si in tara prin posta, pe banii mei. Ambalarea o pot face in cutia originala a lemnului XIOM, deci va fi totaly safe. Plata inainte de expediere, in cont bancar.
Nu sunt, in nici un caz, interesat de schimburi.
Paleta este excelenta. Motivul vanzarii - am nevoie de bani.
Pentru orice nelamuriri, va rog sa ma contactati.
Yahoo ID: zandreius (online intre 8 si 17 chiar daca par offline)
Numai daca sunteti cu adevarat interesati Tel: 0722-59.34.12
Andrei.
Comentariu