Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cumpar Speed Glue (Cred) !!

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cumpar Speed Glue (Cred) !!

Am o paleta asamblata din:
    - fete friendship 729 faster
    - lemn BTY Balsa Carbo X5
    ....am lipit cu adeziv pe baza de apa iar cand am dat in minge asa mi-a absorbit mingea incat mai mai ca nu a sarit deloc din paleta desi ea ar trebui sa aiba viteza chiar maricica. Cineva ma indrumat ca sa cumpar speed glue . E ok ?
    daca da...va rog sa faceti oferte (nu doresc prea mult si mai ieftin daca se poate ca e "criza").
    Multumesc!

Re: Cumpar Speed Glue (Cred) !!

daca ma puteti ajuta sa fac cumva sa redau acestor fete viteza lor (fara prea multi bani) va rog eu mult !

Comentariu

Fetele care le ai tu sunt pentru speed glue, si da, se modifica viteza fetei daca le lipesi cu apa. Problema este ca nu prea se mai gaseste speed glue, a fost interzis... Bafta la cautat!

Comentariu

un domn batran din timisoara ce se ocupa cu tenisul fabrica el un fel de adeziv pe baza de toluena ....ala ar fi bun ?

Comentariu

Pentru urgenta si cantitati mici am folosit solutie de peticit camera de bicicleta Red sun la tub mic din piata.
          Cauta prin piata la voi .

Comentariu

Postat în original de DanD
            Pentru urgenta si cantitati mici am folosit solutie de peticit camera de bicicleta Red sun la tub mic din piata.
            Cauta prin piata la voi .
            Solutia care ai mentionat-o am folosit-o si eu, insa pe termen indelungat are un mare inconvenient. La curatare vei avea mari probleme in a dezlipi cauciucul foarte rigid rezultat de pe burete fe?ei.... Tin sa precizez ca eu am folosit-o ca solutie de lipire provizorie, in lipsa adezivului specific, si in nici un caz ca o solutie pentru atingerea valorilor optime a fetelor ce au fost folosite pentru lipirea cu speed glue. Pentru a da viata fetelor tale iti recomand "tratamentul" cu ulei de parafina ! Si implicit lipirea lor cu solutie pe baza de apa. Asta doar in cazul in care nu reusesti sa gasesti speed glue (vorbeste cu Valigti de pe forum, cred ca la el ai sa gasesti speed glue)

Comentariu

aha insa adezivul pe baza de solventi nu e bun?....
              (pe baza de toluena)...cred ca e tot un fel de speed glue....si la fel ca speed glue el se evapora.

Comentariu

Merge si cel pe baza de toluen!

Comentariu

Sa nu te astepti la vreo minune chiar daca dai cu parafina, toluen sau alta bazaconie. Se amelioreaza lucrurile, doar pe moment dar nu rezolva in mod real problema ta. Eu cred ca va trebui sa schimbi fețele chinezesti cu ceva european ofensiv, asa zisele TENSOR ,chiar daca sunt mai folosite iti vor da satisfactia pe care o astepti. Scapi si de problema speed glue -ului care asa cum ai aflat nu se mai gaseste decat "home made".Rabdare si multa bafta.
                  Xiom Strato / Tenergy 05 fx

Comentariu

pe mine ma intereseaza sa sara mingea ...ca in momentul de fata cand dau in minge se aude de parca se sparge mingea si se lipeste de fata plus ca sare foarte incet...o sa incerc sa fac un filmulet sa vedeti si dvs. !

Comentariu

Procesare...
                    X