Stie cineva cum se fabrica adezivul pe baza de toluena "Speed Glue"?? Reteta??
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Reteta adeziv pe baza de toluen
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Re: Reteta!!!
Se ia o bucatica de cauciuc natural , se taie cat mai marunt posibil, se aduga toluen acoperitor. Se agita de doua ori pe zi pana la topirea cauciucului. Daca consistenta nu este satisfacatoare se mai aduga dupa caz cauciuc sau toluen. Daca nu gasiti toluen se poate rezolva problema cu Diluant D209 (contine 30% toluen) face acelasi lucru doar ca ceva mai incet si cu mult mai mult miros.Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon
FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05
Rezolvi mai repede cu MOMENT Shoe Glue care costa 8 lei.Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
LOKI T3 High Speed Carbo ---.----Backup---------Palio AK47 RED
LOKI T3 High Speed Carbo-------------.--------------Palio AK47 BLUE
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de traianRezolvi mai repede cu MOMENT Shoe Glue care costa 8 lei.
Comentariu
Tocmai ca adezivul asta e si flexibil si elastic, probat de mine.
Se dezlipeste usor (e ca o pelicula de cauciuc flexibil, elastic) de pe fete.Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
Comentariu
Prezervative, suzete sau cauta produse din LATEX (cauciuc natural)Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
si din prezervative ca e mai usor de gasit ) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?
Comentariu
Postat în original de traianPrezervative, suzete sau cauta produse din LATEX (cauciuc natural)
A fost supertare asta.Speed glue cu prezervative si suzete.Sa ne tineti la curent cum va iesi lipiciul.Blade: Bty Primorac Carbon off+
Bh:Tenergy 80 fx
Fh:Tenergy 80 fx
Comentariu
Re: Reteta adeziv pe baza de toluen
O sa iasa ca o ..... cu diferite arome
Si ca sa ajutam omul ii sugerez sa-si cumpere speed glue direct din magazin ca inca se mai gaseste, adica de aici.Sanwei F3 PRO--------------.----.-----.------------------XVT Black Knight 7
Comentariu
Postat în original de sorymtllcsi din prezervative ca e mai usor de gasit ) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?
Comentariu
Da' tri-nitro toluen puteti face rost? Sa sara mai tare...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de Aurel OnutDa' tri-nitro toluen puteti face rost? Sa sara mai tare...lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Postat în original de G3org323Postat în original de sorymtllcsi din prezervative ca e mai usor de gasit ) ...cate trebuiesc? iar toluena se da la farmacii ? daca nu unde se gaseste?
Comentariu
Postat în original de Aurel Onut.......
Daca l-am julit la antebrat, am incurcat-o........--=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
--=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--
Comentariu
Pentru cauciuc natural incercati pe la vulcanizari. Suzetele, prezervativele se dizolva foarte greu, chiar si in toluen curat. In diluant nu mai zic.
De asemenea, se poate pune vechiul lipici de pe fete, dupa ce se curata. Merge foarte bine si cel de la adezivul pe baza de apa.Nittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47
Comentariu
cadet- 23.iun.2010
- 138
- Balan, Harghita
- 32
Likes given: 0Likes received: 0
am observat ca dupa ce lipesc cu apa.... cand e uscat si iau jos de pe fata adeazivul atunci ramane un cauciuc .....si am incercat si merge.... :P .... insa trebuie mult si :-J nu merita incercat ....:P
Comentariu
Sincer , sunteti tari ... M-am distrat grozav ! Dar daca tot ati ocolit subiectul, de acum ,hai , fiti seriosi ! Dati un sfat in ceea ce priveste adezivii (solutii de lipit ). Ce folositi ? Ca vreau si eu sa imi lipesc pentru prima oara fete pe lemn si as vrea un sfat ... Daca e un tip de treaba pe sectiunea asta , astept un mesaj la relufarcas(at)yahoo.com . Multumesc frumos .
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 14:05.Procesare...X
Comentariu