Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dumnezeu sa-l ierte ! L-am cunoscut cand eram copil si l-am apreciat ca fiind unul dintre cei mai buni antrenori ai Romaniei, daca nu cumva cel mai bun.
Postat în original de flash
Dumnezeu s?-l ierte...S? sper?m că vor mai fi si alti oameni la Bistrița si nu numai care sa ii calce pe urme...
Sincere condoleante FAMILIEI si rudelor,Dumnezeu sa-l odihneasca,intradevar un adevarat GENIU in tenisul de masa, raminem citeodata fara cuvinte........
Sala top tenis Arena din București aduce un omagiu celui ce a fost " parintele " multora dintre stelele noastre in sportul caruia i sa daruit total atit ca jucator cit si ca antrenor.
Este o pierdere grea , foarte grea, a celor ce l-au cunoscut . Aici ? in lumea noastra mica am pierdut un om mare , cum putini exista.Plecat prea curind dintre noi , lasindu-ne cu un gust amar, cu regret in suflete si cu gindul ca nimic nu poate invinge forta naturi.
Pentru cei din București care doresc sa aprinda o luminare avem un spatiu special amenajat inca de ieri pentru acest tragic eveniment .
Dumnezeu sa-l ierte !
Este greu sa spunem ce simtim acum cand, prietenul nostru, marele antrenor dar si marele OM care a fost GHEORGHE BOZGA s-a dus dintre noi...
Poate lacrimile micutilor din Botoșani pe care i-a ajutat atat de mult sa spuna mai mult...
Volodea Ivan - Botoșani
Vom transmite condoleantele noastre si vom depune o coroana de flori la catafalcul domnului Bozga. Florin Apian si Dorel Nistor vor reprezenta familia AmatuR si vor depune coroana maine . Cei care doresc si pot sa participe la ceremonie pot lua legatura cu ei.
Multumiri lui Rasvan Crisan pentru ajutorul acordat.
Din pacate, nu ne ajung vorbele pentru a putea exprima adincimea si complexitatea sentimentelor pe care le traim, toti cei ce L-am cunoscut.
Dumnezeu sa-L odihneasca ! Condoleante familiei !
O pierdere imensa pentru tenisul de masa dar si pentru cei ce au avut norocul sa -l intilneasca pe acest OM.Sincere condoleante familiei. DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE SUFLETUL LUI MARE.
GHITA BOZGA a avut parte de o inmormantare deosebita ...nu am avut ocazia sa mai fi participat la un astfel de eveniment trist...unde totul a fost realizat ca la carte.Marian Filipas ,ceilalti antrenori si oamenii implicati au fost perfecti-slujba -memorabila!O mentiune speciala pentru copii-impecabili ,au muncit enorm si au fost asa de afectati...Suntem mult mai saraci fara el-FIE VESNICA-I POMENIREA !
sincere condoleante orasului Bistrița, care PIERDE UN DIAMANT. probabil acum e mult mai fericit decat multi dintre noi, dar oamenii dominati de egoism ar fi fericiti sa il aiba langa ei cat mai mult timp(mai ales cei din lumea tenisului).....DOAMNE, MAI FA O MINUNE SI TRIMITE-L INAPOI....((
Comentariu