Salut. Sunt jucator in divizia Onoare si vreau sa stiu daca pot participa la concursuri amatori tip A.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
criteriu de participare in competitii tip A
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Membru Fondator AmaTur
- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
In principiu e cam tarziu pentru ca nu se mai organizeaza anul asta decat turneul final la care nu poti participa. De anul viitor poti participa dar numai pe langa turneu, si nu in faze eliminatorii.
Oricum daca jucatorii legitimati doresc o organizare paralela cu a noastra sunt bineveniti dar pentru acest lucru ar trebui sa fie macar 20 de doritori.
Voi posta un anunt pe forum sa vedem cati doritori ar fi.
senior- 29.nov.2005
- 351
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de filoIn principiu e cam tarziu pentru ca nu se mai organizeaza anul asta decat turneul final la care nu poti participa. De anul viitor poti participa dar numai pe langa turneu, si nu in faze eliminatorii.
Oricum daca jucatorii legitimati doresc o organizare paralela cu a noastra sunt bineveniti dar pentru acest lucru ar trebui sa fie macar 20 de doritori.
Voi posta un anunt pe forum sa vedem cati doritori ar fi.
In mod asemanator se procedeaza si la Miercurea Ciuc si probabil si in alte judete. De aceea am propus de fiecare data ca participantii la acset tip de turnee sa fie inclusi in lista amatorilor.
Nu-l cunosc pe George Calcaianu, dar cu siguranta ca joaca in Onoare numai din placere, iar valoarea lui este undeva, la nivelul locurilor 20-50 in turneul nostru.
Comentariu
boboc- 23.iun.2006
- 16
- București
- 1025
Likes given: 0Likes received: 0
Sunt sigur ca ma cunosti bebe. Sunt locul 3 de la Studentiada de sambata.
Sigur ma tii minte. Chiar tu mi-ai spus ca as putea sa particip in concursurile amatour. Toate cele bunebutterfly Primorac Carbon Off +
butterfly Brice Fx
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro