Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
pct. 1 In general esec total ,singurul turneu de acest fel a fost ' Simfonia Lalelelor ' argumentul cel mai greu de combatut este deplasarea celor care pleaca in ziua turneului cu o masina cu 4 / 7 jucatori .
Majoritatea localitatilor au doar C.E.C. nu si sucursale bancare [ numai orasele ] cu toate acestea nu-i un inpedient sa nu piarda organizatorul tansferul bancar ?
La 30 gr.inf. revine 3 gr/2 mese ,ramane la latitudinea organizatorilor,cel putin pt.A+ este bine venita achitarea taxei . Daca se hotareste pe seri ,se poate mari la 240=40 gr./6 .Chiar se poate vizta Sibiul centrul istoric ai ce vedea. E doar o propunere .
D-l Antal, cu toata stima pentru efervescenta cu care comentati toate topicurile si mesajele, tin sa va spun ca sunteti pe un drum gresit.
1. Faptul ca singurul turneu care a fost organizat in acest mod a fost Simfonia Lalelelor, nu inseamna ca este un esec total, deoarece in toata lumea toate turneele se desfasoara NUMAI ASA: cu plata taxei inainte. Nu ai platit, nu joci. Nicaieri nu se plateste in ziua turneului!.
2. Faptul ca majoritatea localitatilor, au CEC si nu sucursale bancare, vreau sa va spun ca CEC-ul este tot o banca, asa ca poate fi incadrat la etc. , sau daca vreti: BRD, BCR, Raiffeissen, CEC, etc. Importanta este dorinta, ca mijloace se gasesc.
3. Iar daca vreti ca de fiecare data cind participati la un turneu, sa incepeti cu o pauza de 1-2 ore, treaba dvs, dar poate ca unii nu vor.
Nu vreau sa intru in polemici nici cu dvs si nici cu altii, eu doar am propus o imbunatatire a actualului sistem de joc, asa cum se practica peste tot.
Daca se doreste, bine, daca nu, iarasi bine.
Mia culpa dl. Florin intradevar cand am recitit mesajul am gresit si imi cer public scuze au mai fost turnee de acest fel intentia mea si de acea l-am pus in ghilimelele de rigoare ca a fost ;
SINGURUL TURNEU REUSIT de cest fel cu program separat .
Aceasta a fot intentia ,rog a-mi accepta scuzele ,modific si in mesajul anterior.
Sa mai incercat si in alte cazuri si acolo a fost esecuri .
[quote:1v0f74l3]Astfel joi seara cind se inchide lista, se stie deja numarul jucatorilor, iar vineri se pot afisa si grupele. Eventual se pot face grupe de 6 participanti, urmind ca cei care nu sunt in primii 200, si sunt si pe lista de rezerva, sa fie al 7 lea jucator in grupa.
In acest fel, se cistiga cel putin 1,5 h, timpul ce se pierde de fiecare data la inceputul concursului, cu validarea, incasarea banilor, impartirea in grupe, etc.
2. daca se vor juca 2 grupe pe o masa, si grupele sunt anuntate de vineri, atunci cred ca este mult mai bine sa se joace pe serii, si anume: primele grupe inferioare de la ora 09:00 la ora 12:30, iar urmatoarele grupe inferioare de la ora 12:30 la 16:00. In acest fel, daca stiu ca sunt in seria a II-a, nu ma mai scol la 5 dimineata ca sa ajung la 09.00 la Sibiu, ci vin la 12:30
Nu este vorba de mine, ci de toti cei care sunt implicati in aceste deplasari si asteptari .
pct. 1 In general esec total ,singurul turneu de acest fel a fost . REUSIT ' Simfonia Lalelelor ' argumentul cel mai greu de combatut este deplasarea celor care pleaca in ziua turneului cu o masina cu 4 / 7 jucatori .
Majoritatea localitatilor au doar C.E.C. nu si sucursale bancare [ numai orasele ] cu toate acestea nu-i un inpedient sa nu piarda organizatorul tansferul bancar ?
La 30 gr.inf. revine 3 gr/2 mese ,ramane la latitudinea organizatorilor,cel putin pt.A+ este bine venita achitarea taxei . Daca se hotareste pe seri ,se poate mari la 240=40 gr./6 .Chiar se poate vizta Sibiul centrul istoric ai ce vedea. E doar o propunere . [/quote:1v0f74l3]
Am propus inca din vara acestui an o alta modalitate de desfasurare a turneelor A+,desfasurate dupa tipicul turneelor Amatori-Avansati.Amatorii ar fi beneficiat de punctaje sporite,locul 1 la turneul lor putand obtine si 36 pcte,avansatii-de meciuri echilibrate.Nu mai intru in detalii,le am explicat detaliat atunci in topicul"Regulament amatur "din aceasta sectiune.
Ceilalti din conducerea Amatur au fost initial de acord,dupa aia s-au balbait si au lasat-o moarta.Unii forumisti n-au inteles nici ei la inceput ca noul sistem avantajeaza mai pe toata lumea,probabil nici acum cativa nu sunt prea lamuriti.
Din 2011,volens-nolens,trebuie sa se schimbe sistemul de desfasurare a turneelor A+,altfel legitimatii din div.B nu vor mai putea participa la ele.Probabil ca acum ideea va fi imbratisata rapid si fara rezerve,nu-i asa?
Sper ca la anul macar turneul A+ din Moldova sa fie organizat dupa formatul propus.
Am propus inca din vara acestui an o alta modalitate de desfasurare a turneelor A+,desfasurate dupa tipicul turneelor Amatori-Avansati.Amatorii ar fi beneficiat de punctaje sporite,locul 1 la turneul lor putand obtine si 36 pcte,avansatii-de meciuri echilibrate.Nu mai intru in detalii,le am explicat detaliat atunci in topicul"Regulament amatur "din aceasta sectiune.
Ceilalti din conducerea Amatur au fost initial de acord,dupa aia s-au balbait si au lasat-o moarta.Unii forumisti n-au inteles nici ei la inceput ca noul sistem avantajeaza mai pe toata lumea,probabil nici acum cativa nu sunt prea lamuriti.
Din 2011,volens-nolens,trebuie sa se schimbe sistemul de desfasurare a turneelor A+,altfel legitimatii din div.B nu vor mai putea participa la ele.Probabil ca acum ideea va fi imbratisata rapid si fara rezerve,nu-i asa?
Sper ca la anul macar turneul A+ din Moldova sa fie organizat dupa formatul propus.
Total de acord deoarece si jucatori mai slabi vor avea o sansa si vor veni cu drag la urmatoarele turnee
Lasand la o parte avantajele si dezavantajele platii prin cont, timpul pe care il avem la dispozitie pentru plata este foarte scurt si s-ar crea confuzii pentru participanti. Modul de plata prin cont trebuie postat in anuntul turneului si nu cu cateva zile inaintea desfasurarii.
Din acest motiv, plata inscrierii pentru turneul final se va face in mod clasic, intre orele 8,00 si 9.00, urmand ca turneul sa inceapa la ora 9,30.
Plata pentru inscriere se va putea face si vineri seara, la sala, incepand cu ora 20.00.
Pentru ca inscrierea sa se faca rapid, listele de inscrieri vor fi in ordine alfabetica, la 3 puncte de inscriere: A-D; E-O si P-Z
Cresterea numarului de participanti la 240 ar prelungi turneul cu aproape 3 ore, ducand festivitatea de premiere la o ora foarte tarzie.
De aceea, numarul maxim de participanti este limitat la 200, premierea fiind in jurul orei 22.
Pana acum s-au inscris 229 participanti:
.............
214 Pall Josef Sanpaul 2036
.............
E o eroare de pozitionare pe lista turneului pentru ca in clasament ( http://tenisdemasa.amatur.ro/c1000.php ) Pall Jozsef din Sanpaul apare pe locul 958.
FH: DHS Hurricane III Neo | lemn: ANDRO Treiber Z | RPB: BUTTERFLY Tenergy 80
Nu este nici o eroare de pozitionare, ci de inscriere. Josef nu-i totuna cu Jozsef, am atras atentia de mai multe ori ca o litera conteaza. De obicei mai corectez din cand in cand dublurile si fara sa solicite lumea, probabil pe tine te-am sarit.
Ar mai fi cativa:
Bejenariu-Bejinariu
Danut-Daniel Clapa
Benyovszki-Beneyovski Bela
Gipsy-Gipsi King
Beni Miron / Miron Beny
Oltean Dan - Salciua sau Alba
Pop Ioan / Ionut Timișoara
O sa apara modificarile in clasamentul de maine, cred.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Nu este nici o eroare de pozitionare, ci de inscriere. Josef nu-i totuna cu Jozsef, am atras atentia de mai multe ori ca o litera conteaza ....
Postat în original de krisztalori
Se inscriu din Sanpaul(jud.Mureș):
......
Pall Jozsef Attila
Nu a fost nici o greseala a numelui la inscriere, vedeti raspunsul #147 (apare fara modificarea raspunsului).
Important e sa apara corect, si bineinteles, cine nu munceste nu greseste. Toata stima.
FH: DHS Hurricane III Neo | lemn: ANDRO Treiber Z | RPB: BUTTERFLY Tenergy 80
sugestie,
avand in vedere ca sunt multi sibieni (din Sibiu sau imprejurimi ), poate ca ar trebui luata in calcul si posibilitatea inscrierii fara servicii culinare....la o taxa mai mica, evident...
sugestie,
avand in vedere ca sunt multi sibieni (din Sibiu sau imprejurimi ), poate ca ar trebui luata in calcul si posibilitatea inscrierii fara servicii culinare....la o taxa mai mica, evident...
La cat esti tu de mare,ma indoiesc ca vei renunta sa mananci la turneul final.Daca chiar te hotarasti sa faci "greva foamei",spune-mi din timp sa aduc cu mine o perfuzie cu glucoza asa pentru orice fel de eventualitate,dar sa stii ca n-am de gand sa ti-o fac in caz ca vei cadea cu mine in grupele superioare
Rog sa se faca o actualizare a celor admisi la inscriere pana acum.Este imperios necesar de stiut pentru cei care vin de la distante mai mari si care se grupeaza cate 3-4 intr-o masina pt a scadea costurile.
Nu a fost nici o greseala a numelui la inscriere, vedeti raspunsul #147 (apare fara modificarea raspunsului).
Important e sa apara corect, si bineinteles, cine nu munceste nu greseste. Toata stima.
In clasament au fost turnee la care unii participanti au fost inregistrati gresit, fie datorita celui care a anuntat prezenta, fie datorita organizatorului care a preluat anuntul. Uneori aceeasi persoana este inregistrata in clasament cu doua sau mai multe pozitii, avand numele scrise gresit. De fiecare data, participantii sunt rugati sa se anunte cu numele corect, sa-si verifice inscrierea si pozitia in clasament, si sa anunte orice greseala de inscriere.
Comentariu