Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din SIBIU prima tura:
Benyovszki Bela
Radu Constantin
Dragomir Dumitru
Zidaru Razvan
Iancu Sorin
Bulea Ovidiu
Mureșan Andrei
Todarcea Ioan
Danieluc Gabriel
Tincu Laurentiu
Temelie Dragos
Blade : DHS Hurricane King / Butterfly M. Maze DHS Skyline TG3 (Blue Sponge) & Tibhar Evolution MX-P / JOOLA Maxxx 450 Just do it !
Ar fi minunat ca inainte de inceperea concursului sa iesim cu totii afara si sa facem o poza de grup pe treptele din fata salii Transilvania
Ce spuneti domnilor organizatori?
BLADE: NITTAKU SEPTEAR
FF: XIOM VEGA EUROPE MAX
BH: XIOM VEGA EUROPE MAX
Stimati organizatori!Supun atentiei d-voastra o situatie probabila: in aceeasi zi de la ora 08.00 am programat un examen,nu departe de locul desfasurarii turneului,si ,mai mult ca sigur, o sa fiu in intarziere,poate maxim O ORA.Credeti ca s-ar gasi o rezolvare favorabila mie dar fara ca desfasurarea turneului sa aiba de suferit?Daca e DA,e bine,dar daca e NU atunci voi fi nevoit sa plec deja cu o restanta acest an III,pentru ca nu voi renunta la acest turneu nici intr-un caz!!!
P.S.Asta in cazul in care voi fi acceptat la inscriere,in limita numarului de participanti inscrisi!?
Am convingerea ca vineri seara veti afisa numarul de persoane inscrise,si,EVENTUAL, alcatuirea grupelor, ca sa stim cine va putea participa la acest turneu.
Va multumesc si astept un raspuns din partea d-voastra.
Va salut cu respect.
Stimati organizatori!Supun atentiei d-voastra o situatie probabila: in aceeasi zi de la ora 08.00 am programat un examen,nu departe de locul desfasurarii turneului,si ,mai mult ca sigur, o sa fiu in intarziere,poate maxim O ORA.Credeti ca s-ar gasi o rezolvare favorabila mie dar fara ca desfasurarea turneului sa aiba de suferit?Daca e DA,e bine,dar daca e NU atunci voi fi nevoit sa plec deja cu o restanta acest an III,pentru ca nu voi renunta la acest turneu nici intr-un caz!!!
P.S.Asta in cazul in care voi fi acceptat la inscriere,in limita numarului de participanti inscrisi!?
Am convingerea ca vineri seara veti afisa numarul de persoane inscrise,si,EVENTUAL, alcatuirea grupelor, ca sa stim cine va putea participa la acest turneu.
Va multumesc si astept un raspuns din partea d-voastra.
Va salut cu respect.
Vom face o derogare, cu conditia ca examenul sa fie nu numai dat, ci musai si luat
In privinta numarului de participanti, pe masura ce se vor face inscrierile, vom anunta modul de confirmare a participarii. Inscrierile se vor incheia joi seara, confirmarea inscrierii se va face vineri dimineata, dar grupele se vor face in dimineata turneului.
Dupa cum am mai spus....... voi si eu prezent(90%), desigur acolo unde imi e locu
Eventual sa il lasati si la turneu de consolare sa faca si el niste meciuri mai tari
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
Comentariu