Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Ca si anul trecut, se vor decerna titlurile de campioni judeteni ai anului 2010 celor mai bine clasati amatori in fiecare judet.
In majoritatea judetelor situatia este deja clara, primii clasati avand un avans considerabil fata de urmaritori.
Sunt si cateva judete in care lupta este foarte stransa, de rezultatul obtinut la Turneul final depinzand castigarea titlului.
Mai mult, in doua judete, primii clasati sunt la egalitate!
In judetul Timis, Istrate Cristian si Petru Peiov au cate 113 p, iar in judetul Prahova, Stefan Panaitescu si Lucian Bozga au cate 185 p.
In caz de egalitate la puncte, castigatorul titlului judetean va fi cel a carui medie (exacta) a turneelor A este mai mare.
Iata primii clasati in fiecare judet:
AB Urian Nicusor Alba Iulia 154
AG Toma Florin Pitești 189
AR Roman Bogdan Arad 186
B Bodeanu Mihai București 257
B Trifu Bogdan București 253
BC Parnica Leonid Moinesti 143
BH Gergely Anton Oradea 218
BN Nistor Dorel Bistrița 241
BR Giol Mihai Brăila 143
BT Sengoz Mehmet Botoșani 164
BV Antal Denes Racos 176
CJ Toth Laszlo Cluj Napoca 257
CL Dinca Dorinel Călărași 207
CT Fratea Aurel Constanța 217
CV Szasz Erno Sf.Gheorghe 141
DB Lazaroiu Adrian Targoviște 138
DJ Dica Constantin Craiova 53
GL Radu Costica Galați 254
HD Florescu Eleodor Deva 250
HR Erdos Ferenc Miercurea Ciuc 193
IL Enciu Alexandru Slobozia 237
MH Gheorghe Nicu Tr.Severin 139
MM Baiu Costel Baia Mare 112
MS Farkas Gabor Tg.Mureș 279
NT Andrei Dan Piatra Neamț 131
PH Panaitescu Stefan Izvoarele 185
PH Bozga Lucian Baicoi 185
SB Govoreanu Florin Cisnadie 199
SB Daneliuc Gabi Sibiu 194
SV Cozma Catalin Fălticeni 233
SV Carpovici Boris Fălticeni 221
TL Lungu Florin Tulcea 45
TM Istrate Cristian Timișoara 113
TM Peiov Petru Timișoara 113
VL Barbu Dan Rm.Valcea 125
VN Corcoz Costin Focșani 220
Setup: Timo Boll ZLC + Dignics 05
Însă Dumnezeu Și‑a dovedit dragostea față de noi prin faptul că, pe când eram păcătoși, Cristos a murit pentru noi - Romani 5:8
In speranta ca nici un eveniment neprevazut nu-mi va strica programul am sa incerc sa fiu prezent si eu alaturi de toti cei care s-au straduit de-a lungul timpului sa mentina ridicata stafeta acestui minunat sport.
Din Galați, de pe mal de batrin fluviu si salcii plingatoare :
- Dragomir Paul
Cu siguranta nu am sa purced la asa drum lung cu miinile goale...Aviz amatorilor !!!...
adica veti juca cu cate 3 palete in fiecare mana, domnule?
In speranta ca nici un eveniment neprevazut nu-mi va strica programul am sa incerc sa fiu prezent si eu alaturi de toti cei care s-au straduit de-a lungul timpului sa mentina ridicata stafeta acestui minunat sport.
Din Galați, de pe mal de batrin fluviu si salcii plingatoare :
- Dragomir Paul
Cu siguranta nu am sa purced la asa drum lung cu miinile goale...Aviz amatorilor !!!...
adica veti juca cu cate 3 palete in fiecare mana, domnule?
Alin o sa-ti de intr-o mana pita cu muraturi ,iar in alta friptura cu carnati si atunci sa te vad cu ce mai joci tu ?
La fel ca si anul trecut (cand titlul national a fost castigat de Cristi Rusu). titlul de campion national si cel de campion judetean nu vor fi cumulate: Participantul clasat pe primul loc devine castigatorul titlului national, iar titlul judetean se acorda urmatorului clasat din judet. Vrem sa fim consecventi si sa respectam aceasta regula.
de la ALBA IULIA tot in interes de rock and roll dar mai ales pentru miscare cel mai amator dintre rockeri se deplaseaza neaparat GIPSY KING.o miscare care v-a prinde de minune dupa betia de la 1 DECEMBRIE.un salut calduros din capitala unirii.LONG LIVE ROCK AND ROLL.
Comentariu