Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
O prezenta uimitoare pentru orice turneu AmaTuR:
34 de concurenti din primii 35 - mai putin Roman, care nu are (inca) drept de participare!
78 din primii 100!
129 din primii 200!
Va multumim pentru increderea acordata, pentru dragostea pe care o aratati fata de tenisul de masa si fata de AmaTuR!
La ora 18.00, doua mese centrale ale salii vor gazdui un miniturneu demonstrativ de exceptie!
Vor participa:
Otilia Badescu; Alexandru Cazacu; George Coroian; Ionut Seni!
Le multumesc inca o data pentru onoarea de a-i avea ca invitati!
Din pacate , din motive mai presus de dorinta mea , ma vad nevoit sa ma retrag...
Asadar, Florian Mos va lipsi de la turneul final atat de asteptat.
Si daca spiritul Amatur nu e inteles corect,sper ca spiritul Craciunului care se apropie sa o faca mai bine .
In acest sens as vrea sa fac o propunere decenta ,zic eu...locul meu sa il cedez daca se poate , acelui coleg din Sibiu caruia ii inteleg oarecum frustrarea si ii apreciez cainta.
Daca se aproba,sper din tot sufletul sa te bucuri si pentru mine de intalnirea cu Otilia ,poate sa schimbi si cateva mingi cu ea.Oricum nu rata poza. Succes
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Din pacate , din motive mai presus de dorinta mea , ma vad nevoit sa ma retrag...
Si daca spiritul Amatur nu e inteles corect,sper ca spiritul Craciunului care se apropie sa o faca mai bine .
In acest sens as vrea sa fac o propunere decenta ,zic eu...locul meu sa il cedez daca se poate , acelui coleg din Sibiu caruia ii inteleg oarecum frustrarea si ii apreciez cainta.
Daca se aproba,sper din tot sufletul sa te bucuri si pentru mine de intalnirea cu Otilia ,poate sa schimbi si cateva mingi cu ea.Oricum nu rata poza. Succes
Mos Florin...MARE OM,MARE CARACTER..^^
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
CATRE ORGANIZATORI, la pag 14 este inscris din onesti si nu este afisat in primii 200 care joaca - palaghita remus
SI SE RETRAGE, CU PARERE DE RAU CORCOZ COSTIN
se pare ca nu sunt f. multi care vor ramane pe dinafara....deci cu atat va fi mai mare frustrarea lor...din acest motiv, am sa fac o sugestie organizatorilor....si anume participarea tuturor celor inscrisi pana acum...deorece daca pentru 200 de jucatori se fac 30 de grupe de 7, pentru 240 jucatori ar putea fi 40 grupe de 6...
30x7 => 30*6*7 / 2 => 630 jocuri
40x6 => 40*5*6 / 2 => 600 jocuri adica 5% mai putin decat in prima varianta...
nu credeti ca merita ?
Finule tocmai acum ,cand aveai cele mai mari sanse ,gestul poate sau nu fie realizabil cel putin a luptat ,sa ne vedem sanatosi .
Vor fi 32 de grupe, 24 de 6 si 8 de 7. Numarul total de jocuri este de 528.
In grupele superioare vor fi 144 de jocuri; in eliminatoriu vor fi 47 de jocuri. Timpul efectiv de joc 12 h.
In varianta cu 240 de participanti, in inferioare nr de jocuri ar fi 600; in superioare 180; in eliminatoriu 59 de jocuri. timpul efectiv de joc min.14 h. La aceasta se adauga cel putin o ora (poate chiar doua) pentru alte activitati.
Vor fi 32 de grupe, 24 de 6 si 8 de 7. Numarul total de jocuri este de 528.
In grupele superioare vor fi 144 de jocuri; in eliminatoriu vor fi 47 de jocuri. Timpul efectiv de joc 12 h.
In varianta cu 240 de participanti, in inferioare nr de jocuri ar fi 600; in superioare 180; in eliminatoriu 59 de jocuri. timpul efectiv de joc min.14 h. La aceasta se adauga cel putin o ora (poate chiar doua) pentru alte activitati.
este relativ corect si acest calcul....insa am mai putea avea in vedere si faptul ca e mai greu (a se citi mai putin eficient) sa imparti 32 (iar apoi 16) grupe la 20 mese....decat 40 respectiv 20 de grupe....in consecinta din cele 2 ore diferenta poate ar ramane doar una...
multumesc domnule....oricum pentru un novice ca mine nu merita sa schimbi un principiu sanatos. intr-adevar se va juca probabil la limita timpului disponibil si a oboselii. cred ca domnii de la sibiu au ales cea mai buna solutie, chiar daca mie nu mi-a placut si nu imi place. normal nu pot fi toti oamenii multumiti in acelasi timp.
mai studiez forumul sa vad cum evolueaza lucrurile. daca nu mai aveti "crosele" pregatite...sunt in blockstarturi pana vineri seara
Comentariu