Am gasit poze care arata priza pentru paleta de tenis de masă
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Priza
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Priza
cu ce fel de priza jucati?
se schimba priza in functie de lovitura?
eu dau cu o priza pe forehand si apoi schimb priza cand trebuie sa lovesc pe backhand, ceea ce ma face sa pierd timp si sa nu execut lovitura cum trebuie.
ce imi sugerati sa incerc sa ma acomodez sa joc fara a schimba priza indiferent de lovitura.Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
cand iti lipesti paleta inainte de joc da cu ceva lipici si pe maner dupa care strange tare paleta in priza pe care vrei sa o folosesti
Comentariu
sau cu super glueblade> Butterfly - Schlager Carbon
FH> Donic Coppa Tenero 2.1 red
BH> Donic Coppa Tenero 2.1 black
Comentariu
Este total gresit. Nu numai ca pierzi timp, dar e foarte probabil ca sa nu schimbi sub acelasi unghi priza si atunci nu ai constanta in lovituri.
Comentariu
priza
se schimba priza in functie de lovituri astfel:cind lovesti forhand degetul aratator se tine indreptat spre centrul fetei de rever,iar la lovitura de backand se trage un pic in jos spre miner .Totul este ca priza sa fie una relaxata.Paleta trebuie tinuta in mina atit numai cit sa nu iti cada.
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
Re: priza
Postat în original de printulmiskinse schimba priza in functie de lovituri astfel:cind lovesti forhand degetul aratator se tine indreptat spre centrul fetei de rever,iar la lovitura de backand se trage un pic in jos spre miner .Totul este ca priza sa fie una relaxata.Paleta trebuie tinuta in mina atit numai cit sa nu iti cada.
Comentariu
priza
asta zici tu,neintelegind poate ce-am vrut sa zic..aratatorul este tinut oblic pe fata de rever,spre centru
Comentariu
priza
sint de acord ca nu toata lumea are aceeasi priza,insa ceea ce am incercat eu sa explic este ceea ce am invatat dupa mai multe filme -curs de tenis de masă predat de Y.O.Waldner.
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Priza aia ce o zici este folosita de Waldner la serve nu la contre sau topspin. Si eu am folosit priza aia si m-a vazut un antrenor si mi-a zis ca e priza de strand. Acum tot ma chinuiesc sa mi-o schimb...............
Comentariu
priza
eiii...dar nu ma refer la priza de serva,care e total diferita..hai ca nu mai continui ca imi dau seama ca nu pot fi destul de explicit..e numai vina mea..priza de strand oi avea tu,eu am priza normala,cu care bat tot ce intilnesc in cale..sau aproape tot...
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Re: priza
Postat în original de printulmiskineiii...dar nu ma refer la priza de serva,care e total diferita..hai ca nu mai continui ca imi dau seama ca nu pot fi destul de explicit..e numai vina mea..priza de strand oi avea tu,eu am priza normala,cu care bat tot ce intilnesc in cale..sau aproape tot...
Comentariu
- 1395
- Alesd
- 52
Te astept sunt fierbinte..............
Si acum pe bune, cand ajungi prin zona da-mi un tel. Sau ne putem intalni cand ajung prin București ce zici?
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:25.Procesare...X
Comentariu