Am gasit poze care arata priza pentru paleta de tenis de masă
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Priza
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Priza
cu ce fel de priza jucati?
se schimba priza in functie de lovitura?
eu dau cu o priza pe forehand si apoi schimb priza cand trebuie sa lovesc pe backhand, ceea ce ma face sa pierd timp si sa nu execut lovitura cum trebuie.
ce imi sugerati sa incerc sa ma acomodez sa joc fara a schimba priza indiferent de lovitura.Butterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
-
priza
se schimba priza in functie de lovituri astfel:cind lovesti forhand degetul aratator se tine indreptat spre centrul fetei de rever,iar la lovitura de backand se trage un pic in jos spre miner .Totul este ca priza sa fie una relaxata.Paleta trebuie tinuta in mina atit numai cit sa nu iti cada.
Comentariu
-
Re: priza
Postat în original de printulmiskinse schimba priza in functie de lovituri astfel:cind lovesti forhand degetul aratator se tine indreptat spre centrul fetei de rever,iar la lovitura de backand se trage un pic in jos spre miner .Totul este ca priza sa fie una relaxata.Paleta trebuie tinuta in mina atit numai cit sa nu iti cada.
Comentariu
-
Re: priza
Postat în original de printulmiskineiii...dar nu ma refer la priza de serva,care e total diferita..hai ca nu mai continui ca imi dau seama ca nu pot fi destul de explicit..e numai vina mea..priza de strand oi avea tu,eu am priza normala,cu care bat tot ce intilnesc in cale..sau aproape tot...
Comentariu
Comentariu