Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Copilul se gandea daca ar avea un asa trofeu acasa
Copilul (Tiberiu) are multe trofee din acestea acasa! Ale tatalui lui (Cavalerul Bogdan T.) ...
Si e tare ambitios (copilul) sa faca si el o vitrina de trofee ca a tatalui, dar la karate!
Mult succes!
Din cat ma pricep eu,o negociere buna se incheie cu un rezultat bun pentru cel care o face.
Nicu are aceste tendinte,ca si acum un an tot la turneul final cand a incercat sa "negocieze"un meci cu o persoana foarte cunoscuta si DEMNA din Amatur,care nu a acceptat oferta lui de ai vinde meciul.Probabil ca trecerea acestui turneu final din acest an,ia reamnintit esecul de anul trecut si faptul ca cere niste sume pentru o poza care mi-ar putea aduce si-un premiu,nu face decat sa confirme ca Nicu nu se incadreaza in nici una din cele doua asa zise "negocieri": "ofera-sau cere-ca oricum nu ti se va da ".
Hai pa !
Din cat ma pricep eu,o negociere buna se incheie cu un rezultat bun pentru cel care o face.
Nicu are aceste tendinte,ca si acum un an tot la turneul final cand a incercat sa "negocieze"un meci cu o persoana foarte cunoscuta si DEMNA din Amatur,care nu a acceptat oferta lui de ai vinde meciul.Probabil ca trecerea acestui turneu final din acest an,ia reamnintit esecul de anul trecut si faptul ca cere niste sume pentru o poza care mi-ar putea aduce si-un premiu,nu face decat sa confirme ca Nicu nu se incadreaza in nici una din cele doua asa zise "negocieri": "ofera-sau cere-ca oricum nu ti se va da ".
Hai pa !
degeaba te scoti vali ca tot nu am sa o postez doar daca 2,3000$ ies din asta
Lama:Timo Boll Tricarbon OFF+
Pe spate: Tenergy 80
Pe fata.: Tenergy 64
Shuny,
la aceste 2 poze am drepturi de autor, ca doar io le-am facut .....
gasesc inspirata ideea colegului catalin_bt - felicitari !!!
dar totusi, daca e vorba sa fie poza anului 2010, apoi asa sa fie, nu din trecutul preistoric .....
orice om (tenisman) are o parte buna in el - proverb canibal
Dupa turneul final eu zic ca merita poza asta catalogata una din cele mai reusite
O votez si eu, imi inspira incredere si hotarare.
Ar trebui ca cineva priceput sa adune aceste fotografii la o rezolutie buna si sa faca un clip cu instantanee AmaTuR 2010.
Se poate?
Comentariu