Intentionez sa organizez un turneu de tip B pentru cei de aici din București , la sala la Stirom sau dak se prefera la IDM incepind cu ora 9.30 dimineata, rugamintea mea este sa anuntati cit mai repede participarea sa stim dak il tinem sau nu , in cazul in care nu sintem decit 8-10 concurenti ma gindesc sa-l lasam pe altadata cu toate ca si aici sint probleme ca timpul se scurge si luna Decembrie este aglomerata pentru fiecare , si nu stiu cind o sa-l putem tine pe cel final ( A + ) din informatiile mele stiu ca DMS ne poate sustine cu organizarea celui final , dar tot asa timpul este f. scurt si eu propun sa-l tinem in IANUARIE sa fie timp pentru organizarea lui in cele mai bune conditii dat fiind faptul ca trebuie sa fie cel mai bine pus la punct dintre toate cele sustinute de pina acum. Puteti face niste sugestii legate de turneul A+ ca toata lumea sa fie multumita.
Astept anuntarea doritorilor pentru simbata 2 dec .
Sincer nu as vrea ca eu sa fiu organizator dar se pare ca implicarea celor din București lasa de dorit .
Astept anuntarea doritorilor pentru simbata 2 dec .
Sincer nu as vrea ca eu sa fiu organizator dar se pare ca implicarea celor din București lasa de dorit .
Comentariu