Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Despre mingi

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Despre mingi

As dori sa stiu care este diferenta dintre mingile de antrenament si mingile de 3 stele.
    Stiu ca mingile de 3 stele se folosesc in competitii,dar nu ar trebui sa fie feelingul la fel? doar de aia le spune mingi de antrenament;daca te-ai antrena cu alte mingi decat cele din competitie,nu ti-ai forma gresit mana?

Re: Despre mingi

pretzul si calitatea!
    daca iti da mana sa te antrenezi cu mingi de competitie, atunci cu atat mai bine...
    numai ca sunt relativ scumpe(pt cat ar trebui sa fie o minge de ping pong)

Comentariu

Nu despre feeling este vorba. Cu cat au mai putine stele, cu atat mingile sunt mai putin atent lucrate si mai des ovale. Pana la urma, marea diferenta in asta consta: cat de rotunde sunt ele.
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

Din ce am remarcat eu sunt si mai grele, implicit mai precise...dupa parerea mea poti sa faci "cutii" cu mingi de antrenement dar nu cred ca poti sa faci teme in care mingea sa ramana mereu in joc ... am vazut ca unii antrenori, pentru a forma cat mai bine simtul mingii, amesteca mingi de 3 stele cu mingi de antrenament...
        Blade: Viscaria, FL
        fh: T05, 2,1 mm, black
        bh: T05, 2,1 mm, red

Comentariu

Adevarat mingile de antrenament sunt putin mai grele si mai rapide ,materialul de fabricatie mai ieftin ,cu toate ca tin mai mult decat cele de competitie se deformeaza mai usor iar cele de competitie crapa la uzura . Obiceiul de a amesteca mingile la teme s-au robot echivalent cu jocul, cu fete diferite materiale .

Comentariu

Procesare...
          X