Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

masa de tenis

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• masa de tenis

doresc sa cumpar o masa de tenis, deocamdata una foarte ieftina. am gasit 2 variante:
    1. o masa panguea, din cite am inteles e o firma spaniola, cu suprafata PAL 19 mm, fileu fix....
    2. o masa first bike, suprafata MDF 15 mm.
    Stiu, mai bine zis presupun ca ambele sint de o calitate relativ inferioara (la first bike am inteles ca bicicletele cel putin sint foarte proaste), mai ales ca au amindoua un pret de 790 RON, totusi, care ar fi mai convenabila? PAL sau MDF? chestia cu fileul fix, inseamna ca nu poate fi schimbat? in plus cea de la first bike se aduce doar la comanda, pe cind pe cealalta o iau direct din magazin...
    reiese de aici clar ca nu ma pricep deloc, asa ca as aprecia un sfat

Re: masa de tenis

Relati despre first biky la Kux pe mp. [licenta dunlop ]

Comentariu

Eu zic sa mai stringi niste bani si sa iei una decenta. Pe la 20 mil gasesti ceva decent. Nu de alta, dar sintem prea saraci ca sa ne luam lucruri ieftine. Economic nu e convenabil.
      Timo Boll ALC
      FH: DHS 3 NEO 2.2
      BH: DHS 3 NEO 2.2

Comentariu

Butterfly Rollaway cu blat de 19 mm, cam la 11 mil.lei Se apropie de bugetul initial. Noi avem la M-Ciuc 12 buc si se comporta foarte bine.E o masa din categoria hobby,dar mai bunicica, cu mult peste ceea ce se gaseste pe la supermarketuri.Vezi pe TT-Shop.
        Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
        Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Salut!Ai MP
          Nittaku septear black tag/baracuda/baracuda
          "Si cand va veni dusmanul/Sa va ia pamant de drept/Romani,scuturati gorunul/Din mormant sa ma destept!" Avram Iancu

Comentariu

Procesare...
          X