Cine cunoaste fata SRIVER G2FX? Puteti sa faceti o comparatie cu SRIVER FX (viteza. spin. control)? FX2.1 mi se pare putin lenta si as trece la ceva mai rapid , dar nu foarte, pastrand un spin cel putin egal.Din pacate stiu ca va trebui sa renunt la controlul excelent, dar cum intentionez sa o pun pe forhand, cred ca m-as putea obisnui.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Numai despre fețe de paleta
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Numai despre fețe de paleta
Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX redTaguri: Nimic
boboc- 09.feb.2006
- 116
- Piatra Neamț
- 34
Likes given: 0Likes received: 0
Eu folosesc pe backhand fata asta si pot sa spun ca e un upgrade bun fata de sriver FX.Si eu am jucat cu sriver FX si simteam ca am nevoie de ceva putin mai rapid si am schimbat pe G2 FX.Cei de la Butterfly o recomanda jucatorilor all+ sau off- care se bazeaza mai mult pe efect decat pe forta si viteza si care vor sa atinga un balans intre atac si control.Proaspat lipita are spin-ul foarte bun si una din particularitatile fetei este ca in jocul de la distanta sau semidistanta permite efectuarea, in loc de retopspin, lovituri fara efect (plate) foarte puternice.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro