Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cu ce fețe imperechez cel mai bine Nittaku Septear ?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Cu ce fețe imperechez cel mai bine Nittaku Septear ?

Salut,
    Am un lemn Nittaku Septear si fețe Stiga Boost TP max si TS max, fețele le-am luat SH si mi se par putzin uzate, intrebarea este cu ce as putea imperechea mai bine lemnul; cu fețe cu burete moale, mediu sau tare,? ... din ce am citit pe forumuri multzi spun ca lemnul Hinoki fiind un lemn moale nu se imperecheaza bine cu fețe cu buretele moale si iese o paleta imprecisa, as putea spune ca am observat si eu asta la fața TC-insa ma gandesc ca poate din cauza ca fața e uzata.
    Deci... cu ce se imperecheaza cel mai bine lemnul asta?
    Ar merge Stiga Boost TX sau TS, sau ce fețe sunt potrivite pt. el ?
    TIBHAR Samsonov Carbon
    TIBHAR Aurus
    TIBHAR Aurus

Re: Cu ce fețe imperechez cel mai bine Nittaku Septear

Salut,
    Din ce am citit si eu pe forumuri se pare ca cel mai bine merge cu fete cu burete mai tare. Din experienta(putin ce-i drept) iti spun ca am incercat cu Sriver El(care e un medium-soft) si nu mi-a prea placut setupul. Ceea ce am acuma in semnatura ma incanta mult mai mult(viteza si spin mult peste Sriver). Doar o parere.
    Numai bine.
    Acuda S1 Max / Nittaku Septear / Acuda S2 2.0
    Stiga Boost TC / Stiga Tube Carbo / Acuda S1 Max

Comentariu

Re: Cu ce fețe imperechez cel mai bine Nittaku Septear ?

Nu este adevarat ca lemnul Hinoki nu se "imperecheaza" bine cu fete moi, din contra. Ca precizia este mai mare in cazul setupurilor mai putin elastice, este adevarat, dar nu precizia maxima este totul. Fetele pe care le stiu cel mai bine pt Nittaku Septear sunt:
      - Nittaku Hammond lipit cu speed glue sau tratat cu booster si lipit cu adeziv pe baza de apa.
      - Joola Energy X-tra
      - Stiga Boost TC
      - Xiom Vega Europe
      Lemn- Bty Viscaria
      FH - TENERGY 05
      BH - TENERGY 80

Comentariu

pentru un control maxim va recomand XIOM-VEGA EUROPE-2,0
        pentru viteza si control donic-acuda s1-max
        www.tenismasa.ro

Comentariu

Eu am pe Septear-ul meu o pereche de vega europe MAX. Iese o combina?ie foarte buna in special pe bh, pe forehand eu personal am nevoie de mai mult? viteza si cred ca o trec la omega IV pro, dar este doar o parere oricum cu vega europe nu gresiti! Sper ca a fost de ajutor.
          Fh: Rakza X
          Blade: Bty Innerforce ULC
          Bh: Rakza X Soft

Comentariu

Si eu am tot Vega Europe 2.0 pe ambele fete si confirm ca e o combinatie f buna.
            Dl. Visco are dreptate, fetele si buretele sunt moi dar se potrivesc cu Septear si au si viteza buna.

Comentariu

Procesare...
            X