Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Recomandare fata forehand

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Recomandare fata forehand

Va rog sa imi recomandati o fata pentru forehand, rapida (nu excesiv), pentru un joc agresiv cu top spin in forta, dar cu control destul de bun totusi (nu controlez bine loviturile cu mult efect de la adversar ). Spinul nu trebuie sa fie cine stie ce, dar sa fie decent... Nu stiu daca cer prea mult de la ea, dar sper ca exista o fata cu proprietatile acestea ... Ii rog doar pe cei care au incercat fetele respective sa imi recomande, pentru ca de studiat caracterizarile oficiale ale fetelor m-am ocupat si eu destul, dar nu am reusit sa ajung la o concluzie... Va multumesc anticipat
    BL: Butterfly Primorac OFF-
    FH: Donic Desto F1
    BH: Donic Desto F2

"Just play. Have fun. Enjoy the game."

Re: Recomandare fata forehand

Tibhar Grip-S,vuteza mare,spin foarte mare si control pe masura.

Comentariu

Joola X-plode Sensitive... este o fata foarte buna pentru forehand . are o viteza mare, spin si un control la fel de bun

blade: Donic Dima Sawtec AR ;fh: Donic Baracuda Big Slam max ;bh: Dr. Neubauer Fighter

Comentariu

Nittaku Hammond sau Nittaku Refoma
        Preiei usor spinul de la adversar si poti da ce lovituri vrei.
        Blade DHS PG 2
        FH: DHS Hurricane 3
        BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Intre a vrea si a putea, e mare diferenta!!! Din pacate, raportul este intotdeauna "foarte" supraunitar!
          Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
          Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red

Comentariu

Parerea mea este ca pe lemnul ala care il ai tu ar merge foarte frumos o pereche de Joola Energy X-Tra (cu sau fara speed-glue, asta ramane la latitudinea ta, si mai ales la capacitatea ta de joc)
            --=?!? / XIOM Strato / ?!?=--
            --=Yasaka Rakza 7 Soft MAX / Nittaku Septear / Donic Baracuda MAX=--

Comentariu

Postat în original de laky
              Intre a vrea si a putea, e mare diferenta!!! Din pacate, raportul este intotdeauna "foarte" supraunitar!
              Mda, eu am zis in ipoteza ca se poate. Nu caracterizam fetele in raport cu jucatorii. Cautam sa pastram o parere obiectiva.
              Blade DHS PG 2
              FH: DHS Hurricane 3
              BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

daca esti dispus sa scoti un ban din buzunar eu ti-as recomanda un bryceFX , nu neaparat noua sunt convins ca vei gasi aici pe forum ceva care nu te costa atat de mult ca una noua.Are viteza excelent , controul bun si poti da foarte bine atat topspinuri cat si atacuri agresive in forta. Si se potriveste destul de bine si pe lemnul care il ai.
                JOOLA ROSCKOPH AUTOGRAPH
                FH : Buterfly Bryce FX
                BH : Donic Vario

Comentariu

Procesare...
                X