Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Unde gasim ce tip de lipici trebuie la anumite fețe?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Unde gasim ce tip de lipici trebuie la anumite fețe?

Va rog sa-mi spuneti daca exista undeva o lista cu tipurile de fete si corespondenta la ce tip de lipici trebuie folosit.
    Eu am Globe 999 fete de echipa nationala de acelea cu burete portocaliu si albastru si sunt in dilema Speed sau VOC free.

Va multumesc anticipat!

Re: Unde gasim ce tip de lipici trebuie la anumite fețe?

De regula ,la fetele kinezesti daca vrei sa folosesti spinul mecanic (din burete) - aplici VOC.
    Daca folosesti mai mult cauciucul lipicios atunci merg si nelipite cu VOC sau lipite cu VOC si lasate pe paleta.
    Blade DHS PG 2
    FH: DHS Hurricane 3
    BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Ce ai vrut sa spui prin "lasata pe paleta" ?

Comentariu

Multumesc Vali.
        Adica a zis clar lasate pe paleta = nerelipite .

Comentariu

In principiu cele care au pe coperta specificatia de tensor, relativ la burete, se preteaza la lipirea cu adeziv pe baza de apa. Daca lipesti cu speeed, tensiunea interna a buretelui se amplifica, dar se va distruge mai repede in timp. In plus, in aceste fete se sparg bulele de la burete (sunt sub tensiune) si fata se micsoreaza. Iar fata se compromite mult mai repede.
          De opibei, se cauta site-ul producatorului si poate gasesti data apritiei. Sau pe dandoy, data la care au adaugat-o in oferta lor. Daca e dupa 2007 si e fata ofensiva, mai mult ca sigur este tensor. Si inca o resursa de informare, cauta cu Google, numele fetei alaturi de cuvantul forum.
          Bafta la cautari.
          TsE

Comentariu

Procesare...
          X