Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

antrenori si selectii la loturi

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 17 (0 members and 17 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • antrenori si selectii la loturi

    Am considerat ca acest subiect merita un topic nou,decat sa fie imprastiat in maimulte locuri,cine are ceva de spus sa spuna aici,daca nu sa taca pe vecie

  • #2
    Astazi delegatia Romaniei a plecat la Campionatul Mondial de...junioare ( pentru ca juniorii sint vai de capul lor , cu citeva concursuri in " jurul casei" , Ungaria , Serbia , Slovacia , nu Qatar , nu Kuweit , nu Spania . nu China , nu Japonia , nu Spania etc. ,de unde naiba sa adune puncte sa poate fi prezenti si ei la un turneu final ? )

    Dna Sebe , imi place sa cred ca v-ati dorit-o pe Cristina Kont in lot , ca v-ati luptat pentru ea , ca doar mergeti la un CAMPIONAT MONDIAL , si ca numai CSIJV ( Consiliul Suprem de Inlaturare a Jucatorilor Valorosi ) v-a impiedicat sa o selectionati , in locul Irinei Hoza , dupa parerea mea ! Daca nu ati procedat asa cred ca nu trebuie sa mai aveti curaj sa o priviti pe Cristina in ochi pentru ca o asa nedreptate nu poate fi iertata !

    Dna Sebe , daca numele Cristinei este totusi INTERZIS , cred ca ati fi putut face o miscare uluitoare care ar fi inchis gura tuturor circotasilor care va acuza de partizanat prin selectionarea Irinei Hoza :as fi chemat-o la lot pe ...... Szocs Bernadette ! Aceasta fetita formidabila , care anul acesta la numai 11 ani a explodat cistigind medalii si la Europenele de minicadete si de cadete , merita sa urce alaturi de Dana , Eliza si Andreea si pe podiumul mondialelor ! Ce raspalata mai mare i se putea gasi unei fetite care mai are 4 ani la cadete si sapte ani la junioare ! Dar , pe linga talentul urias , micuta Bernadette cred ca are si un "pacat " : ca sa vina la aeroport trebuia adusa de la Bistrița , si cum Bistrița nu se varsa in Marea Neagra ... Cred ca ar fi fost prea mult doua extra - constancence in lot !

    Felicitari FRTM pentru mediatizarea plecarii unei echipe romanesti la Campionatele Mondiale de unde are mari sanse sa se intoarca cu medalii ! Am citit o stire despre fete in Prosport la rubrica SMS INFO ! Noroc ca port lupa cu mine tot timpul ....
    Razvan , te rog frumos sa ma inveti cum sa sterg de pe site-ul federatiei ARTICOLE IN PRESA , pentru ca de la meciul fetelor cu Belarus e o pauza totala ! Nu mai este tus in calimara ?

    Comentariu


    • #3
      DOAMNA SEBE

      Eu nu stiu de ce mai intrebati antrenoarea lotului de junioare,de ce o ia sau de ce n-o ia pe Hoza,la mondiale dar,voi nu stiti ca tatal fetei,este fabricant de barci(stil iaht)si de ce n-ar face unul si pentru echipa de tenis a Constantei ,sa-si tina Sebe si Filimon,lectiile tactice si psihologice in ea.................. Mare dreptate are cesemistul,cind vorbeste despre aceasta minune,numita Sosc Bernadette dar,nici slugoiul de curte al celor doi(Sebe si Filimon)aici ma refer la Arnautun-a cutezat s-o ia la Europene,sustinind ca este nprea cruda.Aceasta fetita cruda,cam de vreo 2-3 ani ar fi putut apara culorile tarii,fara nicio,exagerare........ De fapt ,Arnautu,este alta poveste urita a federatiei.Inca nimeni nu vorbeste aici despre "marele antrenor",DINU.Domnule antrenor,cam multe bube aveti in cap sau,pe cap..........Cu Cioran a fost una(mai mica) dar,cu Ionescu,care zici ca tu l-ai crescuteu m-as lipsi de asa antrenor pt. copilulu meu),mare cacialma ai mai tras,cum trageai si la jocul tau preferat,pokerul

      Comentariu


      • #4
        Din cate tin eu minte Szocs Bernadette a fost in acest an la Europene si a luat 2 medalii: argint cu echipa si bronz la mixt cu Sargu. Iar la Europenele de minicadeti a luat tot bronz la simplu.

        Sunt uimit sa aflu ca tinerii nostri tenismeni sunt niste autodidacti desavarsiti. Pana acum toti au "scos" capul in Europa fara nici un antrenor valoros pe langa ei. (pana acum, in afara de Filipas, nu am mai citit in postarile anterioare de nici un antrenor care ar fi valoros... in rest, incepand cu Bozga, Filimon, Sebe, Arnautu, Dinu etc. toti sunt niste antrenori fara valoare)
        Acest lucru nu poate decat sa ne dea incredere si noua amatorilor, ca poate cei mai buni dintre noi o sa iasa in cativa ani chiar si campioni europeni la profesionisti... ca doar nici noi nu avem antrenori.
        BUTTERFLY ROMÂNIA
        TABLE TENNIS FOR YOU

        Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
        E-mail: office@prosoftbn.ro
        Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
        Instagram: @butterflyromania
        YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

        http://www.tt-shop.ro
        http://www.butterfly.tt
        http://www.tenisdemasa.ro
        OPEN THE WORLD

        Comentariu


        • #5
          Cred ca iarasi n-ai inteles nimic sau,nu vrei sa intelegi nimicTi-a mai zis-o si cesemistul dar,cred ca stii lucrul acesta,de nu vrei sa amintesti(daca stii...........)cine a descoperit copiii de care aminteam euDaca stii,spune-mi si mie ,cine i-a pus paleta in mina lui bernadette,lui Kont,Dana Dodean,lui Samara,lui Mamaliga,lui Ionescu,lui Oancea............s.m.d?????
          cine crezi??Dinu,Sebe,Arnautu,Bozga...... Eu stiu ca tu trebuie sa le iei apararea dar,poti sa te mai consulti si cu alti antrenori din tara,nu numai cu cei care fura munca altora........Un exemplu f.clar il da Ionescu.Domnul Dinu l-a preluat de la alti antrenori(n-am sa spun de la cine....)a inceput sa-l plimbe pe la concursuri(pe banii tatalui),iar apoi cind a inceput copilul sa joace super.....cine crezi ca a fost numit mare antrenor?DINU.Nimeni nu a pomenit de eforturile acelui tata de copil(pe care il felicit),nimeni nu a pomenit de acei antrenori care,intr-adevar l-au descoperit.........Ce mai zici de situatia asta?Si sint mult mai multe,in genul acesta........

          Comentariu


          • #6
            Mourihno a fost declarat antrenorul anului 2004 ca doar el i-a crescut pe Balack, Schevcenko, Cole etc. La fel si Lippi a fost numit antrenorul nationalei Italiei deoarece toti jucatorii convocati au fost creatia lui. Sa fim seriosi. Sunt antrenori care stiu sa descopere valori si sa-i aduca pana la un anumit nivel... Iar cand aceste valori ajung pe mana unor antrenori care stiu ce trebuie sa faci ca sa ai succes pe plan international, acestea fac saltul de la mari sperante la certitudini. (Exemplu este scoala de tenis a lui Boletieri care nu ia pe nimeni de la zero si costa o groaza de bani, iar cand sportivul confirma... toata lumea zice ca vine de la aceasta scoala, nu ca a fost descoperit de x-ulescu pe nu stiu unde)

            Dar acest lucru este mult prea greu de inteles pentru mine.

            PS. Referitor la ceea ce investesc parintii in copiii lor... cred ca stiu destul de bine, si mi se pare normal, doar sunt ai lor, nu?
            BUTTERFLY ROMÂNIA
            TABLE TENNIS FOR YOU

            Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
            E-mail: office@prosoftbn.ro
            Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
            Instagram: @butterflyromania
            YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

            http://www.tt-shop.ro
            http://www.butterfly.tt
            http://www.tenisdemasa.ro
            OPEN THE WORLD

            Comentariu


            • #7
              PS la PS: Belu si Bitang au fost acuzati de antrenorii de la cluburi ca le fura sportivii si se bucura de rezultate pe munca lor... Acum sunt acei antrenori la loturi... Rezultatele se vad.
              BUTTERFLY ROMÂNIA
              TABLE TENNIS FOR YOU

              Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
              E-mail: office@prosoftbn.ro
              Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
              Instagram: @butterflyromania
              YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

              http://www.tt-shop.ro
              http://www.butterfly.tt
              http://www.tenisdemasa.ro
              OPEN THE WORLD

              Comentariu


              • #8
                Viorel Sterea nu a vrut sa il dea pe Cioti la Filimon si a fost multiplu campion european.Ai impresia ca acesti antrenori mai tineri nu sint in stare sa duca ce au inceput,la bun sfirsit(a se citi performante)???Te inseli amarnic.De ceea ce ai zis tu,este o munca centralizata(la Deva)dar,difera munca si programul de la sport la sport.Sa fim seriosi,nici tu nu crezi ce scrii.Daca tu zici ca Dinu este antrenor de performanta,eu nu mai intru pe acest site.Nu contestez valoarea de antrenor a lui Bozga dar,sa fim seriosi cu Sebe si cu Dinu si altii citiva...........La fel nu comentez rezultatele lui Filimon dar,cu cite smecherii si masinarii,care le stii si tu dar ,nu vrei sa le acceptii sau,nu ai voie sa le accepti.......... Noi vorbim aici de antrenorii nostri de loturi,nu de marile valori ale limii.Vorbim de tenis de masă,nu de fotbal,nu de gimnastica,nu de............ O zi buna si,mai gindeste-te la ce am vrut eu sa scot in evidenta,nu te mai arunca..........

                Comentariu


                • #9
                  P.S.Sa-mi scuzi intrebarea care urmeaza dar,tatal tau citi bani a cheltuit cu plecarile lui Adi?

                  Comentariu


                  • #10
                    Corect... si din cate imi amintesc Viorel Sterea a fost antrenorul lotului masculin de seniori... Dar cand capitolul Cioti s-a incheiat pentru el nu a stat si s-a apucat de crescut alti jucatori. Cu siguranta despre tinerii copii pe care ii antreneaza o sa auzim peste cativa ani, iar daca unul dintre ei va confirma si in Europa... cu siguranta si Viorel va fi antrenorul lotului. Dar poate si atunci va fi o problema... si Viorel este din Constanța.
                    Eu nu sunt in masura sa spun care antrenor are sau nu are valoare. Nu sunt profesionist ca tine. Imi expuneam niste pareri.
                    Ceea ce ai spus cu munca centralizata: Constanța si Bistrița sunt in acest moment Centrele Olimpice de tenis de masă... deci este cam aceeasi treaba cu ceea ce s-a facut la Deva.

                    PS. Si la urma urmei... de ce sa nu incercam sa copiem "marile valori ale lumii"?
                    Trebuie sa fi nebun sa calculezi cati bani cheltuiesti pe copilul sau copiii tai sau poate, dupa ce copilul tau incepe sa castige sa-i faci decontul (glumesc). Am sa-l intreb dar sunt sigur ca nu a calculat niciodata cat a cheltuit (se potriveste mai bine "a investit" pentru ca, nu numai in sport ai cheltuieli mai mari sau mai mici cu copii). Ce pot sa-ti spun cu certitudine ca pana in 2000 Adi a cheltuit in medie aprox. 10.000 euro pe an ca sa participe la Pro-toururi si chiar la turneul de calificare pentru Olimpiada de la Sydney, iar dupa 2000 in functie de buget au fost turnee la care a fost finantat de FRTM si au fost concursuri la care a mers pe banii lui. Acest lucru este deocamdata normal, tinand cont si de starea in care se afla Romania in acest moment.
                    Crezi ca este cineva atat de nebun sa nu-si doreasca sa poata trimite la fiecare concurs o delegatie precum a Germaniei sau a altor tari occidentale (cu psihologi, maseuri, parteneri de joc, antrenori, bucatari etc). Dar asta este deja o problema generala a sportului romanesc (exceptand fotbalul desigur).
                    BUTTERFLY ROMÂNIA
                    TABLE TENNIS FOR YOU

                    Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                    E-mail: office@prosoftbn.ro
                    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                    Instagram: @butterflyromania
                    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                    http://www.tt-shop.ro
                    http://www.butterfly.tt
                    http://www.tenisdemasa.ro
                    OPEN THE WORLD

                    Comentariu


                    • #11
                      antrenori

                      Razvan,cand Gheorghe l-a amintit pe Filipas poti fi sigur ca nu l-a separat de Bozga si nici nu avea cum,pentru pur si simplu fapt ca Felipe si multi altii sunt creatia lui Bozga,unii au ajuns jucatori buni sau foarte buni,altii au renuntat la sportul de performanta si s-au realizat profesional,dar Filipas a ales calea antrenoratului (mai nou am inteles ca si Podar)si bine a facut deoarece era pacat ca experienta lui Bozga sa nu aiba o continuitate si iata ca din aceasta simbioza Experienta+Tinerete au inceput sa apara rezultate si la baieti unde dupa stiinta mea de la Cioti incoace s-a luat o singura medalie la europene,un bronz la dublu in 2004 la Budapesta Ionescu+ Voinea,s-a mai dovedit ca daca se munceste dar mai ales daca stii apar si rezultatele

                      Comentariu


                      • #12
                        pingpong, daca citesti cu atentie mesajul lui gheorghe ai sa vezi ca nu e chiar asa: "...BRAVO CADETILOR DAR ,NICIODATA LUI BAOZGA..............pt,,ca acolo,munceste alta persoana,adica filifasLa toti ne-a luat fata dmnu., Bozga,nu,nu ne-a luat nici o fata..."
                        Da, Cristi Podar s-a apucat de antrenorat din cate stiu si eu.

                        O zi buna la toti
                        BUTTERFLY ROMÂNIA
                        TABLE TENNIS FOR YOU

                        Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                        E-mail: office@prosoftbn.ro
                        Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                        Instagram: @butterflyromania
                        YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                        http://www.tt-shop.ro
                        http://www.butterfly.tt
                        http://www.tenisdemasa.ro
                        OPEN THE WORLD

                        Comentariu


                        • #13
                          Intr-un mesaj anterior,ti-am spus ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi unde vreau eu sa bat dar,citeste inca o data cu mare atentie totul si ai sa intelegi,sint convins.Bozga,este cel mai mare antrenor al scolii rominesti de tenis de masă,a demonstrat-o si cind are chef o mai demonstreaza.Eu ma refeream la cei care iau si fura munca altora si se incununa cu lauri ,pe spatele altora.Multumesc anticipat ,pt. ca sint convins ca ai sa intelegi totul.................

                          Comentariu


                          • #14
                            Sint atit de multe de comentat ....La acesta ora nu incerc decit sa aflu ceva de la Razvan . El a afirmat ca Viorel Sterea va creste din nou copii si , cind unul ( eu ii doresc cit mai multi !) va confirma in Europa va fi din nou antrenor de lot . Intrebare pentru Razvan : trebuie sa ai un sportiv in lot ca sa fii antrenorul Nationalei respective ? Eu asa am inteles am inteles !
                            Multumesc , noapte buna !

                            Comentariu


                            • #15
                              Poate m-am exprimat eu gresit... Ceea ce am vrut sa spun este ca in momentul in care unul (sau mai multi) dintre copiii crescuti de un antrenor vor face furori in competitiile internationale, atunci acel antrenor va fi cu siguranta antrenor la lot. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu poate ajunge la un lot si fara a avea sportivi in lotul respectiv. In general, asa am vazut ca se poarta, in special la cadeti si juniori cand inca copii depind foarte mult de antrenorii lor. Poate sa ma insel eu.

                              PS. Numele lui Viorel Sterea a aparut deoarece era dat ca exemplu intr-un mesaj anterior. Nu m-am referit in mod special la el... Oricum... este doar o parere.
                              BUTTERFLY ROMÂNIA
                              TABLE TENNIS FOR YOU

                              Tel. Răsvan: 0721-223501; Showroom: 0736-887467
                              E-mail: office@prosoftbn.ro
                              Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                              Instagram: @butterflyromania
                              YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                              http://www.tt-shop.ro
                              http://www.butterfly.tt
                              http://www.tenisdemasa.ro
                              OPEN THE WORLD

                              Comentariu


                              • #16
                                Ai dreptate cu moda asta,era cit pe ce sa fie pus la cadete Ciopica dar,saracul cum nu are scoala prea multa nu poate sa fie antrenor de lot.Nu stiu daca este pastrata moda si acum pe la juniori ,pentru ca probabil Dinu Mircea o sa iasa la pensie de la lotul de juniori,cu toate ca n-are nici un sportiv sau,scuze,il are pe IonescuHASHAHAHAHA

                                Comentariu


                                • #17
                                  Postat în original de rasvan
                                  Poate m-am exprimat eu gresit... Ceea ce am vrut sa spun este ca in momentul in care unul (sau mai multi) dintre copiii crescuti de un antrenor vor face furori in competitiile internationale, atunci acel antrenor va fi cu siguranta antrenor la lot. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu poate ajunge la un lot si fara a avea sportivi in lotul respectiv. In general, asa am vazut ca se poarta, in special la cadeti si juniori cand inca copii depind foarte mult de antrenorii lor. Poate sa ma insel eu.
                                  PS. Numele lui Viorel Sterea a aparut deoarece era dat ca exemplu intr-un mesaj anterior. Nu m-am referit in mod special la el... Oricum... este doar o parere.
                                  Oricum , Viorel Sterea mai trebuie sa dea "proba de lucru " cuiva ? Nu are " certificat " de mare entrenor daca in CV -ul lui este Cioti ? De ce nu ar putea veni acum la lotul de juniori sau chiar la cel de seniori ? Raspuns: nu cred ca poate fi atit de "teleghidat" ca dl D. sau dl. F. !!!!!!!!

                                  Comentariu


                                  • #18
                                    Le mai trebuie multe ca sa-si dea seama care sint intr-adevar antrnori si care sint paiate.Eu n-am sa folosesc niciodata F sau d,O SA LE ZIC DIRECT PE NUME POATE O SA LE FIE RUSINE SI O SA-I LASE PE CEI CARE MERITA SA FIE ACOLO(gen Viorel Sterea)Ma intreb de multe ori,de ce nu se muta federatia la Buzău......... Mai lasati fratilor concursuri si in alte orase ca nu numai Buzăul are sala sau hotel.Mai lasati fratilor si pe cei care muncesc pe la loturi.......o sa mai am pareri pe aici,sa nu creada Dinu sau Florea ca i-am uitat............Apropo,tot Florea este la lotul de seniori??????

                                    Comentariu


                                    • #19
                                      Federatia

                                      Eu nu stiu cine este acest Gheorghe dar,precis cunoaste miscarea tenisului si este destul de aproape de aceasta niscare.De miscarile si de masinatiile federatiei,am auzit si eu.Acum au conducere destul de transparenta..........Romanescu Cristi(presedinte) din Buzău,Romanescu Beatrice(vice-presedinte)din Buzău,Tigau Laurentiu(vice-presedinte)din Buzău,e.t.c.Multa lume din Buzău,nu vi se pare Cele mai multe concursuri unde credeti ca se fac-la Buzău,de ce, o sa vina retoric intrebarea.Domnul presedinte impreuna cu sotia acestuia,Beatrice,au un hatel(B90)chiar in apropierea salii din Buzău.Acolo se afla si o vitrina cu materialele ce se pot cumpara de la magazinul acestora(tot B"90),bineinteles,materiale pt. tenis de masă Tare......nu????????In viitorul apropiat o sa ne trezim cu antrenori la loturi,numai din Buzău........deja avem 2Dinu(care n-are nici o legatura cu juniorii,cum a zis si Gheorghe)si FILIMON,care tot din Buzău este .Prea mult se vb. de Buzău in acest sport,nu credeti??????????

                                      Comentariu


                                      • #20
                                        Re: Federatia

                                        Postat în original de lica
                                        Eu nu stiu cine este acest Gheorghe dar,precis cunoaste miscarea tenisului si este destul de aproape de aceasta niscare.De miscarile si de masinatiile federatiei,am auzit si eu.Acum au conducere destul de transparenta..........Romanescu Cristi(presedinte) din Buzău,Romanescu Beatrice(vice-presedinte)din Buzău,Tigau Laurentiu(vice-presedinte)din Buzău,e.t.c.Multa lume din Buzău,nu vi se pare Cele mai multe concursuri unde credeti ca se fac-la Buzău,de ce, o sa vina retoric intrebarea.Domnul presedinte impreuna cu sotia acestuia,Beatrice,au un hatel(B90)chiar in apropierea salii din Buzău.Acolo se afla si o vitrina cu materialele ce se pot cumpara de la magazinul acestora(tot B"90),bineinteles,materiale pt. tenis de masă Tare......nu????????In viitorul apropiat o sa ne trezim cu antrenori la loturi,numai din Buzău........deja avem 2Dinu(care n-are nici o legatura cu juniorii,cum a zis si Gheorghe)si FILIMON,care tot din Buzău este .Prea mult se vb. de Buzău in acest sport,nu credeti??????????
                                        daca vrei mai mult, am auzit ca si comentatorul Gradinescu, singurul care comenteaza tenis de masă, tot din Buzău este

                                        Comentariu


                                        • #21
                                          Ie buna asta,nu mai vreau mai multe,ce poti sa mai vrei dar,nu de comentatori vorbeam eu.....Au mai comentat si altii tenis de masă,chiar si marea noastra campioana,Otilia Badescu a comentat de nenumarate ori la Eorosport si n-a facut-o rau de loc.S-a vazut cind comenteaza un specialist.Auzi altceva cind comenteaza Betty si altceva cind comenteaza FintineanuGradinescu nu stiu daca este din Buzău dar,ai place mult acolo,mai ales la B"90

                                          Comentariu


                                          • #22
                                            buzau

                                            si ca tot tacamul sa fie complect mai este un vicepresedinte din buzau,Preda

                                            Comentariu


                                            • #23
                                              Seful carului de reportaj de la Televiziunea Romana , care transmite toate meciurile de la Buzău , este fratele dlui Emil Gradinescu care este ...tot din Buzău ( l-am remarcat atunci cind televiziunea a afisat echipa de transmisie a meciului Romania - Germania ) ! S-ar putea sa gresesc , dar prea este izbitoare asemanarea de nume in cadrul aceleasi transmisii TV !!!

                                              Comentariu


                                              • #24
                                                Baieti destepti astia din Buzău(unii,care-mi sint prieteni),o sa se umple partidele,federatiile si alte alea de ei,Apropo..........Ionescu nu este din Buzău,mie mi se pare ca da,atunci este ceva putred la mijloc........ Domnule Dinu si pe asta(Ionescu)l-ai luat din alta parte(vezi Voinea),sau tu calci si pe cadavre sa-ti iasa tie treaba???????????

                                                Comentariu


                                                • #25
                                                  Si dl. Pop Ovidiu , arbitru international de tenis de masă ( tatal doamnei Romanescu Beatrice ) , este ,evident , tot din Buzău .

                                                  Comentariu

                                                  Procesare...
                                                  X