Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

antrenori si selectii la loturi

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #26
    Pai si doamna Pop, nu este pe nicaieri in aceasta cavalcada de oameni din Buzău(mai ales din fam.Romanescu) dar, cred ca este directoarea hotelului "B90,daca nu ma insel.... Sora mai mare a doamnei Romanescu,nu are inca nici o functie in cadrul federatiei romine de TM?Bai fratilor astia sint culmea ne........nu mai am cuvinte.......

    Comentariu


    • #27
      Concluzia la care am ajuns citind tot ce s-a scris in ultimul timp pe acest topic este faptul ca BUZAUL este CAPITALA tenisului de masa romanesc . Din acest oras este PRESEDINTELE , doi VICEPRESEDINTI , un membru al departamentului MANAGEMENT , doi ANTRENORI , unul dintre cei mai buni COMENTATORI TV , un REGIZOR de transmisie TV si un apreciat ARBITRU INTERNATIONAL . Studiind site-ul FRTM , la rubrica CLUBURI AFILIATE , am constatat ca tenisul de masa din Buzău este foarte dezvoltat , probabil si datorita numarului mare de personalitati din acest oras care iubesc acest sport . Asfel , Buzăul are nu mai putin decit 5 cluburi sportive care au ca obiect de activitate tenisul de masa : CSM Buzău, Liceul cu Program Sportiv , Clubul Sportiv RER ,Clubul Sportiv VOINTA si Asociatia Judeteana de Tenis de Masa Buzău . Avind atit de multe cluburi , inseamna ca sint si multi antrenori care trebuie sa pregateasca foarte multi jucatori care ar trebui sa impinzeasca loturile nationale ! Dar se pare ca nu este asa... Facind o recapitulare a mesajelor postate pe acest site am ajuns la concluzia ca numai Ionescu Ovidiu este singurul sportiv 100% buzoian care in acest moment ar avea loc intr-un lot national !!! Putin , mult prea putin... Dar si asa , considerind ca Buzăul are un singur virf in acest moment care poate sa ajute tenisul de masa romanesc si din motive pe care nimeni nu le intelege Ionescu nu mai este chemat la lot ,GRUPUL CELOR 9 ar trebui sa rezolve acest mister raspunzindu-i acestui copil la intrebarea hamletiana : A FI SAU A NU FI in lotul national ... ACEASTA-I INTREBAREA !!! Daca a patat imaginea orasului prin faptele sale sa-l "judece" in fata locuitorilor si sa-l " condamne" stergindu-i din buletin locul nasterii ... Daca nu , trebuie gasit un vinovat , pentru ca orasul cu atitea PERSONALITATI si cu cel mai mare numar de CLUBURI din tara nu are niciun component in echipele nationale !!!

      Comentariu


      • #28
        Draga cesemistule,ai observat f.bine miscarea,sau mai bine zis miscarile.facute de liota de SEFI din Buzău.Acel copil(pt ca este un copil)Ionescu,i-au deranjat enorm.Cine deranjeaza "FORURILE"conducatoare,este suspendat,vezi Badescu,Zamfir,Stef.Poate ca senioarele care nu de mult au iesit campioane europene,s-au ridicat cu ceva pretentii financiare dar,acest copil nu-mi vine sa cred ca a emis asfel de pretentii,in afara de faptul participarii la openurile de juniori(lucru normal)

        Comentariu

        Procesare...
        X