Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat fete paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 11 (0 members and 11 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Cu mare placere !!

Comentariu

Astazi am primit manere nr 4,la care am lame marimea 23. Manerele sint din Germania. Pret neschimbat, 22 lei pachet 1 maner+10 lame.

Comentariu

am primit coletul, sunt foarte multumit
        va multumesc
        recomand
        Blade: Xiom Strato
        FH: Tenergy 05
        BH: Tenergy 05

Comentariu

Multumesc pentru comentariul favorabil,ma bucur ca va plac produsele .

Comentariu

Ma intereseaza, daca aveti, un set de lame nr. 22 si un maner nr. 4.
            Multumesc.
            Lemn- Bty Viscaria
            FH - TENERGY 05
            BH - TENERGY 80

Comentariu

Am momentan doar manere nr 4,la care am numai lame 23. Mai am pe stoc lamer pt maner nr 3,dar fara manere sint inutilizabile

Comentariu

Pe mine ma intereseaza neaparat lame nr 22. Manerul mi-ar place sa fie scurt si voluminos (desi cred ca nu este necesara forta in acest caz). De aceia, nr.4 cred ca este ok. Pot sa astept pana cand veti avea lame nr 22. Acum am cutter Olfa, cu care ma descurc onorabil.
                Lemn- Bty Viscaria
                FH - TENERGY 05
                BH - TENERGY 80

Comentariu

Manaerele nu sint scurte si din pacate,nici voluminoase. Sint relativ lungi si inguste,sint gandite strict pentru taieturi de finete,in chirurgie se tine degetul aratator indreptat spre lama,pentru ghidaj. La cat sint de ascutite,nu e nevoie de priza sanatoasa,ca la topor.
                  Va atasez o poza cu diversele marimi de lame

Din ce vad aici,diferenta intre 23 ale mele,si 22 dorite de dvs,rezida in absenta unghiului de atac la nr 22.
                  Sint sigur ca un cutter,Olfa sau nu,daca are lama noua,va taia bine,dar lama e foarte groasa comparativ cu cea de bisturiu,deci din start finetea nu va fi comparabila. Daca punem si faptul ca lamele de cutter sint calite prin racirea brusca,in gheata,si au unghiul de ascutire foarte mare,fata de lamele de bisturiu,iar nu pot compara. Cutterul e f bun pt taieturi de anvergura,dar nu de finete,pe cind bisturiul e pentru cei care chiar doresc o taietura curata si precisa.
                  Am taiat si eu cu cuttere ani de zile,si ce nu imi place la ele,e ca au forma clasica,cu unghi de atac prea mic. Am mai vazut ca au niste unelte pentru taiat parchet,cu alte forme,dar sint si mai specializate,si nepractice.
                  De curiozitate,lamele 22 le-ati mai folosit,sau ce va determina sa credeti ca ar fi optime? Cu stima,Cristian

Comentariu

Am doua motive:
                    1. cu cat lama este mai curba, cu atat taie mai bine.
                    2. unghiul de atac nu ma intereseaza prea mult, deoarece "ataca"i suportul cu teflon pe care tai, si se uzeaza mai repede.. Cel putin, asta se intampla acum cu lamele de cutter pe care le am si care sunt unele cu unghi de atac pronuntat, fata de cele "clasice" http://www.olfa.co.jp/en/blade/detail/30.html.
                    Lemn- Bty Viscaria
                    FH - TENERGY 05
                    BH - TENERGY 80

Comentariu

1. Aveti dreptate,dar depinde si de cit de lata e ascutirea.Depinde si de cum lasa materialul dupa taiere,adica cu cit mai putini "franjuri",chiar daca nu sint mari ca la covoare.
                      2. Cred ca ar fi mai eficient sa taiati pe un fund de lemn,sau plastic,cum sint cele de bucatarie,sint si ieftine,si rezistente.
                      Sper sa va aduc saptamana viitoare lamele 22.La urma urmei,clientul decide ce ii este mai de folos. Cite anume doriti?

Comentariu

Suportul meu de taiere (tot Olfa) este special conceput in acest scop si are proprietate de autovindecare, limitata totusi de intensitatea "agresiunii".
                        As dori un set de 10 lame lame pt inceput, sa vad cum merge acest model.
                        Lemn- Bty Viscaria
                        FH - TENERGY 05
                        BH - TENERGY 80

Comentariu

Da,va anunt cind le aduc,cred ca pe marti poate si luni le voi avea.

Comentariu

Am lamele cerute de dvs.

Comentariu

Perfect, va sun.
                              Lemn- Bty Viscaria
                              FH - TENERGY 05
                              BH - TENERGY 80

Comentariu

Sper sa fiti multumit de produs,toate cele bune

Comentariu

Am adus in urma cererii,si bisturiu monobloc,pretul este de 24 lei. Cristian

Comentariu

Up Post

Comentariu

Salutare , am achizitionat si eu de la Cristi un bisturiu cu lame interschimbabile si vreau sa va spun ca este nemaipomenit , taie extraordinar de usor iar taietura este foarte fina , lamele fiind subtiri ( eu am luat maner nr 4 si lame nr 22 )
                                      Cumparati cu incredere , produsul este foarte bun ( si zic eu si convenabil ca pret ) iar vanzatorul foarte amabil si prompt.
                                      BTY Michael Maze
                                      Tenergy 05 / Omega IV Pro

Comentariu

Din pacate,ma vad nevoit sa maresc pretul lamelor, de la 12 lei la 14 lei. Comenzile primite pina astazi vor fi onorate la pretul vechi.
                                        Multumesc, Cristian

Comentariu

am vazut într-un film ca Waldner taia fețele cu foarfeca.
                                          0766284707

Comentariu

Nu stiu cine e d-l Waldner,dar te asigur ca daca le taia cu bisturie,era cu totul altceva

Comentariu

buna ma intereseaza si pe mine un set de lame cu maner !
                                              Butterfly Viscaria fl
                                              Butterfly tenergy05

Comentariu

domnul waldner e un mare campion mondial poate și olimpic
                                                0766284707

Comentariu

Glumind un pic,daca le taia cu bisturie,nu mai era nici o indoiala,olimpic all-the-way !!

Comentariu

marfa a ajuns e de calitate ireprosabila !
                                                    multumesc !
                                                    Butterfly Viscaria fl
                                                    Butterfly tenergy05

Comentariu

Procesare...
                                                    X