Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat fete paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Multumesc,produsele sint in continuare valabile si pe stoc

Comentariu

Bisturiul monobloc este acum 22 lei.

Comentariu

va multumesc am primit exact ce am dorit.

Comentariu

Cu placere,sa le folositi cu placere (si cu atentie). Cristian

Comentariu

in pretul maner nr4 si lame 22 este inclus si transport?
            ---------- Post added 12-Mar-2011 at 20:58 ----------
            mai afisati va rog odata preturile sa nu le tot cautam in paginile din urma !
            DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Din pacate,pretul nu include si transportul,care este 9 lei prin ramburs Posta Romana. Momentan,nu mai am manere nr 4,doar nr 3,cu lame 10 si 11.
              Aveti dreptate,sa afisez preturile periodic pe ultimele anunturi.
              Pretul pentru un maner si 10 lame este 24 lei ( 10 lei manerul si 14 lei cele 10 lame). Cristian

Comentariu

Am primit bisturiul, va multumesc.
                TB ALC tenergy 05 fx tenergy 05 fx

Comentariu

din pacate mi se pare scump ce-a ce vindeti aici si fara transport inclus un maner bisturiu nr 4 costa 6 ron si o lama orice numar costa60 bani si se dau si combinate eu cred ca faceti specula aici pt ca utilizatorii acestui forum nu stiu pretul real! deci un maner 6 ron + 10 lame 60 ron total12 r0n ?!!! la dvs este dublu +transport chiar e cam mult!!
                  DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Cred ca daca va uitati aici, aveti raspunsul dorit
                    http://www.medicalshop.ro/productDet...?productId=227
                    Banuiesc ca e acelasi lucru ca la balustradele din inox,calitate Romania,si calitate adevarata.
                    P.S. Se scrie "ceea" nu "ce-a".
                    Ultima editare de barcaruc; 17.mar.2011, 12:50.

Comentariu

nu .!acum v-ati schimbat siteul la inceput puneti un link cu o firma din tg mures iar acum acu alta din sibiu cred ca ascundeti ceva ! si oricum pe acest site lamele sun 0,45 bani buc deci 10 lame 4,5 ron ! eu am facut comanda la tg mures pt un maner si 10 lame diferite de pe linkul pe care l-ati postat dvs ! adoua zi mau sunat si au zis ca e prea mica comanda ca sa o onoreze era 10 lame 65ron si un maner 65ron total cu 13 ron ! si nu cred ca sunteti in masura sa discutati despre semnatura mea ! eu muncesc cinstit nu fac specula!!
                      ---------- Post added 17-Mar-2011 at 22:18 ----------
                      http://www.humanmed.ro/instrumentar-...-bisturiu-nr-4
                      ---------- Post added 17-Mar-2011 at 22:22 ----------
                      http://www.humanmed.ro/instrumentar-...isturiu-nr--23

Comentariu

Eu cred ca fiecare vinde cu cat vrea si cine nu vrea sa cumpere , nu cumpara.
                        Barcaruc castiga foarte mult din lame intradevar dar daca nu vrei sa cumperi, nu cumperi.
                        Eu am luat un bisturiu cu minimum de lame pt ca mi-a promis cineva niste lame la pret de furnizor si am cam vazut cat se castiga la o lama .
                        Apropo, se potrivesc la manerul trimis(cu lame de 22 cred) , lame de 24?
                        Blade:O chinezarie
                        FH:TG2 (No 19)
                        BH:Super Anti

Comentariu

Daca v-am trimis lame 22,manerul a fost numarul 4,si se potrivesc cu siguranta lamele 24. Sunt o variatie a lamelor 22,dar cu un varf mai proeminent,si taisul mai mic. Cristian
                          Postat în original de Tarpan Stefan Vezi post
                          Eu cred ca fiecare vinde cu cat vrea si cine nu vrea sa cumpere , nu cumpara.
                          Barcaruc castiga foarte mult din lame intradevar dar daca nu vrei sa cumperi, nu cumperi.
                          Eu am luat un bisturiu cu minimum de lame pt ca mi-a promis cineva niste lame la pret de furnizor si am cam vazut cat se castiga la o lama .
                          Apropo, se potrivesc la manerul trimis(cu lame de 22 cred) , lame de 24?

---------- Post added 18-Mar-2011 at 10:07 ----------
                          Domnule,m-ati prins ! Eu am ascuns-o pe Elodia,si acum ca m-ati deconspirat,va trebui sa o mut pe alt site.
                          P.S.Aveti dreptate,nu ma pricep la calitatea balustradelor dvs,sper ca nu v-am jignit. Daca fac specula,inseamna ca ma voi imbogati,Doamne-ajuta,sa aveti gura aurita. Munca cinstita conform dvs. e doar cea fizica,se pare.
                          Ma bucur totusi ca urmariti atent posturile mele,orice fel de publicitate,chiar si negativa,e bine-venita. Asta nu am zis-o eu,ci alti "speculanti" pe care i-am invatat la facultate. Cristian.
                          Postat în original de alehandro Vezi post
                          nu .!acum v-ati schimbat siteul la inceput puneti un link cu o firma din tg mures iar acum acu alta din sibiu cred ca ascundeti ceva ! si oricum pe acest site lamele sun 0,45 bani buc deci 10 lame 4,5 ron ! eu am facut comanda la tg mures pt un maner si 10 lame diferite de pe linkul pe care l-ati postat dvs ! adoua zi mau sunat si au zis ca e prea mica comanda ca sa o onoreze era 10 lame 65ron si un maner 65ron total cu 13 ron ! si nu cred ca sunteti in masura sa discutati despre semnatura mea ! eu muncesc cinstit nu fac specula!!
                          ---------- Post added 17-Mar-2011 at 22:18 ----------
                          http://www.humanmed.ro/instrumentar-...-bisturiu-nr-4
                          ---------- Post added 17-Mar-2011 at 22:22 ----------
                          http://www.humanmed.ro/instrumentar-...isturiu-nr--23
                          Ultima editare de barcaruc; 18.mar.2011, 11:21.

Comentariu

in ce fac eu nu e numai munca fizica ci si intelectuala. se fac proiecte negocieri schite oferte de pret studii de piata etc nu e chiar simplu , pe langa toate astea trebuie sa fii si un bun meserias si un bun manager!!

Comentariu

Lamele sunt perfecte pentru taiat fete de palete,si orice alte taieturi de precizie

Comentariu

Anunt valabil
                                EDITAT CLAU:
                                Daca anuntul e valabil de ce ai inchis topicul?
                                L-am redeschis eu.

Comentariu

Multumesc,nu l-am inchis,probabil pentru ca nu am mai intrat de mult pe el. Multumesc frumos !

Comentariu

am cumparat si eu dar din alta parte si pot spune ca marfa e ok ! pretul pt lame e cam mare dar merita! pt manere e destul de bun pretul cu scuzele de rigoare am ajuns la concluzia ca dupa multe drumuri la posta si ore de stat pe net pt a gasi produsele respective merita banii astia din partea mea spor la vanzari si recomand cu incredere !! cumparati !! cumparatii !! ca nu aveti ce sa regretati!!

Comentariu

Multumesc de apreciere,imi pare rau sa aud ca ati trecut prin atitea neplaceri. Eu am lucrat in domeniu ca agent vanzari,si dupa ce am vazut ce haos este,am incercat sa import din China,dar preturile nu sunt pe cit ma asteptam de mici,nu trimit decat 10.000 lame( 100 cutii),si nu trimit ca "gift",adica la vama nu pot sa ridic ca persoana fizica,pentru ca nu am aviz de la ministerul sanatatii.... Din ce am vazut eu,firmele care totusi vand la persoane fizice, fac la finalul lunii o factura mare pe un spital,sau altfel de unitate medicala.
                                      Concluzia este simpla si trista,in Romania totul se plateste dublu (in cazuri fericite).

Comentariu

ok sucees in continuare!!!

Comentariu

Aveti Mp
                                          Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

Azi am ridicat coletul, totul e ok...Multumesc mult si succes in continuare
                                            Setup : Tenergy 05 | Viscaria | Tenergy 64 FX

Lume multa, oameni putini...

Comentariu

As dori si eu un maner cu lame nr. 22 trimise prin posta romana.Daca aveti am sa las adresa pe privat.Sa-mi spuneti va rog si pretul total.
                                              Blade: Bty Primorac Carbon off+
                                              Bh:Tenergy 80 fx
                                              Fh:Tenergy 80 fx

Comentariu

Anunt valabil,marfa este pe stoc

Comentariu

Salut !
                                                  Sunt interesat de ambele produse . Ti-am lasat MP

Comentariu

Salutare. Oare mai ai bisturie in stoc? As fi si eu interesat.
                                                    ______________________________________________
                                                    Dumitru de la Realdent

Comentariu

Procesare...
                                                    X