Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat fete paleta

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat fete paleta

Buna ziua,in urma unei discutii cu un membru al site-ului tenisdemasa.ro mi s-a spus ca pasionatii acestui sport ar fi interesati de achizitionarea unor produse pe care eu le vand,in speta,bisturiu+lame de bisturiu pentru taierea mingiilor de tenis de masă.
    Descriere produs: maner fabricat in Japonia din otel chirurgical inoxidabil cu nervuri pentru o priza buna.
    Lamele sint alcatuite din aliajul a 3 metale- crom,pentru rezistenta la coroziune si zgarieturi,nichel pentru un aspect placut si slefuit,molybden pentru duritate si mentinere tais lama. Ambalate individual,in mediu steril,dupa expunere la raze gamma.
    Deosebit de ascutite,mentin taisul un timp indelungat. Se schimba foarte usor,au duritate 33N.
    Pretul este de 10 lei un maner, si 12 lei un set de 10 bucati de lame. Nu livrez mai putin de 10 bucati lame.
    Pentru orice intrebare va rog sa ma contactati la e-mail barcaruc(at)hotmail.com sau numar telefon 0764648734. Este posibil sa nu fie momentan pe stoc,fiind si perioada sarbatorilor,si importul nou vine dupa decembrie 2010.
    Va multumesc,Cristian

Re: Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat mingii tenis

Probabil va referiti la ttierea fetelor de paleta...
    BLADE : DHS Hurricane King III - FH: Cauciuc Negru - BH: Cauciuc Rosu

"Știu că sunt prost dar c?nd mă uit ?n jur prind curaj"

Comentariu

Re: Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat mingii tenis

Foarte probabil,multumesc de corectie,nefiind cunoscator,am comis-o

Comentariu

Salut Cristi!
        Fetele de paleta erau alea de care ti-am zis ca trebuie taiate dupa forma lemnului, nu mingile. Mingile incercam sa le pastram cat mai aproape de forma lor initiala (una buna e cam cat 7 lame de bisturiu).
        Oricum, scopul a fost atins, acum avem bisturie la indemana.
        BTW, poate te apuci si tu de tenis de masă, bisturiu deja ai. Nu-ti mai trebuie decat "cateva" accesorii. Daca te hotarasti, da-mi un mesaj, iti imprumut eu prima paleta
        Ultima editare de Serban; 11.dec.2010, 22:19.
        Joc oricand cu oricine.
        Nu ma intristez cand e 11-0 pt. adversar, ma bucur ca am jucat cu unu' mai bun.
        paleta: TBS & Baracuda 2,0 / Baracuda 2,0
        nivel: petarda spre pocnitoare

Comentariu

Fara suparare, am vazut ca aveti bisturie pentru taierea mingilor. Bisturie pentru topspin nu aveti?

Comentariu

Nici o suparare,eu va aduc bisturiu pentru topspin,atita timp cit imi aduceti dumneavoastra unul ca model. Momentan am doar bisturie pentru cerinte serioase.

Postat în original de Sil Vezi post
            Fara suparare, am vazut ca aveti bisturie pentru taierea mingilor. Bisturie pentru topspin nu aveti?

Comentariu

aveti mp cu adresa

blade: Donic Dima Sawtec AR ;fh: Donic Baracuda Big Slam max ;bh: Dr. Neubauer Fighter

Comentariu

ai mp,astept raspuns .multumesc

Comentariu

bisturiu, foarfeca ....

poate aduci si ace, brice si ...... acum la importul din decembrie
                  acuma lasand gluma la o parte (desi e bine sa glumim / radem cat mai des) , ar fi interesant si acel model de foarfeca curbata, cu care se pot taia bine fetele de paleta , mai putin bine insa mingiile
                  ai avea comenzi si ptr asa ceva, daca oferi un pret rezonabil .....
                  toate bune !
                  Ultima editare de geluts; 13.dec.2010, 13:44.
                  orice om (tenisman) are o parte buna in el - proverb canibal

Comentariu

pretul pe care il ofera vanzatorul este mai mult decat rezonabil, in magazin e chiar o idee mai scump, nu incerc sa ii iau partea vanzatorului, nu il cunosc, dar stiu ca si eu am cumparat (nu de la el), iar pretul oferit este chiar de bun simt
                    un astfel de bisturiu cu lama precum din poza folosesc si eu, cu putin exercitiu fetele ies taiate ca cele de pe paletele din comert (perfecte),

Comentariu

Vand bisturiu+10 lame bisturiu pentru taiat fete paleta
                      Buna ziua,in urma unei discutii cu un membru al site-ului tenisdemasa.ro mi s-a spus ca pasionatii acestui sport ar fi interesati de achizitionarea unor produse pe care eu le vand,in speta,bisturiu+lame de bisturiu pentru taierea mingiilor de tenis de masă.
                      Descriere produs: maner fabricat in Japonia din otel chirurgical inoxidabil cu nervuri pentru o priza buna.
                      Lamele sint alcatuite din aliajul a 3 metale- crom,pentru rezistenta la coroziune si zgarieturi,nichel pentru un aspect placut si slefuit,molybden pentru duritate si mentinere tais lama. Ambalate individual,in mediu steril,dupa expunere la raze gamma.
                      Deosebit de ascutite,mentin taisul un timp indelungat. Se schimba foarte usor,au duritate 33N.
                      Pretul este de 10 lei un maner, si 12 lei un set de 10 bucati de lame. Nu livrez mai putin de 10 bucati lame.
                      Pentru orice intrebare va rog sa ma contactati la e-mail barcaruc(at)hotmail.com sau numar telefon 0764648734. Este posibil sa nu fie momentan pe stoc,fiind si perioada sarbatorilor,si importul nou vine dupa decembrie 2010.
                      Va multumesc,Cristian
                      va multumim f.mult pentru ajutorul dvs.in confectionarea paletelor
                      sigur veti avea multe comenzi
                      www.tenismasa.ro

Comentariu

Ace de seringa am,doar ca nu am pus aici,sint la cutie de 100 bucati,pret de 40 ron,sau 2 cutii la 75 ron,sint diverse marimi si diametre.
                        Referitor la foarfeca curba,nu stiu exact de care doriti,sint 2 modele,curba usoara,si curba in unghi drept,nu stiu sigur care v-ar fi mai de folos... Din cite retin,sint diverse marimi,intre 9-14 cm. Ca pret sincer nu stiu precis,cred ca undeva in jur de 20 lei.
                        Brice,din pacate,nu sint produse medicale,si nu va pot ajuta.
                        Multumesc frumos pentru sugestie !!Cristian
                        Postat în original de geluts Vezi post
                        poate aduci si ace, brice si ...... acum la importul din decembrie
                        acuma lasand gluma la o parte (desi e bine sa glumim / radem cat mai des) , ar fi interesant si acel model de foarfeca curbata, cu care se pot taia bine fetele de paleta , mai putin bine insa mingiile
                        ai avea comenzi si ptr asa ceva, daca oferi un pret rezonabil .....
                        toate bune !

Comentariu

M-ar interesa sa stiu daca aduceti de vanzare si bisturie monobloc.
                          Nittaku Redshank

Comentariu

Da,bisturiu monobloc, la pretul de 20 lei. Nu l-am trecut aici pentru 2 motive:
                            1.Nu mai e pe stoc momentan,dupa 1 ianuarie
                            2.Nu e ambalat steril,ca lamele de mai sus,si cel mai important,odata ce se va toci,nu se mai obtine taisul ca cel din fabrica.
                            Lama e o idee mai groasa,si in consecinta mai dura,dar pentru lucrari de finete,e mai putin bun ca cel cu lame schimbabile.
                            Daca va intereseaza,imi puteti lasa un pm si va contactez cind intra pe stoc noile importuri,sper ca la acelasi pret. Mai am un furnizor,de la care iau mai rar,pentru ca are preturile o idee mai mari ~15%.
                            Postat în original de Sorin_P Vezi post
                            M-ar interesa sa stiu daca aduceti de vanzare si bisturie monobloc.

Comentariu

Luand in considerare ceea ce ati expus mai sus, doresc sa comand un maner de bisturiu si un set de 10 bucati de lame. Am sa va trimit un MP cu adresa mea.
                              Nittaku Redshank

Comentariu

Pentru Sorin_P:
                                Daca vrei, ca sa reduci costurile de transport, iti pot aduce eu comanda la Oradea in 22 sau 23 decembrie. Voi fi in zona.
                                Joc oricand cu oricine.
                                Nu ma intristez cand e 11-0 pt. adversar, ma bucur ca am jucat cu unu' mai bun.
                                paleta: TBS & Baracuda 2,0 / Baracuda 2,0
                                nivel: petarda spre pocnitoare

Comentariu

Cele 10 lame sunt identice (așa cum arată în fotografie) sau au diferite profile ale suprafeței tăietoare?
                                  Mulțumesc!
                                  TB ZLF & T05/T05FX

Comentariu

http://www.humanmed.ro/instrumentar-...-bisturiu-nr-4 http://www.humanmed.ro/instrumentar-...isturiu-nr--23

Comentariu

Domnilor,din pacate,am citeva sute de lame pe stoc,dar numai 2 manere,si cam 4 persoane interesate. Momentan nu mai am de unde sa iau,fiind stoc zero la ambii furnizor. Va informez cind voi avea iar pe stoc,dar asta va fi doar dupa 1 ianuarie 2011. Imi cer scuze,si va multumesc pentru interesul acordat.

Comentariu

Postat în original de macocco Vezi post
                                        Cele 10 lame sunt identice (așa cum arată în fotografie) sau au diferite profile ale suprafeței tăietoare?
                                        Mulțumesc!
                                        Exista cam 7 profile pentru fiecare tip de maner,si 2 tipuri de manere uzuale(maner 3 lame 9-17,maner 4 18-24),insa nu se aduc cam toate tipurile de lama. Se poate cauta pe google "scalpel blades"si vedea cam cum ar arata. Nu pot nici eu sa aduc din toate tipurile disponibile in tara,pentru ca vin la cutie de 100 bucati.Am lame nr 23 pt maner nr 4,si momentan 10,11 pentru maner nr 3.
                                        Momentan,cam la toate e stoc zero la furnizori,fiind sfarsit de an,spitalele,dispensarele,si tot asa cumpara in prostie,chiar daca nu folosesc,ca sa isi consume tot bugetul,altfel la anul vor avea reduceri de buget.
                                        Mai exista un fel de cutite pentru autopsie,sint asemanatoare cu cele folosite de macelari,sau cei care fac file de peste.Alte tipuri de manere,as putea adauga cele de plastic,de unica folosinta,si mai sint manere care folosesc acelasi tip de lame ca 3,4 dar au o forima mai ciudata,sincer,nici eu nu am retinut exact pentru ce ar fi.
                                        Ultima editare de barcaruc; 14.dec.2010, 15:14.

Comentariu

Multumesc pentru informatie,daca doriti,puteti sa incercati si la www.bizmed.ro
                                          Partile care nu reies din mesajul dumneavoastra,este ca respectivele firme,ori nu vand la persoane fizice,ori nu vand/trimit la bucata prin posta. Inca o chestie,Raydent Instruments este o firma din Pakistan,adica in domeniul medical pret mai mic,si calitate pe masura. Daca doriti sa comandati foarte foarte ieftin,se poate cu furnizori din China,foarte seriosi,si marfa de calitate,dar nu se incurca decit cu comenzi de 100 cutii x 100 lame,ei trec pe site-urile lor 10.000 lame. La care se adauga problema ca nefiind distribuitor medical,nu puteti face import. La produsele medicale,sint anumite formalitati pe care probabil nu le cunoasteti- in special cu distrugerea deseurilor biologice.
                                          Nu am afirmat niciodata ca nu as avea castig din vanzare,si nici nu ma feresc sa admit asta.

Comentariu

astazi a ajuns bisturiul si imi place cum taie , e de calitate. multumesc mult!
                                            numai bine!

blade: Donic Dima Sawtec AR ;fh: Donic Baracuda Big Slam max ;bh: Dr. Neubauer Fighter

Comentariu

Vreau si eu un maner si 10 lame,astept sa aduceti...multumesc
                                              DHS Hurricane Long 5
                                              FH: Tenergy 05
                                              BH: Giant Dragon Talon

Comentariu

Ma bucur ca va place produsul,cind mai aveti nevoie de lame,ma anuntati. Manerul e practic fara moarte.
                                                Va anunt cind aduc iar manere,dar de abia in ianuarie. Lame am cateva sute de bucati.

Comentariu

Salut.

Am primit ieri pachetul. Este ok.Multumesc

Comentariu

Procesare...
                                                  X